Contact

Heb je een vraag voor ons en werk je al bij of met ons? We helpen je graag. Neem gerust contact op. Zoek hieronder de contactgegevens van een vestiging bij jou in de buurt.

Image

Al bekend bij Timing?

Heb je een vraag voor ons en werk je al bij of met ons? In de Timing app vind je de rechtstreekse contactgegevens van jouw Timing contactpersoon. 

Zoek je antwoord op vragen over bijv. je ziekmelding, je loon(strook) of inloggegevens? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor medewerkers.
De veelgestelde vragen voor werkgevers vind je hier.

Zijn we nog geen bekenden?

We maken graag kennis met je! Bel een van onze vestigingen bij jou in de buurt. Klik op de kaart voor de contactgegevens. Tip: heb je een vraag over een vacature? Onderaan iedere vacature staan de contactgegevens van degene die jouw vragen kan beantwoorden.

 

Contact met het hoofdkantoor

Wil je graag contact met een van de ondersteunende diensten van Timing, zoals HR, Marketing, ICT of een andere afdeling? In dat geval kun je ons contactformulier hier invullen. Dan zorgen we dat de juiste collega contact met je opneemt. 

Heb je een afspraak op ons hoofdkantoor?

Ons bezoekadres is: Deventerstraat 15-2, 7311 BH Apeldoorn.
Wij zijn op werkdagen open van 08.30 - 17.30 uur.
Vragen over je afspraak of onze bereikbaarheid? Bel dan met onze Hospitality Host via: 055 580 58 00.

Image

Heb je feedback voor ons? 

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een werkomgeving waarin we op een respectvolle manier met elkaar omgaan. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat er onvrede ontstaat. Wil je dit bij ons melden, klik dan hier.

Timing vestigingen