Vind jouw baan

Op zoek naar werk? Dan ben je aan het goede adres! Voor iets tijdelijks of fulltime mét baangarantie. Hier vind je de vacatures van de banen bij jou in de buurt. Vind jouw baan nog sneller door de filters te gebruiken. Stel jouw zoekgebied in, vink de branches aan die je aanspreken en solliciteer met één klik.

Image

Timing, voor écht werk

Wie wij zijn? Wij zijn Timing, al 30 jaar specialist in uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Dat gunnen we iedereen. Want werk gaat over veel meer dan alleen het verdienen van geld. Werk gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en waardevol zijn voor je omgeving. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten, van productiemedewerkers tot schoonmakers, ervoor dat onze economie blijft draaien. Samen zijn we Timing en daar zijn we trots op.

Ga naar:

Waarom kiezen voor Timing?

•    Mooie banen en kansen
Van administratie tot zorg, bij ons vind je banen in alle branches om je passie te volgen.
Hier vind je per functie de werkzaamheden en kansen.

•    Gegarandeerd werk & inkomen
Iedereen wil graag zo veel en zo lang mogelijk zekerheid. Wij bieden de zekerheid van minimaal 6 maanden werk, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je volgende stap.

•    Persoonlijke ontwikkeling
Samen gaan we voor meer dan alleen een mooie baan. Wij bieden kansen en mogelijkheden om je vaardigheden en kennis te verbeteren en jouw carrière naar een hoger niveau te tillen. 

Zij gingen je voor

Wij helpen je net als Marleen, Dailey, Bilal, Liesbeth en Wouter graag aan een mooie baan. Of dat nou is in de administratie, productie, schoonmaak, horeca, zorg, logistiek, commercie of het callcenter. Wij hebben de mooiste banen voor jou! Lees hier de verhalen van degenen die jou al voor gingen.

Flexverhalen

Image

Myrna maakt de bestellingen van online shoppers (verzend)klaar

Myrna werkt als magazijnmedewerker bij Bleckmann Solutions in Venlo. Sinds 1 november heeft zij een vaste aanstelling en daar is ze bijzonder blij mee!

Lees meer...
Image

Tesfay zorgt voor jouw werkkleding

Tesfay Mihretab Gerezghir komt zoals zijn exotische naam al doet vermoeden, niet uit Nederland. Hij is een aantal jaar geleden vanuit Eritrea naar ons land gevlucht. In samenwerking met het Graafschap College in Doetinchem is Timing een speciaal logistiek programma gestart om statushouders op weg te helpen.

Image

Biniam zorgt dat jouw bestelling in orde komt

n 2015 kwam Biniam Eyob vanuit Eritrea naar Nederland. Hij moest vluchten voor de situatie daar. Eenmaal in Nederland wilde Biniam meteen aan zijn toekomst werken, stilzitten zit hem nu eenmaal niet in het bloed.

Minder items

Meer items