Werkende bij Timing

Hier vind je alles wat je moet weten over je werkende leven bij Timing, van ontwikkelingsmogelijkheden tot praktische zaken zoals ziekmelden. Timing is niet alleen je werkgever maar ook je partner in groei en ontwikkeling. We zijn toegewijd aan het bieden van kansen die je helpen je professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Image

Bij Timing geloven we sterk in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden een breed scala aan opleidingen en trainingen aan die gericht zijn op zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling. Of je nu je vaardigheden in een specifieke sector wilt verdiepen of nieuwe competenties wilt verkennen, wij hebben de middelen om je ambities te ondersteunen.

Direct naar

Gezondheid en welzijn

We begrijpen dat het welzijn van onze medewerkers cruciaal is voor zowel persoonlijke tevredenheid als professioneel succes. Daarom bieden we ondersteuning en richtlijnen voor wanneer je je ziek moet melden, en we zorgen ervoor dat je de hulp krijgt die je nodig hebt om zo snel mogelijk weer op de been te zijn.

De Timing app: jouw digitale assistent

De Timing App is ontworpen om je werkende leven gemakkelijker en efficiënter te maken. Via de app heb je toegang tot je werkrooster, kun je je beschikbaarheid bijwerken, ziekmeldingen doorgeven, en nog veel meer. Het is je persoonlijke digitale assistent die je helpt om je werk en persoonlijke leven beter te managen.

Samen sterk: onze gemeenschap

Werken bij Timing betekent dat je deel uitmaakt van een gemeenschap. We moedigen samenwerking en ondersteuning tussen collega's aan, omdat we geloven dat we samen sterker staan. Deel je successen en uitdagingen, en ontdek hoe je kunt bijdragen aan de groei van anderen binnen onze organisatie.

Praktische informatie en ondersteuning

Of je nu vragen hebt over je contract, loonstrookjes, vakantiedagen of andere arbeidsvoorwaarden, wij staan klaar om je te ondersteunen. Ons HR-team is toegewijd aan het bieden van heldere en nuttige informatie om je te helpen navigeren door je werkende leven bij Timing.

Download direct de Timing app

De Timing App is jouw persoonlijke hulp in de wereld van werken bij Timing. Deze app is speciaal ontwikkeld om jouw leven een stuk makkelijker te maken. Of je nu je beschikbaarheid wilt updaten, snel een ziekmelding wilt doorgeven of gewoon wilt checken wanneer je volgende shift is, met deze app regel je het allemaal met een paar tikken op je scherm.

Image