Onze labels

Al meer dan 25 jaar specialist in uitvoerend werk. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN. We behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland en hebben een stevige positie in payrolling. Ons werk draait om mensen. Met meer dan 900 gemotiveerde collega’s staan wij élke dag klaar voor onze flexkrachten, payrollmedewerkers en klanten. Zodat werk voor iedereen werkt.

Image

Timing uitzendbureau
Timing is het uitzendbureau voor écht werk. Al meer dan 25 jaar zijn we specialist in uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Wij geloven in de kracht van mensen die doen en maken ons hard voor de waardering van uitvoerend werk. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat Nederland niet stil komt te staan. Daar zijn we trots op. Dit is Timing.

Onder Timing vallen meerdere merken. Samen zorgen we dat werk voor iedereen werkt. Dit zie en voel je terug in alles wat we doen. Het is de ambitie van elk merk in onze familie: Timing, Persoonality en In Person.

Dit zijn onze labels:

Image

Persoonality

Ons verhaal is het verhaal van ondernemers. Mensen met lef. Die niet zijn blijven dromen, maar het daadwerkelijk zijn gaan doen. Samen zorgen we voor het belangrijkste kapitaal van ieder bedrijf: medewerkers. We zorgen niet alleen dat het allemaal goed voor elkaar is, maar dat we ook goed voor elkaar zijn. Door hier aan bij te dragen, krijgen ondernemers alle ruimte om te ondernemen en zo zijn we samen de beste werkgever. Dit is Persoonality.

Persoonality.nl
Image

In Person

Vanaf de allereerste In Person seconde hebben wij een eigen visie op de uitzendbranche. Wij geloven dat het anders en vooral beter kan. Persoonlijker, dichterbij, grootser en lokaal. Wij geloven dat het succes van organisaties bepaald wordt door de mensen die er werken. Elk mens kan het verschil maken. Mensen zijn productiever als je focust op hun mogelijkheden en energie, in plaats van ze alleen te zien als functietitels. Dat is waar wij energie van krijgen. Vandaag, morgen en tot ver in de toekomst.

Minder items

Meer items