Wij zijn Timing

Geen eindeloos verhaal over missie, visie en strategie. Wel vertellen we graag wie we zijn en waar we ons bed voor uitkomen. Waar we energie van krijgen. Waarom we de dingen doen zoals we doen. Want daar zijn we trots op, al meer dan 30 jaar.

Image

De meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland

We vallen misschien niet altijd op, toch zijn we overal. Wij zijn Timing, al meer dan 30 jaar specialist in uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Dat gunnen we iedereen. Daar zijn we groot in geworden. Want werk gaat over veel meer dan alleen het verdienen van geld. Werk gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en waardevol zijn voor je omgeving. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten, van productiemedewerkers tot schoonmakers, ervoor dat onze economie blijft draaien. Wij willen uitvoerend werk kleur geven, de waardering geven die het verdient. Want zonder dit werk staat Nederland letterlijk stil. Om de meest gewaardeerde flexregisseur van Nederland te zijn, moeten we iedere dag toegevoegde waarde leveren op het gebied van werk. Dit kan alleen als we échte aandacht hebben voor onze flex- en payrollkrachten, voor onze klanten en voor onze eigen medewerkers. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland.

Uitzendwerk is onmisbaar

Wij leveren geen handjes, maar werken met mensen. Dat zie en voel je in alles wat we doen. Wij willen klanten beter maken en flex- en payrollkrachten aan een goed leven helpen. Voor veel flexkrachten is uitzendwerk een eerste stap in hun carrière en een opstap naar een vaste baan. Voor klanten is het uitzendwerk cruciaal om succesvol te kunnen ondernemen. En daar dragen wij graag aan bij. Om aan de behoeften van onze flex- en payrollkrachten en klanten te voldoen, gebruiken we hun inzichten om ons werk nóg beter te doen. Om ze te ondersteunen in dat wat ze nodig hebben, wat ze belangrijk vinden en waar hun hart sneller van gaat kloppen. Elke dag opnieuw. Want bij ons gaat het om actie en daadkracht, om dingen écht voor elkaar te krijgen. Nieuwe dingen proberen, altijd kijken of iets beter kan. Om het volledig inleven in de klant en flex- en payrollkracht. Voor hen doen wij wat we doen. En daar zijn we trots op.

Ondernemerschap zit in ons DNA

Wij geloven in de kracht van ondernemerschap. Dat zit in ons DNA. Niet u vraagt, wij draaien, maar gezamenlijke verantwoordelijkheid. Bij Timing kennen we meerdere labels. We hebben Timing het uitzendmerk en werkgeversmerk, Persoonality, ons payrollmerk en In Person, ons eigen franchisemerk. Als je aan één van onze collega’s vraagt wat ons zo bijzonder maakt, dan hoor je één antwoord: de ultieme drive om elke dag opnieuw zoveel mogelijk flexkrachten en klanten met elkaar te verbinden. In de afgelopen jaren heeft dat ervoor gezorgd dat we hard zijn gegroeid en behoren tot de top 3 uitzenders van Nederland. We helpen jaarlijks meer dan tienduizend mensen aan werk en werken samen met de grootste merken van Nederland (o.a. ANWB, Wehkamp, PostNL en DHL).

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Check onze werkenbij-website of maak een afspraak zodat we je alles kunnen vertellen over Timing.

Sneller, slimmer en makkelijker werk regelen

Zowel flexkrachten als opdrachtgevers zijn liever aan het werk, dan bezig met het regelen van werk. Daarom willen we het regelen van uitvoerend werk makkelijker maken. Dat doen we bijvoorbeeld door goede kandidaten en opdrachtgevers voor elkaar beter vindbaar en voorspelbaar te maken.

Oplossingsgericht en no-nonsense

Alles en iedereen binnen onze organisatie is er op gericht om opdrachtgevers en flexkrachten zo goed en snel mogelijk te helpen. We bedenken slimme oplossingen voor alles wat het regelen van tijdelijk werk stressvol maakt. Doorlopend ontwikkelen en verbeteren we onze (persoonlijke en digitale) dienstverlening. Nuchterheid en ondernemerschap zijn de pijlers van onze organisatiecultuur. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland.