Werving & Selectie

Werving & selectie via Timing is handig als u wel een vacature heeft, maar geen tijd of expertise heeft om de juiste kandidaat te vinden. Wij putten graag uit ons brede netwerk van gemotiveerde kandidaten. Zo kunt u zich bezig houden met wat u het liefste doet, en dat is ondernemen.

Image

De juiste kandidaat zo gevonden

De kandidaat vinden die uw  team naar een hoger niveau tilt kan lastiger zijn dan verwacht. Want, wat drijft sollicitanten? Hoe bereikt u die specifieke doelgroep? Wat zijn aandachtspunten bij de selectie en hoe is een cv goed te interpreteren?  Het vinden van geschikte kandidaten is maatwerk en vereist een persoonlijke aanpak. We helpen u graag!

Bij Timing hebben we werving- en selectie consultants. Zij kenmerken zich door hun persoonlijke aanpak, transparante werkwijze en resultaatgerichtheid. Wij verdiepen ons uitvoerig in uw bedrijfscultuur en denken mee over een realistisch functieprofiel. Het benaderen van potentiële kandidaten pakken we ook op. Tijdens het hele proces heeft u één vast aanspreekpunt dat alle werkzaamheden uit handen neemt.

Waarom Werving & Selectie van Timing?

  • Één vast aanspreekpunt 
  • Een team van specialisten
  • Aanpak op maat
  • Duurzame match

Wat u kunt verwachten?

Wij gaan verder dan alleen het leveren van goede gekwalificeerde kandidaten. Een succesvolle dienstverlening zien wij als een nauw samenspel tussen u als inlener en wij als werving & selectie specialist. Inleven, inlezen, snel reageren en pro-actief anticiperen zijn daarom stevig verankerd in ons DNA. Op die manier gaan wij aan de slag met uw vacature.

Een op maat gemaakt recruitment proces

Ons recruitment proces is onze aanpak op maat om bedrijven te helpen bij het identificeren, aantrekken en rekruteren van het beste talent voor de lange termijn. 
Wij verzorgen het hele proces: van de eerste gesprekken met de kandidaat en opdrachtgever tot de plaatsing en de nazorg.
Voorafgaand aan het recruitment proces doen wij een uitgebreide markt- en klant analyse. Hier komen waardevolle inzichten uit.

Image

Regeren is vooruitzien

Dat weten we. Daarom kijken we allereerst vooruit, samen met u. U brengt specifieke kennis in over uw bedrijf en uw markt. Wij brengen onze arbeidsmarktkennis en branchekennis in. Met onze gezamenlijke inzichten maken we een goede voorspelling van het verloop en zorgen we dat we uw vacatures succesvol invullen. En dat doen wij op No Cure No Pay basis.
 

Wat we voor u doen:

▪    Functie analyse 
▪    Cultuurscan
▪    Bapas test
▪    Presentatie plan van aanpak
▪    Vacature propositie opstellen (marktanalyse), latent talentpool
▪    Voorselectie
▪    Interviews
▪    Voorstellen definitieve selectie
▪    Eerste interviewronde met opdrachtgever en kandidaat
▪    Contractbemiddeling
▪    Plaatsing kandidaat
▪    Nazorg
▪    Optioneel: assessment

Functie-analyse
Een grondige en persoonlijke analyse van de openstaande vacature(s) binnen uw organisatie om een diepgaand begrip van de vereisten te garanderen.

Wervingsstrategie
Een op maat gemaakte wervingsstrategie die uw specifieke behoeften weerspiegelt en zich richt op het aantrekken van gekwalificeerde kandidaten.

Selectieprocedure
Implementatie van een uitgebreide selectieprocedure, inclusief interviews, optionele assessments en referentiecontroles, om ervoor te zorgen dat alleen de meest geschikte kandidaten bij u aan het werk gaan. 

Kandidaat presentatie
We presenteren u zorgvuldig gekozen kandidaten met gedetailleerde profielen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Prijsstelling
De werving & selectie fee bedraagt 22% van het jaarsalaris inclusief het vakantiegeld en de winstdeling naar rato en exclusief btw en aanvullende kosten zoals offline advertenties en specifieke social media campagnes. De prijzen kunnen jaarlijks geïndexeerd worden in verband met een (verwachte) toename van de algemene kosten van de bedrijfsvoering. 

De fee wordt bij de eerste dag van de kandidaat bij opdrachtgever in rekening gebracht. Timing hanteert een betaaltermijn van 14 dagen na factuurdatum.
Staffel:

▪    1ste vacature    22%
▪    2de vacature    20%
Om de samenwerking zo succesvol mogelijk te laten zijn, vragen wij om een exclusieve samenwerking.

"Via ons uitgebreide netwerk van gemotiveerde kandidaten vinden wij de kandidaat die bij u past"

Image