EU Services

In de huidige arbeidsmarkt kan het een flinke uitdaging zijn om op tijd aan genoeg ervaren en gecertificeerd personeel te komen. Timing ontzorgt u hier graag in. Dankzij ons netwerk van vestigingen in binnen- én buitenland, kunnen wij aan uw totale wervingsvraagstuk voldoen, ook als deze omvangrijk is.

Image

Onze werkwijze: persoonlijk en op maat

We maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek op locatie. Op deze manier kunnen we een goed beeld vormen van uw vacatures en de werkplek. Na dit gesprek gaan wij aan het werk en selecteren we alle geschikte flexkrachten in onze database. Onze Pools sprekende medewerkers in Nederland staan in nauw contact met de Poolse collega’s, zo wordt uw wervingsvraag duidelijk en compleet doorgebriefd.
Vervolgens voeren wij zelf de sollicitatiegesprekken en benodigde testen uit met alle geschikte personen. Dit doen wij op basis van de functie eisen en de wensen van u als opdrachtgever.

Timing heeft twee grote huisvestingslocaties op centrale plaatsen in Nederland. Wij kunnen iedere buitenlandse uitzendkracht aanbieden inclusief huisvesting, verzekering en vervoer. Omdat onze medewerkers zelf de Poolse taal spreken, is de onboarding en dagelijkse begeleiding op de werkvloer goed geborgd.

Complete ontzorging

Naast het vinden van de juiste krachten voor uw bedrijf, bieden wij u nog meer. Namelijk complete ontzorging:

  • van het werven
  • tot het huisvesten, de verzekeringen en het vervoer
  • maar ook de dagelijkse begeleiding bij u op de werkvloer
  • en natuurlijk alles daartussen!

"Timing EU Support slaagde er in om binnen zes dagen een team van 65 Poolse flexkrachten klaar te hebben staan om aan deze opdracht te beginnen.
De manier waarop Timing dit voor elkaar heeft gebokst is bewonderenswaardig! Dit geldt ook voor de plaatselijke begeleiding; iedere ochtend en middag (zeven weken lang) stond er een medewerker van Timing klaar om flexkrachten op te vangen. Ook maakten de korte communicatielijnen dit project tot een groot succes!Richard Evertsen, Research en Business Development Manager bij Rentokil Hygiëne

Image