Aan het werk zonder diploma

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar werk, met of zonder diploma. Niet voor niets hebben we banen voor ieder opleidingsniveau. Dus heb jij je opleiding niet afgerond of wil je een hele andere branche ontdekken en zoek je daarom vacatures zonder diploma? Dan zit je bij ons helemaal goed.

Image

Soms zegt levens- of werkervaring meer over jouw vermogen en ervaring dan welk diploma dan ook. Wij hebben genoeg ervaring om te weten dat een diploma niet doorslaggevend hoeft te zijn. Met een goede motivatie of enorme drive voor het vak kun je bij ons ook heel ver komen.  

 

Welk werk kan ik doen zonder diploma?

Een derde van de banen die we aanbieden op onze vacaturebank zijn ook geschikt voor als je (nog) geen diploma hebt. Wat dacht je van operator? Of ga je liever voor chauffeur, klantenservice medewerker of magazijnmedewerker? Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf waar je naar op zoek bent.

Van horeca tot detailhandel en technische vacatures bij geweldige bedrijven als Wehkamp en KLM Catering Services.

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Er is namelijk meer mogelijk dan je denkt!

 

Hoe vind ik banen zonder diploma?

Onze vacaturebank is tot de nok toe gevuld met banen in allerlei branches. Dat is natuurlijk geweldig nieuws, maar maakt je zoektocht naar een vacature zonder diploma er niet per se makkelijker op. Daarom kun je bij ons filteren op  vacatures die geen diploma vereisen. 

Daarnaast kun je filteren op dienstverband, zodat je eenvoudig kunt bekijken of het gaat om vakantiewerk, een tijdelijk dienstverband of vast dienstverband. En natuurlijk kun je ook filteren op het aantal uren dat je wilt werken. 

Haal je diploma via Timing

Dat je nu nog niet een passend diploma hebt voor de baan die je graag wilt, wil natuurlijk niet zeggen dat je die niet alsnog kunt halen. Bij Timing helpen we je graag, óók aan een volgende baan.
Zo kun je bij ons werken en leren combineren. Je ontwikkelt jezelf én je hoeft je vanaf dag één geen zorgen meer te maken over jouw salaris. Jij kunt jouw kennis uitbreiden en zelfs een nieuw vak leren. Dit kan online, maar ook direct op de werkvloer. Het is maar net wat voor jou het beste werkt. 

 

Werkend leren met een BBL traject

Heb je wel eens gedacht aan leren en werken tegelijkertijd? Je kunt bij ons een BBL traject volgen. Hierbij werk je 4 dagen en leer je 1 dag met als einddoel een erkend diploma of certificaat. Zo heb je wel gelijk een inkomen en werk je tegelijkertijd aan je toekomst.
Voorbeelden van leerwerk-trajecten zijn: chauffeur voor de vrachtwagen, heftruck of reachtruck, maar ook voor operator en leidinggevende functies in de logistiek, techniek of productie.

In onze vacaturebank vind je de leerwerktrajecten door de zoekterm 'leerling' of 'BBL' te gebruiken. Vind je deze niet bij jou in de buurt of niet in het werk dat je zoekt? Schroom niet, er is veel meer mogelijk dan je denkt. Lees hier meer over onze leerwerktrajecten en neem gerust contact met ons op om te kijken wat er bij jou in de buurt mogelijk is. 

 

Online trainingen

Wanneer je start met werken via Timing kun je gelijk meer dan 100 online trainingen volgen. Deze trainingen worden aangeboden door online opleider GoodHabitz. Je krijgt van ons de benodigde inlogcodes, zo kun je onbeperkt gebruik maken van de trainingen.
Het aanbod van GoodHabitz is enorm uitgebreid waardoor je de cursus kunt kiezen die het beste past bij zowel jouw wensen als die van je werkgever. Daar komt nog bij dat er iedere maand een nieuwe cursus wordt toegevoegd. En niet getreurd wanneer je alleen een tijdelijke baan zoekt: na je uitdiensttreding heb je nog 6 weken de tijd om je cursus af te ronden.

 

Image

Veelgestelde vragen over werken zonder diploma