Mijn Timing

Image

Vragen over Mijn Timing

Waar moet mijn wachtwoord aan voldoen?
Uw wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten.

Wachtwoord vergeten?
Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem. Maak nu direct een nieuw wachtwoord aan.

Geen mail ontvangen met uw gebruikersnaam en wachtwoord?
Als u geen mail hebt ontvangen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, dan kunt u contact opnemen met uw Timing locatie. Via deze link komt u bij het overzicht van de Timing locatie.

Waarom kan ik niet inloggen met mijn oude gegevens?
Op onze website kunt u niet meer inloggen met uw oude Mijn Timing gegevens. Stel met uw huidige e-mailadres een nieuwe wachtwoord in en u kunt inloggen in uw nieuwe Mijn Timing omgeving

Waarom kan ik mijn persoonlijke gegevens niet wijzigen?
U kunt uw gegevens aanpassen in uw persoonlijke Mijn Timing omgeving. Maar u kunt ook altijd contact opnemen met uw contactpersoon van de locatie om wijzigingen door te geven.

Wachtwoord wijzigen?
Als u bent ingelogd op uw Mijn Timing omgeving, dan kunt u daar uw wachtwoord wijzigen.