Over Timing

Timing is het uitzendbureau voor écht werk. Al meer dan 25 jaar zijn we specialist in uitvoerend werk. Écht werk, werk dat ertoe doet. Wij geloven in de kracht van mensen die doen en maken ons hard voor de waardering van uitvoerend werk. Iedere dag zorgen onze ruim 25.000 flex- en payrollkrachten ervoor dat Nederland niet stil komt te staan. Daar zijn we trots op. 

Image

Wij zijn Timing. Al meer dan 25 jaar specialist in uitvoerend werk. Wij zorgen voor de werving en selectie van een groot aantal mooie opdrachtgevers. Ons werk draait om mensen. Met meer dan 900 gemotiveerde collega’s staan wij élke dag klaar voor onze flexkrachten, payrollmedewerkers en klanten. Zodat werk voor iedereen werkt.

Ga naar:

Onze familie

Een deel van onze mensen werkt op het hoofdkantoor in Apeldoorn. Het merendeel is werkzaam op één van de regionale kantoren of zit Inhouse bij grote opdrachtgevers. Onder Timing vallen meerdere merken. Samen zorgen we dat werk voor iedereen werkt. Dit zie en voel je terug in alles wat we doen. Het is de ambitie van elk merk in onze familie: Timing, Persoonality en In Person. Samen zijn we onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN. We behoren tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland  en hebben een stevige positie in payrolling. 

Bekijk onze merkfilm

Alles draait om perspectief bieden

Iedereen wil graag zo veel en zo lang mogelijk zekerheid. Of het nu de zekerheid van brood op de plank is, of de zekerheid dat de productie op volle kracht door kan draaien. Daarom doen we er alles aan om aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen die lang(er) plezier van elkaar kunnen hebben. Want die aanpakkers zijn de ruggengraat van onze economie. Zij zorgen ervoor dat echt werk goed wordt uitgevoerd. En daar zijn we trots op.

Oplossingsgericht en no-nonsense

Alles en iedereen binnen onze organisatie is er op gericht om opdrachtgevers en flexkrachten zo goed en snel mogelijk te helpen. We bedenken slimme oplossingen voor alles wat het regelen van tijdelijk werk stressvol maakt. Doorlopend ontwikkelen en verbeteren we onze (persoonlijke en digitale) dienstverlening. Nuchterheid en ondernemerschap zijn de pijlers van onze organisatiecultuur. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland.