Leren en ontwikkelen

Werkend leren? Dat kan met Timing STEPS. Je ontwikkelt jezelf én je hoeft je vanaf dag één geen zorgen meer te maken over jouw salaris. Met onze opleidingen, die we hebben ondergebracht onder de noemer Timing STEPS, bieden wij jou graag deze kans. Jij kunt jouw kennis uitbreiden en zelfs een nieuw vak leren. Dit kan online, maar ook direct op de werkvloer. Het is maar net wat voor jou het beste werkt. Zo blijft jouw werk afwisselend en creëer jij voor jezelf telkens weer een mooie nieuwe uitdaging.

Image

Voor wie zijn de opleidingen en trainingen?

Voor iedereen die zich wil ontwikkelen. Of je nu in de logistieke branche, in de schoonmaak of in de productie werkt, we kijken altijd naar een passend werk- en leertraject voor jou. Ons uitgangspunt is om te kijken wat jij nodig hebt om met plezier aan het werk te zijn en te blijven. Zit je momenteel niet helemaal op je plek of twijfel je aan jouw toekomst op het gebied van werk? Geen zorgen! Ook dan is er een training of opleiding waarmee jij jouw volgende stap kunt zetten naar de baan die wél bij je past. Voor welke kans ga jij?

Snel naar:

Van korte opleiding of online training tot erkend diploma

Dat jij plezier hebt in je werk vinden wij belangrijk. Door kansen te bieden kun jij doorgroeien in de richting die jij wilt. Het is allemaal mogelijk. We hebben verschillende online trainingen, zoals VCA, HACCP, Voedselveiligheid en Medicatietoediening. Daarnaast kun jij ook een erkend diploma of certificaat halen, zoals:

  • Operator A of B.
  • Hef- of Reachtruck certificaat.
  • Wet Financieel Toezicht.
  • Groot rijbewijs C.
  • Code 95.

Je kunt het allemaal volgen bij Timing STEPS. Daarnaast kun jij gewoon aan het werk blijven en dus salaris verdienen. Jouw werkplek staat namelijk bij veel opleidingen en trainingen centraal. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij werken en leren goed kunt combineren. We selecteren de beste opleiders, waardoor jij zo snel en efficiënt mogelijk jouw diploma haalt. 

Gratis toegang tot online leren

Ga je voor Timing aan de slag? Dan krijg je gratis toegang tot meer dan 100 gratis e-learnings om jezelf verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan de volgende gratis e-learnings:

  • Veiligheid en gezondheid: goed met geld omgaan of basiskennis BHV
  • Online taal cursus: basis Nederlands, Engels, Duits, Spaans
  • Productiviteit: hoe zorg je voor nóg meer werkplezier, gewoon goed rekenen of snellezen

Je volgt al deze trainingen waar en wanneer je maar wilt.

Lees meer over:

Image

Werken zonder diploma

Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar werk, met of zonder diploma. Niet voor niets hebben we banen voor ieder opleidingsniveau. Dus heb jij je opleiding niet afgerond of wil je een hele andere branche ontdekken en zoek je daarom vacatures zonder diploma? Dan zit je bij ons helemaal goed.

over werken bij Timing Zonder diploma
Image

Extra hulp en ondersteuning

Soms heb je net dat extra steuntje in de rug nodig. Wij kijken graag mee met je loopbaan en onderzoeken samen de kansen om bij te leren en te ontwikkelen. Zo kunnen we je helpen bij je vitaliteit en kunnen we bijvoorbeeld ook budgetcoaching inzetten. Maar nog veel meer, lees vooral verder!

Image

Jouw duurzame inzetbaarheid

Werk dat voor jou werkt. Voor nu en voor later. We zetten ons in voor jouw duurzame inzetbaarheid. Samen zorgen we dat jouw kennis up to date is zodat je aantrekkelijk blijft voor werkgevers en dat je kansen blijft hebben op de arbeidsmarkt. Hoe we dat doen? Check het hier!

Minder items

Meer items