Regel alles voor je werk

Ontdek hoe je, als onderdeel van de Timing-familie, het meeste uit je werkervaring kunt halen. Of je nu op zoek bent naar manieren om te groeien in je carrière, praktische zaken moet regelen, of gewoon meer wilt weten over de voordelen die wij bieden, je bent hier aan het juiste adres.

Image

Direct zelf regelen

Groei en ontwikkeling

Bij Timing staat jouw groei centraal. Wij zijn er trots op een breed scala aan trainingen en cursussen te bieden die zowel op je professionele als persoonlijke ontwikkeling zijn gericht. Van vakspecifieke kennisverdieping tot het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, wij ondersteunen je ambities met de juiste middelen.

Jouw gezondheid, onze zorg

We erkennen het belang van jouw gezondheid en welzijn voor zowel je persoonlijke voldoening als je professionele prestaties. Daarom bieden we uitgebreide begeleiding en ondersteuning voor wanneer je je niet goed voelt. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je de nodige hulp krijgt om zo snel mogelijk weer op de been te zijn.

De Timing app: altijd aan je zijde

Ontdek de Timing App, je persoonlijke digitale assistent die je werkende leven makkelijker maakt. Met deze app heb je je werkrooster altijd bij de hand, kun je eenvoudig je beschikbaarheid aanpassen, ziekmeldingen doorgeven, en nog veel meer. Het is de ideale tool om je werk en privéleven naadloos op elkaar af te stemmen.

Download de Timing app

Maak kennis met de Timing App, je digitale assistent die je werkende leven vereenvoudigt. Of je nu je werkrooster wilt bekijken, je beschikbaarheid wilt aanpassen, of een ziekmelding wilt doorgeven, het kan allemaal met een paar tikken op je scherm.

Image