Aan het werk

Kies voor Timing en geniet van flexibele werkopties, met uitzend- of tijdelijke contracten. Je werkt bij onze opdrachtgevers, maar met volledige ondersteuning van Timing, die een nieuwe rol voor je zoekt als je project eindigt. Uitblinkers kunnen zelfs vast in dienst treden bij de opdrachtgever.

Image

Kiezen voor Timing betekent toegang tot een breed scala aan werkgelegenheden, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren, het type functie, en de behoeften van onze opdrachtgevers. Bij ons kun je aan de slag gaan op basis van een uitzendcontract of een tijdelijk contract. Als uitzendmedewerker sluit je een arbeidsovereenkomst met Timing, terwijl je je taken uitvoert bij een van onze opdrachtgevers. Mocht je werkzaamheden bij een opdrachtgever eindigen, dan staat Timing klaar om voor jou een nieuwe passende functie te vinden. En als je tegen het einde van je contractperiode de ideale match blijkt voor de opdrachtgever, is er een mogelijkheid om daar in vaste dienst te treden.

Informatie over de CAO voor Uitzendkrachten

Voor een gedetailleerd overzicht van de regels en voorschriften omtrent uitzendwerk, raden we je aan de CAO voor uitzendkrachten te raadplegen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om volledig op de hoogte te zijn van je rechten en plichten als uitzendmedewerker.

Werken via Timing betekent handige voordelen en leuke extra's:

  • Een opleiding volgen, voor een gunstig tarief, om jou verder te helpen.

  • Een goede pensioensregeling voor een leuk zakcentje voor later.

  • Blijf altijd op de hoogte met onze Timing app en we regelen alles samen voor jouw werk. 

  • Makkelijker een hypotheek aanvragen doormiddel van een perspectiefverklaring