Uitzendbureau Meppel

Image
Ga naar alle vacatures meppel

Werken in het centrum van Meppel

Lekker compact en dus overzichtelijk, historisch en gezellig … dat is Meppel. Meppel ligt aan de grens van Overijssel en Drenthe en zit tjokvol karakteristieke grachten, pleinen en straten. Iedere zaterdag kun je over de markt lopen, er zijn winkelcentra, restaurants, wandelroutes, bezienswaardigheden. We denken dat je snapt waar we heen willen. Meppel is een topstad en niet alleen om te wonen, maar ook om te werken. Ons uitzendbureau in Meppel vind je op de Werkhorst. Dit is nog geen 4 minuten fietsen. Wil je werken in het centrum van Meppel? Dan weet je ons vanaf nu te vinden. En begin je de zoektocht liever online, bezoek dan onze online vacaturebank.

 

Vind jouw droombaan in Meppel

Maar eerst een vraag aan jou. Wat is jouw droombaan? Grote kans dat je prima weet hoeveel uren in de week je wilt werken, welk dienstverband je voorkeur heeft en of je binnen of buiten kantooruren aan de slag wilt. Ook je persoonlijke eigenschappen zijn makkelijk, je kent jezelf immers wel. Maar ja, in welke functie wil je aan de slag en bij wat voor een bedrijf? Het goede nieuws is dat we werk aanbieden in allerlei verschillende branches. Zo zijn er veel logistieke vacatures in Meppel, maar ook schoonmaak vacatures zijn er genoeg in Meppel. Of wat dacht je van werken in de horeca, zorg, detailhandel, administratie, techniek … Ga bij jezelf na wat je wilt. Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met ons uitzendbureau in Meppel. Klinkt het allemaal overweldigend? Maak je geen zorgen, samen gaan we je droombaan vinden. Daar kun je van op aan.

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Meppel

Zodra je een vacature in Meppel op het oog hebt, kun je doorgaan met solliciteren. Solliciteren bij ons uitzendbureau in Meppel is makkelijker dan je misschien denkt. De meeste tijd zul je besteden aan het schrijven van een geweldige motivatie. Zo’n motivatie waarbij het onmogelijk is om je niet uit te nodigen. Ons advies? Begin gelijk met het schrijven van een motivatie als je een toffe vacature hebt gevonden. Ben je klaar? Update je CV en druk op de solliciteren button. De vier stappen waaruit het online sollicitatieproces bestaat, heb je binnen 5 minuten afgerond. In stap 1 vragen we naar je persoonlijke gegevens, contactgegevens, of je de afstand naar je werk wilt afleggen en nog 3 aanvullende vragen afhankelijk van de vacature In stap 2 vragen we naar je opleiding(en). Stap 3 gaat over je werkervaring, waarbij we naar je werkervaring en je CV. En daarna zijn we alweer bij stap 4, het solliciteren zelf! Geef aan per wanneer je beschikbaar bent, plaats je motivatie, geef aan of je loonheffingskorting wilt toepassen en of je de afgelopen maand gewerkt hebt … en dat was het! Zo weet je precies hoe het proces werkt en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Meppel

Onder omgeving Meppel verstaan we bij ons uitzendbureau in Tiel locaties als Rogat, Staphorst, Zwartsluis en meer. Je komt vacatures voor deze plaatsen automatisch tegen wanneer je op zoek gaat naar een baan in Meppel. Tijd om aan de slag te gaan! Ontdek welke vacatures beschikbaar zijn, solliciteer en binnenkort kun je aan het werk in Meppel of omgeving.

Vacatures in Meppel

Medewerker verkoop binnendienst

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een enthousiaste medewerker Verkoop Binnendienst in het bruisende Meppel! Voor 27 uur vol energie, plezier en ontwikkelmogelijkheden. Wat een werkdag jou brengt is een mix van dynamiek, uitdaging en professionaliteit. Jij bent de schakel tussen de klant en het bedrijf. Je communiceert helder over bijvoorbeeld voorraden van verpakkingen, voert prijscontroles uit, informeert over levertijden en leveringen en behandelt klachten en vragen over de producten. Daarnaast bewaak je de orderstromen vanuit diverse leveranciers en bijbehorende facturatie richting de klant.

SOLLICITEER
Bekijk
Meppel
25 - 32 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Werken bij Spotta Meppel via Timing

Voor de overgang naar Timing mag je via deze link reageren. For the transition to Timing, you can respond via this link.

SOLLICITEER
Meppel
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Callcenter medewerker

Spotta is per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker die graag het team van Offline Werving wil komen ondersteunen. 🥳 Wat betekent dat? Jij gaat de folderbezorgers die zich inschrijven bellen, om ze in te plannen voor een wijk. Dat betekent dat het belangrijk is dat jij pro-actief de telefoon oppakt en makkelijk praat. Je kan ook gebeld worden. Dan is het aan jou om vragen netjes af te handelen en alles te noteren in het systeem. 🖥️ Er kunnen wat andere werkzaamheden voorkomen in jouw takenpakket. Je bent immers ondersteunend aan de afdeling Offline Werving. Deze afdeling kenmerkt zich als een doelgericht. Ze streven naar het beste resultaat. 🚀 Dus: ben jij een beetje competitief en vind je het leuk om bezorgers te voorzien van werk? Reageer dan op deze vacature! 🔥

SOLLICITEER
Meppel
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Medewerker buitendienst

Ben jij oplossingsgericht, heb je commercieel inzicht èn ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je veel op pad mag gaan in je eigen bedrijfsauto? Geweldig! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste medewerker Buitendienst en wellicht ben jij de geschikte kandidaat! Wat ga je doen? Als medewerker buitendienst ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van nieuwbouw, het tellen van wijken, bekijken van klachtadressen en het generen van warme leads die vervolgens door de afdeling “werving” omgezet kunnen worden in de aanstelling van een bezorger. Tevens behoort tot jouw takenpakket als Buitendienst medewerker: het ophalen van dumpingen en het doen van steekproeven voor- en na bezorging. Je kunt je dus wel voorstellen dat je binnen deze functie veel op pad bent, maar gelukkig vind je dat geen enkel probleem en kom je in de auto op nog meer creatieve ideeën om nieuwe leads binnen te halen. Naast bovengenoemde punten heb je ook de verantwoordelijk om snel, doch juist klachten en dumpingen op een correcte wijze af te handelen. Passende oplossingen bedenken en bezorgklachten duurzaam oplossen schrikt jou niet af en wil jij juist actief mee aan de slag. Jouw werkveld betreft Noord-Nederland. Is deze functie je op het lijf geschreven? Solliciteer! We nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken. Let op! Dit is een tijdelijke functie tot augustus 2024!

SOLLICITEER
Meppel
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Allround magazijnmedewerker

Hoe ziet een werkdag eruit? Je begint in de ochtend met een bakje koffie, je start op met een aantal collega's en bespreekt de werkzaamheden voor de desbetreffende dag. Binnen het logistieke magazijn ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het klaarzetten van de orders. Je voelt je thuis in deze functie als je veelzijdig inzetbaar bent, het werk ziet liggen en daarnaar handelt, goed kunt schakelen tussen werkzaamheden en een teamspeler bent. Daarnaast vind je het leuk om bij een klantvraag deze op een klantgerichte manier af te handelen. Heb je het even wat minder druk, dan ben je lekker proactief bezig en ondersteunt collega's waar dat nodig blijkt te zijn. Zijn de laatste bestellingen afgerond, dan is het tijd om met elkaar af te ronden. Spreekt dit je aan? Solliciteer direct, dan bekijken wat er voor je mogelijk is!

SOLLICITEER
Meppel
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Meppel
Werkhorst 38c, 7944 AV Meppel
088 506 30 35

Openingstijden

ma - vr 8:30 - 17:30
Image