Timing Uitzendbureau in Gouda

Image
Ga naar alle vacatures gouda

Werken in het centrum van Gouda

Op bedrijventerrein Goudse Poort vind je ons Timing uitzendbureau in Gouda. Dit is een korte rit vanaf het station naar de Tielweg. Maar waarom Gouda? We zitten verspreid over het hele land om iedereen te helpen aan een nieuwe job, dus ook in Gouda! De plaats die bekend staat om aardewerk en pijpen, om de Goudse kaasmarkt en Kamphuisen siroopwafelfabriek, om de compacte en authentieke binnenstad. Gouda is waar we ons thuis voelen en waar we jou kunnen helpen in je zoektocht naar een nieuw baan! En die zoektocht begint eenvoudig online dankzij de online vacaturebank.

 

Vind jouw droombaan in Gouda

Die online vacaturebank is enorm handig, want zo kunnen wij jou matchen aan een fijne nieuwe werkgever in een nieuwe functie. Het enige dat we hiervoor nodig hebben is jouw input. Gebruik de filter om aan te geven wat je zoekt. Welk opleidingsniveau heb je? Voor hoeveel uren per week wil je aan de slag? Welke werktijden hebben je voorkeur? En vink ook vooral je persoonlijke eigenschappen aan! Al deze informatie gebundeld zorgt ervoor dat er alleen maar vacatures overblijven die bij je passen.

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Gouda

En, heb je de vacaturebank al uitgeprobeerd en een toffe baan gespot? Misschien iets in de techniek of zie jij jezelf in een commerciële job? Wij vinden het het belangrijkst dat het een baan is waar je enthousiast van wordt, in welke branche het ook is. Zodra je iets hebt gevonden, maak een account aan als je er nog geen hebt! Beantwoord enkele vragen, upload de benodigde bestanden zoals je sollicitatiebrief en rond je sollicitatie in een mum van tijd af. Bij ontvangst van je sollicitatie zorgt ons uitzendbureau in Gouda ervoor dat alles bij de juiste mensen terechtkomt. Vervolgens is het afwachten en flink duimen.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Gouda

Werk vinden in Gouda doen we elke dag bij ons Timing uitzendbureau in Gouda. We weten goed wat er speelt en waar behoefte aan is in onze stad. Maar naast vacatures in Gouda hebben we natuurlijk ook mooie functies in de plaatsen eromheen. Dus behoort werken in Haastrecht, Bleiswijk, Zoetermeer of Krimpen aan den IJssel ook binnen je mogelijkheden? Laat het ons weten, want dan vergroot je je mogelijkheden!

Vacatures in Gouda

Stagiair(e) Timing Gouda

Timing biedt een stageplaats aan waar je daadwerkelijk de kans krijgt om jouw kennis in de praktijk te brengen! Vind jij het leuk om mensen te helpen? Kun je goed samenwerken? Dan is misschien een stage bij Timing wel iets voor jou. Je komt te werken in een organisatie waar veel ruimte is om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ook leer je veel en is er ook zeker ruimte om te combineren met school. Als stagiaire ga je de rol vervullen van intercedent met de nadruk op recruitment. Als intercedent ben je een duizendpoot. Jij vindt klantencontact belangrijk en ziet het als een uitdaging om de juiste werknemer bij de juiste baan te plaatsen. Een dag is nooit hetzelfde! Daarnaast ga je je bezighouden met: - Het werven kan kandidaten voor onze vacatures; - Het selecteren van de beste kandidaten voor onze vacatures; - Intakegesprekken voeren met kandidaten; - Schrijven van aantrekkelijk vacatureteksten; - Het voorstellen van kandidaten aan onze klanten (ANWB, de Consumentenbond, Mediq, Woonstad Rotterdam); - Je gaat diverse administratieve werkzaamheden uitvoeren, de puntjes op de i zetten! Je zal ook onze werkzaamheden gaan uitvoeren (staan hier boven) maar ook opdrachten op projectbasis, denk aan tevredenheidsonderzoek, arbeidsvoorwaarden etc. Alles is mogelijk.

SOLLICITEER
Bekijk
Gouda
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Logistiek medewerker PostNL

Waar ga je werken? PostNL Als grootste leverancier van pakketten en poststukken in Nederland, is PostNL inmiddels een begrip geworden. Als sorteermedewerker bij PostNL draag je bij aan de missie van vlotte en nauwkeurige postverwerking. De teamspirit is hoog, gesterkt door een prettige werksfeer. Jij kunt dit team versterken met jouw inzet. Dus, waar wacht je nog op? Maak van elke werkdag een succesverhaal bij Timing Uitzendbureau. Jouw nieuwe avontuur start hier!

Waddinxveen
25 - 32 uur
Tijdelijk dienstverband

logistics employee PostNL

Where are you going to work? PostNL As the largest supplier of parcels and postal items in the Netherlands, PostNL has now become a household name. As a logistics employee at PostNL, you contribute to the mission of smooth and accurate mail processing. The team spirit is high, strengthened by a pleasant working atmosphere. You can strengthen this team with your efforts. So what are you waiting for? Make every working day a success story at Timing Uitzendbureau. Your new adventure starts here!

Image
SOLLICITEER
Waddinxveen
25 - 32 uur
Tijdelijk dienstverband

Medewerker Toneelinstallaties

Wil jij een begin gaan maken aan een mooie carrière in de techniek? Dan is dit wat voor jou! Geen dag zal hetzelfde zijn wanneer je je start maakt als installateur toneelinstallaties. Tijdens je werk in theaters, scholen en poppodia zal je elke keer voor een nieuwe uitdaging staan om op de locatie alles gereed te maken en dankzij jou zullen de bezoekers een onvergetelijke ervaring beleven! Geen ervaring? Geen probleem. Je zal meegenomen worden door ervaren personeel die jou graag alles willen gaan leren over het vak. Ben jij gemotiveerd, heb jij technisch inzicht en hou je ervan om nieuwe dingen te leren dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

SOLLICITEER
Waddinxveen
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Orderpicker

Als orderpicker verzamel je met behulp van een handscanner de goederen voor onze nationale en internationale klanten. De bestelde goederen zet je vervolgens klaar voor de inpakkers die de goederen inpakken en verzendklaar maken. Je vindt het leuk je te ontwikkelen; bijvoorbeeld in controlewerk en goederenontvangst.

SOLLICITEER
Waddinxveen
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Heb je nog vragen?

Timing Gouda
Tielweg 10
2803 PK Gouda 
088 506 30 41

 

 

 

 

 

Image