Uitzendbureau Timing in Enschede

Image
Ga naar alle vacatures enschede

Werken in het centrum van Enschede

Op loopafstand van het treinstation in Enschede vind je uitzendbureau Timing in Enschede. Ons uitzendbureau ligt aan de Lonnekerspoorlaan. Dichtbij het centrum en met de fiets ben je binnen de kortste keren de Oude Markt. De plek om te vertoeven op mooie zonnige dagen en voor fijne avondjes uit. Enschede bruist en wij zouden er niet meer weg willen. Ben je op zoek naar je toekomstige baan in de grootste stad van Twente? Flexkrachten en werkgevers matchen is wat we het liefste doen. Wacht niet langer en bekijk alle vacatures op onze online vacaturebank. Reageer en ontdek zelf wat we voor je kunnen beteken. Je volgende baan ligt binnen handbereik.

 

Vind jouw droombaan in Enschede

Hoe beter een baan en werkgever bij je passen, hoe groter de kans dat je er voorlopig niet meer weg wilt. Dat laatste is waar we voor gaan, als jij dat ook wilt. Daarom raden we iedereen aan om gebruik te maken van de filters op onze online vacaturebank. Vul in hoeveel uur je in de week wilt werken, welk dienstverband je voorkeur heeft en op welk niveau je werk zoekt. Zo weet je zeker dat je alleen de vacatures ziet die passen bij je wensen. Wil je nog specifieker zoeken? Laat ons via de filter persoonlijke eigenschappen weten hoe je als mens in elkaar zit. Ben je extravert of een introvert? Wil je samenwerken of werk je liever zelfstandig? Dit helpt ons uitzendbureau in Enschede een beeld te vormen van wie je bent. En nog belangrijker, zo zie je in de vacaturebank alleen de productie vacatures in Enschede of logistieke vacatures in Enschede die echt passen bij jouw persoonlijke eigenschappen.

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Enschede

Zodra je een toffe baan hebt gevonden via de vacaturebank is het aan jou om actie te ondernemen. Log in, beantwoord een paar korte vragen en zorg voor een up-to-date CV. Schrijf een enthousiaste sollicitatiebrief en zet je sollicitatie door nadat je deze geupload hebt! Ons uitzendbureau in Enschede zorgt ervoor dat je sollicitatie bij je hopelijk toekomstige werkgever terecht komt. Zodra je dit hebt gedaan is het afwachten of misschien wil je solliciteren op nog een andere te gekke vacature. Als we ons samen maximaal inzetten, gaat die nieuwe baan er zeker van komen.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Enschede

Lukt het je maar niet om dé baan te vinden in Enschede, zelfs niet via de vacaturebank? Probeer dan je zoektocht iets te verbreden. Als je bereid bent om iets verder te reizen, raden we je aan om ook te zoeken in Losser, Overdinkel of Goor. Hier hoef je niets voor te doen, want op de pagina met vacatures in Enschede zijn plaatsen nabij Enschede ook opgenomen. Ons uitzendbureau in Enschede zet samen met jou alles op alles om je volgende baan te vinden. Of dat nu in de stad zelf is of vlak daarbuiten.

Vacatures in Enschede

Onderwijsassistent

Je gaat verkeerslessen geven aan kinderen op de basisschool. De verkeerslessen die je geeft bestaan uit 4 verschillende modules, afgestemd op de leeftijd van het kind. Als jij na de meeloopdag enthousiast bent starten de opleiding van 5 meeloopdagen. We leiden je op tot Streetwise instructeur voor één van de verkeersmodules, die je vervolgens zelfstandig bij de basisscholen gaat uitvoeren. Hoe ziet je werkdag eruit? • Geen dag is hetzelfde. Je dag start vroeg, iedere dag bezoek je een andere school in jouw regio; • Samen met je Streetwise collega’s verzamel je op school en start met het neerzetten van de lesmaterialen op de locatie. Gezamenlijk steek je de handen uit de mouwen zodat al het materiaal in korte tijd staat. (fysiek werk); • Dan start jouw eigen verkeersles voor jouw groep kinderen. Realiseer je dat het voor de kinderen een speciale dag is. Je brengt met jouw enthousiasme de praktische lesstof over op de leerlingen, zodat ze uiteindelijk weggaan met een veel bredere kennis van verkeersveiligheid; • Aan het einde van de lessen, ruim je als team weer alle materialen op in de auto, zodat alles klaar staat voor de volgende dag.

SOLLICITEER
Bekijk
Enschede
1 - 8 uur
Tijdelijk dienstverband

Operator in 3-ploegen

🌟 Dynamische Operator Gezocht bij opdrachtgever in Enschede! 🌟 Ben je technisch onderlegd en klaar voor een verantwoordelijke rol in ons productieteam? Wij zoeken een Operator die ons helpt onze operationele processen soepel te laten verlopen. Kom jij ons team versterken voor 37,5 uur per week en wil je jouw carrière naar een hoger niveau tillen? Ben jij bereid om in de 3-ploegen te werken? Dan is dit jouw kans!

SOLLICITEER
Enschede
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Monteur technische dienst

Als technische dienst monteur bij ons bedrijf in Enschede ben jij de specialist die onze technische installaties in topconditie houdt. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar jouw vaardigheden in storingen oplossen, preventief onderhoud en projectcoördinatie van belang zijn voor de algehele bedrijfsvoering? Werk jij graag samen met gemotiveerde collega's en deins je niet terug voor zaken als elektrotechnische en mechanische werkzaamheden? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Een werkdag bij ons betekent dat je verantwoordelijk bent voor het soepel laten draaien van onze technische installaties. Geen dag zal hetzelfde zijn. Van het oplossen van acute storingen tot het optimaliseren van onderhoud. Beschik je over een MBO niveau 4 opleiding in Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde en heb je minstens 5 jaar relevante werkervaring? Dan wachten er interessante uitdagingen op jou. Maar we zijn ook benieuwd naar de 'soft skills' die je meebrengt. Ben je oplossingsgericht, kun je goed samenwerken en streef je altijd naar een veilige werkomgeving? Wacht niet langer en grijp deze kans om je technische kennis en kunde verder te ontwikkelen binnen onze solide organisatie. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

SOLLICITEER
Enschede
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Opleiding Chauffeur C

Wij zijn op zoek naar een Chauffeur C in opleiding bij onze grote drankenhandel. Je bent een teamspeler die goed communiceert en zelfstandig kan werken om een veilige en efficiënte werkomgeving te garanderen. Je levert met een lach en bereidheid om te leren voor je rijbewijs C buiten werktijd. Heldere communicatie in het Nederlands is hierbij essentieel. Jouw werkdag begint met het plannen van je route. Daarna spring je achter het stuur en levert je goederen op tijd en in perfecte staat af. Bij elke levering waarborg je de klanttevredenheid en veiligheid. Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op deze dynamische functie. Wij ontvangen graag je sollicitatie! Jouw carrière start eerst als bijrijder, waarbij jouw taken zullen bestaan uit; - Laden en Lossen van Vrachtwagens; - Uitgebreide Leveringen; We gaan verder dan de standaard leveringen bij de deur. Jij speelt een cruciale rol in het creëren van een uitzonderlijke klantervaring door leveringen tot aan de bar of zelfs in de kelder te brengen. Hiermee tonen we ons toewijding aan service van topkwaliteit. - Emballage; Het is niet alleen brengen, maar ook terugnemen. Je bent betrokken bij het efficiënt verzamelen van lege emballage, wat bijdraagt aan het milieu en de duurzaamheid van onze operaties. Hierbij komt jouw verantwoordelijkheidsgevoel en organisatietalent goed van pas. - Opleidingstraject met Bakwagen; In ons opleidingstraject wordt er mogelijk van je verwacht dat je op een bakwagen gaat rijden. Dit biedt jou de kans om vertrouwd te raken met de routes en alle ins en outs van het vak te leren. We investeren in jouw groei en ontwikkeling, zodat je vol vertrouwen deel kunt uitmaken van ons team en onze service naar een hoger niveau kunt tillen. Heb je een seizoen lang als bijrijder gewerkt en inmiddels je rijbewijs C behaald? Gefeliciteerd! Je kent nu alle ins en outs van ons bedrijf. Het is tijd voor een nieuwe fase, waarin de rollen worden omgedraaid. Jij gaat zelfstandig de weg op, maar je staat er niet alleen voor. We bieden jou de kans om te groeien met een ervaren bijrijder aan jouw zijde. We willen benadrukken dat dit geen snelle overstap is; integendeel. Bij onze opdrachtgever vinden we het belangrijk om voldoende tijd in jou te investeren, zodat je met vertrouwen zelfstandig de weg op kunt gaan. Uit ervaring weten we dat het inwerktraject minimaal een jaar duurt, maar geloof ons, het resultaat is het wachten waard. We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis van groei en zelfstandigheid te maken!

SOLLICITEER
Enschede
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

CNC-operator

🏗️ Bedienen en instellen van alle machines op de afdeling (conventioneel/CNC) om producten te verwerken volgens tekening/richtlijn. Bestaande CNC-programma's aanpassen aan de specifieke situatie. Verantwoordelijkheden: • Uitvoeren van conventionele bewerkingen. • Orders ontvangen van de samenwerkende voorman of van de productiemanager. De opdrachten bestaan uit een gidskaart, materiaallijst, tekening, spanningslijst en een programma. • Opzetten, spannen en bedienen van CNC-machine en/of conventionele machines volgens de bovengenoemde richtlijnen/opdrachten. Indien nodig het programma aanpassen. • Controleert het geleverde materiaal, het bewerkingsproces en de uitgevoerde bewerkingen op kwaliteit aan de hand van de materiaallijst. • Meldt afwijkingen in de metingen aan de samenwerkende voorman. • Identificeert problemen en lost deze zo zelfstandig mogelijk op, schakelt indien nodig de samenwerkende voorman of productiemanager in. • Bepaalt, afhankelijk van de opdracht, binnen het geheel van de instructies van werkvoorbereiding, de te gebruiken gereedschappen en de methode van spannen. • Zorgt voor de orde en netheid van zowel de directe werkomgeving als de hele afdeling. • Draagt bij aan onderling respect jegens collega's en leidinggevenden. • Geeft gevraagd en ongevraagd advies. • Is verantwoordelijk voor het juiste gebruik van de machine, gereedschappen en het optimaal houden van de benodigde meetinstrumenten. • Is verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van de machine en het regelmatig schoonmaken van de machine en werkplek.

SOLLICITEER
Enschede
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Enschede
Lonnekerspoorlaan 114
7523 JM Enschede 
088 506 30 39

Image