Uitzendbureau Timing in Utrecht

Image
Ga naar alle vacatures utrecht

Werken in het centrum van Utrecht

Als je kijkt naar het landschap is Utrecht één van de meest diverse provincies van ons land. Vanuit de hoofdstad kun je vele mooie plekken binnen een straal van enkele kilometers ontdekken. Te denken aan landgoed Bornia - Heidestein, de Soester Duinen en dorpje Oud Zuilen. Daarnaast heb je veel shopmogelijkheden in het oude stadscentrum of het nieuwe Hoog Catharijne. Deze veelzijdigheid maakt Utrecht een geweldige plek om te werken. Daarbij komt dat Utrecht de meest centrale ligging van ons land heeft. Dit maakt dat de stad vanuit verschillende provincies prima te bereiken is. Wil jij werken in Utrecht? Kom dan eens langs bij ons Timing uitzendbureau in Utrecht!

 

Vind jouw droombaan in Utrecht

Ons uitzendbureau in Utrecht verzamelt dagelijks de beste vacatures voor je. Verschillende mooie bedrijven zijn bij ons aangesloten en iedere week komen er nieuwe vacatures bij. Wil je altijd op de hoogte blijven? Schrijf je dan vooral in op onze nieuwsbrief via de Utrecht vacaturepagina.

Je zoektocht kun je eenvoudig online opstarten. Filter op de branche waarin je wilt werken, het dienstverband of aantal uren. We hebben het zelfs mogelijk gemaakt om te filteren op persoonlijke eigenschappen. Als je dus op zoek bent naar logistieke vacatures in Utrecht en hierin je aanpakkersmentaliteit graag wilt laten zien, vink dan “aanpakker” aan. Zo weten wij én jij dat de vacatures die op de vacaturebank verschijnen passen bij wie jij bent. En hoe beter de vacatures bij je passen, hoe groter de kans dat je wordt aangenomen.

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Utrecht

Zonder enige twijfel durven we te zeggen dat jij je volgende baan gaat vinden via ons uitzendbureau in Utrecht. Van studenten tot fulltimers, we hebben al veel mensen aan een baan geholpen. Geloof ons maar, jij wordt ons volgende succesverhaal. Of je nu wilt werken in de productie als chauffeur, detailhandel als kassamedewerker of administratie als receptionist(e) – die droombaan komt er! Daar zorgen we voor. Reageer op één van de vacatures en wij gaan met je reactie aan de slag.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Utrecht

Als je in omgeving Utrecht wilt werken via een uitzendbureau, dan is dat eenvoudig te regelen via uitzendbureau Timing. Want naast vacatures in Utrecht zelf, is het ook mogelijk om vacatures te vinden in omliggende steden. Denk hierbij aan steden als Nieuwegein, Huizen en Houten. Weet dat je niet gebonden bent aan Utrecht. We hebben dan misschien een kantoor in Utrecht, maar ons aanbod is divers. Zowel als het gaat om functies als om steden. De keus waar je wilt werken ligt helemaal bij jou. Uitzendbureau Timing in Utrecht is er voor de rest. Ga ervoor! Solliciteer vandaag nog, die nieuwe baan wacht op je!

Vacatures in Utrecht

Pedagogisch Medewerker

🌈 Ontdek je roeping in Utrecht als pedagogisch medewerker! 🚀 Ben jij die energieke persoonlijkheid met een hart voor kinderen? Grijp de kans om als pedagogisch medewerker een onuitwisbare indruk te maken op de ontwikkeling van onze toekomstige generatie. Bij dit gezellige kinderdagverblijf in Utrecht wacht een wereld vol creativiteit, warmte en groei op je. Met jouw passie en expertise creëer je een omgeving waarin kinderen spelenderwijs leren en zich ontwikkelen. Ben je klaar om een verschil te maken? Solliciteer nu en begin aan een reis vol voldoening en plezier!

SOLLICITEER
Bekijk
Utrecht
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Locatiemedewerker

Krijg jij energie van bijdragen een een groene toekomst? Lees dan snel verder! 🍀 Als locatiemedewerker kantoorpanden bij Ecosmart houd jij je bezig met het onderhouden van het recycle proces in een kantoorpand in Utrecht en in Zeist. 🧤 Er zijn verschillende speciale recyclebakken waarin afval wordt gescheiden, en jij bent verantwoordelijk voor de onderhoud van deze. 💡 Daarnaast is het belangrijk dat je de mensen in het pand bewust maakt van het recycle proces om het afval te verminderen. 💚 Met een groen hart werk jij aan de toekomst bij Ecosmart!

SOLLICITEER
Utrecht
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Opleidingsplek Chauffeur C

Altijd al chauffeur willen worden? Dat kan via Timing! Als chauffeur ben jij de held(in) die voor onze opdrachtgever zorgt dat de verse producten op tijd en veilig bij verschillende restaurants en cafés worden afgeleverd! Wat kan je verwachten: Startend als Bijrijder ga je van 05:00-14:00 of 07:00-16:00 samen met een chauffeur goederen aan diverse klanten bezorgen. Na een maand volgt een instaptoets en een medische keuring. Theorie- en praktijklessen leiden naar het behalen van het rijbewijs, inclusief code 95. Na 4 tot 6 maanden volgt het rijexamen. Dit slaag jij natuurlijk, waarna je gelijk als volwaardig vrachtwagenchauffeur fulltime aan de slag gaat!

SOLLICITEER
Utrecht
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Recruiter

Als Recruiter ben jij hét gezicht van Timing Kinderopvang, een nieuwe afdeling (klantteam) binnen Timing waar jij onderdeel van gaat uit maken. Als Recruiter draag jij bij aan de ontwikkeling van deze nieuwe dienst en hierdoor succesvol in de markt te zetten. Primair bestaat jouw rol uit de instroom van nieuwe Pedagogisch Medewerkers welke naast het werk in de Kinderopvang een BBL-opleiding gaan starten bij Timing zodat zij na één jaar over de juiste skills beschikken. De candidate experience is allesomvattend voor de rol die jij gaat bekleden. Jij bent als Recruiter in staat de kandidaat te binden en te boeien aan onze klanten. Gedurende het sollicitatieproces coach je de kandidaat van het eerste contactmoment tot aanname. Daarbij blijf je de dienstverlening continue verbeteren zodat deze nieuwe markt het een vliegende start krijgt binnen Timing. Eén van jouw belangrijkste taken bestaat uit het werven van geschikte kandidaten, met name Pedagogisch Medewerker profielen. Dit doe je via diverse kanalen zoals jobboards, LinkedIn, banenmarkten, campus recruitment, studie presentaties etc. Met deze kandidaten voer je sollicitatiegesprekken, doorgrond je de skills & talenten van de kandidaat, neem je tests af en maak je een opleidingsplan op maat. Doorgaans gebeurt dit via face to face, maar ook via beeldbellen. Ook beoordeel je binnenkomende sollicitaties en handel je deze zelf af. Je stelt salarisvoorstellen op en onderhandelt met de kandidaat.

SOLLICITEER
Utrecht
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Winkelmedewerker

Welkom bij Lampidee, waar passie voor verlichting schittert! Als winkelmedewerker ben jij het stralende middelpunt van de speciaalzaak in Utrecht. Van het adviseren van klanten over de perfecte sfeerverlichting tot het zorgvuldig ordenen van onze prachtige collectie, jouw rol bij Lampidee is als een perfect uitgelichte ruimte – essentieel en vol glans. Join ons team in Utrecht en laat samen met ons het licht schijnen op unieke winkelervaringen! Je functie zal bestaan uit: 💬 Klanten adviseren door het juiste woon-of lichtadvies te geven; 🤍 Samen met je collega’s zorg je ervoor dat klanten zich thuis voelen in de winkel; 🧹 & 💻 Onderhouden van de winkel & verwerken van bestellingen op de computer. Het gaat om een functie van 24 tot 35 uur per week. De werktijden zijn van 9:30 - 18:00 en op zondag 12:00 - 17:00.

SOLLICITEER
Utrecht
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Utrecht
Vliegend Hertlaan 23 (Le Mirage)
3526 KT Utrecht
088 506 30 41

Image