Uitzendbureau Timing in Amersfoort

Image
Ga naar alle vacatures amersfoort

Werken in het centrum van Amersfoort

Midden in ons mooie land ligt een moderne en historische stad. Tot de nok toe gevuld met monumenten, bezienswaardigheden, eetgelegenheden en winkels. En dat allemaal op nog geen kwartier afstand van Utrecht. We hebben het natuurlijk over Amersfoort, de plek waar we ons hebben gevestigd in Newday offices aan de Maanlander. Vanuit ons uitzendbureau in Amersfoort helpen wij je met het vinden van een nieuwe baan via onze online vacaturebank. 

 

Vind jouw droombaan in Amersfoort

De online vacaturebank is de plek waar het gebeurt. Hierop staan alle vacatures in Amersfoort die ons uitzendbureau in Amersfoort voor je in petto heeft. Om je te helpen in het maken van een keuze, hebben we verschillende filteropties toegevoegd. Ga bij jezelf eens na in welke branche je wilt werken. Maar ook in welk dienstverband en voor hoeveel uren in de week. Iets waar je waarschijnlijk niet hoeft na te denken, maar wat voor ons enorm handig is, zijn je persoonlijke eigenschappen. Vul dus ook in of je een verantwoordelijke teamplayer bent of een digitaal ingestelde extravert. Alle keuzes die je maakt zijn van invloed op de vacatures die overblijven. Vervolgens is het aan jou om je favorieten eruit te kiezen en te solliciteren.

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Amersfoort

Solliciteren is hartstikke eenvoudig. Je maakt een account aan, beantwoordt een paar vragen en upload de benodigde documenten. Vervolgens stuur je de sollicitatie naar ons uitzendbureau in Amersfoort. Zodra we weten of je in de running bent voor die ene toffe logistieke vacature job in de productie.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Amersfoort

Je kunt er trouwens ook voor kiezen om iets verder te kijken dan Amersfoort. Wat dacht je van Soest, Ermelo of Houten? Dit kan namelijk ook zonder problemen bij ons uitzendbureau in Amersfoort. Wij passen ons aan aan jouw wensen zodat we samen de beste baan voor je kunnen vinden.

Vacatures in Amersfoort

Chauffeur afvalinzameling

Voor onze opdrachtgever ROVA in Amersfoort zijn wij doorlopend op zoek naar chauffeurs. Als chauffeur rij je samen met een belader (collega) verschillende routes om containers te legen van huishoudens in een gemeente. ROVA werkt elke dag hard om onze omgeving schoon, heel en veilig te houden. Wil jij hieraan bijdragen en voldoe jij aan de functie-eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer dan snel door te klikken op 'solliciteer'!

SOLLICITEER
Bekijk
Amersfoort
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Natransport chauffeur CE

Als chauffeur ben je het visitekaartje van ROVA en speel je een belangrijke rol in het mooi en schoonhouden van regio Amersfoort. Jouw dag begint rond de klok van 7:00 uur. Je route voor de dag staat klaar, je stemt de laatste zaken af met de planner en vertrekt. Je bent verantwoordelijk voor het na-transport van ROVA Amersfoort en je zal voornamelijk veel op de weg zitten.

Image
SOLLICITEER
Amersfoort
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Monteur werkplaats

In de werkplaats van onze vestiging in Amersfoort worden circa 50 bedrijfswagens onderhouden, waaronder een aantal aardgasvoertuigen. We zoeken een teamplayer die samen met andere collega’s dit onderhoud wil gaan uitvoeren, waarbij jouw specialisatie ligt op het gebied van elektro/hydrauliek. We verwachten van jou dat je bereid bent je kennis up-to-date te houden door het volgen van eventueel benodigde cursussen. Daarnaast is ROVA VCA gecertificeerd, waardoor wij van al onze medewerkers in de uitvoering vragen dat zij in het bezit zijn van een VCA certificaat of bereid zijn dit te halen. Tot jou taken behoren de volgende zaken: • Verrichten van gecompliceerde reparaties t.g.v. hydraulische, elektrische en mechanische gebreken; • Verrichten van algemene inspecties aan aangeboden (reinigings-)materieel op basis van gestelde richtlijnen; • Verrichten van periodieke keuringen (voorkeuring APK); • Onderhouden van contacten met collega’s en leveranciers t.a.v. technische vraagstukken • Het op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen o.a. door het volgen van benodigde cursussen op het vakgebied. Ook VCA behoort tot de verplichte opleidingen.

Image
SOLLICITEER
Amersfoort
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Chauffeur Kraanwagen

Wij bieden een leuke en leerzame baan voor langere tijd bij de Rova in Amersfoort. Voor deze vacature zoeken wij een ervaren chauffeur kraanwagen. Als chauffeur kraanwagen rijdt je dagelijks verschillende routes om ondergrondse afvalcontainers te legen doormiddel van een kraanarm. Hij/zij weet te werken met een knijper en een gejometro (3 haak of 1 haak). Gemiddeld 2 á 3 keer per dag rijd je terug naar de overslag, voor het wegen en legen van de lading. ROVA werkt elke dag hard om onze omgeving schoon, heel en veilig te houden.

Image
SOLLICITEER
Amersfoort
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Teamleider warehouse

Dit ga je doen: Gedurende jouw werkdag ben jij verantwoordelijk voor alle collega’s in het warehouse, bestaande uit orderpickers, heftruckers, allround magazijnmedewerkers en meewerkend voormannen. Je stuurt de medewerkers van de shift zodanig aan dat alle warehouse werkzaamheden op een veilige manier worden uitgevoerd en de KPI’s worden behaald. Dit doe je, afgewisseld met jouw andere teamleider-collega’s ook in dag en avonddiensten (start om 06:00 en 14:45 uur) en in de weekenden. Naast het coördineren van de dagelijkse warehouse activiteiten ben jij verantwoordelijk voor je eigen team (circa 20 man) van medewerkers. Jij zorgt voor en motiverende collegiale sfeer. Dit doe je onder andere door je teamleden vaak te spreken, maar ook door het (mede-)opzetten van structuur binnen het magazijn dat tot een positieve en inclusieve werkcultuur leidt. Denk hierbij aan het toezicht houden op het wervingsproces en onboarding en het trainen en ontwikkelen van teamleden. Het organiseren en houden van afdeling overleggen (bv voor het team goederenontvangst en team heftruck chauffeurs), en het optimaliseren van warehouse taken en processen. Verder zal ook, in samenwerking met HR, casemanagement in geval van verzuim onderdeel zijn van jou werkzaamheden. De verdeling zal liggen op circa 60% operationeel op de werkvloer bezig zijn en de shiften te leiden en 40% van je tijd te besteden aan diverse projectmatige werkzaamheden.

SOLLICITEER
Amersfoort
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heb je nog vragen?

Timing uitzendbureau Amersfoort
Maanlander 47 (Newday Offices)
3824 MN Amersfoort
033 465 25 15

Openingstijden

ma - vr 08:30 - 17:30
Image