Uitzendbureau Timing in Capelle aan den IJssel

Image
Ga naar alle vacatures Capelle aan den IJssel

Werken in het centrum van Capelle aan den IJssel

Een bezoek aan De Koperwiek voor een shopsessie of iets lekkers te eten, de verschillende Rijksmonumenten bekijken of voor je rust naar het Schollebos. We hebben het natuurlijk over Capelle aan den IJssel. Het vroegere kerkdorp is uitgegroeid tot een mooie stad waar ook wij ons hebben gevestigd. Ons uitzendbureau in Capelle aan den IJssel ligt in het Rhijnspoor Businesspark. Goed bereikbaar met het OV of de auto, ideaal als je bij ons langs wilt komen om het te hebben over je volgende job. Maar zoals je van ons weet, zijn we natuurlijk ook online actief om je te helpen in je zoektocht. Hoera voor de online vacaturebank! Heb jij hem al geprobeerd?

 

Vind jouw droombaan in Capelle aan den IJssel

Tijd om aan de slag te gaan met jouw toekomstige droombaan dankzij ons uitzendbureau in Capelle aan den IJssel. Hoe ga je van start? Eigenlijk wijst het online allemaal voor zich! Gebruik de filter om de hoeveelheid vacatures in Capelle aan den IJssel te beperken, dan zoekt een stuk makkelijker. Laat ons weten wat je zoekt en wat je wensen zijn. Dus heb je een MBO opleiding gedaan? Voor hoeveel uren in de week zoek je werk? Wil je een vast contract of is een tijdelijk contract ook goed? En nog een tip van ons: gebruik de persoonlijke eigenschappen filter. Wie je bent als persoon is ontzettend belangrijk in het vinden van een goede match. Vertel ons met de filters hoe jij in elkaar zit, zodat we ook hier rekening mee kunnen houden. Alles ingevuld? Dan is het tijd om de vacatures die over zijn gebleven goed door te nemen én te reageren.

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Capelle aan den IJssel

Heb jij je zinnen gezet op een techniek of productie vacature in Capelle aan den IJssel? Van techniek tot administratief en logistiek, de mogelijkheden zijn enorm. De kunst is om direct te reageren als er een vacature is die eruit springt. Zonde om die baan aan je neus voorbij te laten gaan, niet waar? Verder willen we je meegeven dat, hoewel het zoeken naar een baan soms frustrerend is, je met onze hulp echt iets gaat vinden. Doorzetten, dat is het magische woord. Geef ook niet op als er nu geen geschikte baan voor je bijzit. Dit kan altijd gebeuren. Daarom blijven we het aanbod regelmatig updaten. Op ons uitzendbureau in Capelle aan den IJssel kun je rekenen.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Capelle aan den IJssel

Capelle is een heerlijke plek om te starten met je nieuwe carrière, wij kunnen het weten. Maar vergeet dat er rondom Capelle aan den IJssel ook nog steden liggen die op zoek zijn naar jou. Zo bieden we vacatures aan in Oude PekelaEmmeloordSiddeburen en de lijst gaat door. Maak voor jezelf de beslissing wat je wilt doen, zoek en reageer. Dan beloven we dat we direct actie ondernemen bij ons uitzendbureau in Capelle aan den IJssel je zodra we je CV en motivatiebrief ontvangen. Succes! Hopelijk kunnen we je binnenkort feliciteren met je nieuwe baan.

Vacatures in Capelle aan den IJssel

Intercedent Techniek

Timing is groot in uitvoerend werk. Als intercedent verbind jij flexkrachten aan een mooie baan in o.a. elektrotechniek en werktuigbouw. Denk hierbij aan functies als constructiebankwerkers, lassers en elektromonteurs. Je taken zijn daarnaast: o Talent spotten en binden aan Timing o Je zorgt voor het administratieve proces omtrent de bemiddeling van de kandidaten o Kandidaten begeleiden in het sollicitatieproces o Commerciële activiteiten zoals het pro actief aanbieden van kandidaten aan klanten en prospects o Klanten en collega’s adviseren over het recruitmentproces

SOLLICITEER
Bekijk
Capelle aan den ijssel
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Sales Consultant

Nog even een overzicht van jouw werkzaamheden: Acquisitie van nieuwe klanten Het bespreken van vacatures met jouw (nieuwe) klanten Relatiebeheer van bestaande klanten Het voeren van onderhandelingen Administratie, zoals het opstellen van offertes, klantinteracties en vacatures Je haakt onze Recruiters aan en helpt bij selectie van de juiste flexkracht voor jouw klant

SOLLICITEER
Capelle aan den ijssel
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Recruiter Techniek

Als technisch recruiter bij Timing ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse invulling van vacatures en bedenken en uitvoeren van wervingscampagnes. Dit doe je door het proactief bewerken van de arbeidsmarkt via o.a. social media, en jobboards. Je stelt functieprofielen op en je gaat op zoek naar potentiële kandidaten. Dit doe jij via ons eigen systeem of via vacaturebanken. Daarbij zorg je voor het administratieve proces omtrent de bemiddeling van deze kandidaten. Timing is groot in uitvoerend werk. Als recruiter verbind jij flexkrachten aan een mooie baan in o.a. elektrotechniek en werktuigbouw. Denk hierbij aan functies als constructiebankwerkers, lassers en elektromonteurs. Jij zorgt voor die gunfactor om onze flexkrachten te blijven binden en boeien! Je taken zijn daarnaast: - Talent spotten en binden aan Timing - Kandidaten begeleiden in het sollicitatieproces - Klanten en collega’s adviseren over het recruitmentproces Dit ga je doen! 08:30: De computer opstarten, tijd voor overleg. 09:00: Searchen: ik ga op internet op zoek naar kandidaten, benader actief mensen via Linkedin en andere social media-kanalen zoals Facebook. 10:50 Ik voer een intakegesprek met een interessante kandidaat. 11:45 Ik ben heel enthousiast over de kandidaat. Wij gaan hem gelijk voorstellen bij een prospect! 12:30 Tijd om te lunchen! 13:00 Ik ga verder met searchen in ons systeem en via vacaturebanken naar goede kandidaten, en maak afspraken voor de kennismakingsgesprekken. 15:00 Twee kandidaten zijn op gesprek geweest bij de klant. Ik bel hen en vertel wie er mag starten! Ook handel ik wat administratie af. 16:30 Ik vertrek om 17:00 uur richting huis.

SOLLICITEER
Capelle aan den ijssel
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Lasser / constructiebankwerker

Hou je van zelfstandig werken en niet elke dag hetzelfde, dan voel je je hier thuis; in jouw eigen lasbox monteer en las je de telkens verschillende dempers tot eindproduct. Gewalste en gezaagde delen krijg je aangeleverd. Kun je ook de machines bedienen, dan kun je van tijd tot tijd ook helpen met walsen, zagen, zetten. Heb je niet alleen ervaring met staal maar ook met het MIG lassen van RVS, dan kun je ook aan de slag met de uitlaatsystemen.

SOLLICITEER
Krimpen aan den ijssel
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Supervisor ANWB

Zie jij jezelf al staan als dé ambitieuze Supervisor van de ANWB winkel in Rotterdam Alexandrium? Met jouw ervaring, een daadkrachtige instelling en natuurlijke capaciteit om een team te coachen, zoeken we jou voor een 32-36 uur durende werkweek. Jij weet als geen ander hoe je mensen op een positieve manier aanspreekt en hebt al enige tijd doorgebracht in de bruisende wereld van Retail. Hoe jouw werkdag eruitziet? Als Supervisor bij de ANWB start je je dag vol energie en zorg je ervoor dat jouw team net zo bevlogen aan de slag gaat. Je coördineert de taken, spreekt mensen aan waar nodig en zorgt voor een prettige werksfeer. Samen zorgen jullie ervoor dat elke dag een succes wordt. Voel jij de energie al stromen? Klaar om de uitdaging aan te gaan en jouw leiderschapstalent te laten zien bij de ANWB? Solliciteer dan nu en wie weet word jij onze nieuwe eye-catcher in Rotterdam Alexandrium!

Rotterdam
25 - 32 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Capelle aan den IJssel
Rhijnspoor 231
2901 LB Capelle aan den IJssel
088 506 30 86

 

 

Image