Uitzendbureau Timing in Schiphol

Image
Ga naar alle vacatures Schiphol

Werken in het centrum van Schiphol

Wist je dat we bij Timing een uitzendbureau op Schiphol hebben? We zijn gevestigd in The Base A op het Schiphol Central Business District. Ideaal als je er altijd al van gedroomd hebt om te werken op één van de grootste en belangrijkste luchthavens van Europa. Op Schiphol kun je top winkelen, heerlijk eten en zelfs cultuur opsnuiven. Bagage-, platform- of cateringmedewerker, het kan allemaal. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière bij KLM, Asito of KLM Catering Services? Kom dan vooral even langs bij de Evert v.d. Beekstraat óf start je zoektocht online via onze vacaturebank. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Maar wat je ook kiest, ons uitzendbureau in Schiphol staat voor je klaar.

 

Vind jouw droombaan in Amsterdam Schiphol

Van de tofste logistieke vacatures op Schiphol tot te gekke productie vacatures op Schiphol, als er vacatures zijn dan hebben wij ze. Hoe je hier achter komt? Heel simpel, scroll door onze vacaturebank en je komt ze vanzelf tegen. Voor iedereen die specifieker te werk wil gaan kun je gebruik maken van de handige filter. Geef aan dat je in Amsterdam wilt werken, voor hoeveel uren, welk dienstverband, je kunt zelfs vermelden over welke persoonlijke eigenschappen je bezit. De vacatures op Schiphol die het beste bij je passen komen vanzelf tevoorschijn. Wil je echt niks missen? Schrijf je dan in om dagelijks, wekelijks of maandelijks interessante vacatures per e-mail te ontvangen. Zo maken we het je bij ons uitzendbureau op Amsterdam Schiphol lekker makkelijk!

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Schiphol

Solliciteren is net zo eenvoudig als vacatures zoeken. Je kiest dé job waar je het meest enthousiast over bent. Druk op ‘solliciteer direct’ en log in (of maak een account aan als je die nog niet hebt). De volgende stap is het invullen van je persoonlijke gegevens en contactgegevens. Gelukt? Dan wordt nog even gekeken of je echt een match bent aan de hand van enkele ja/nee vragen. Vul je opleiding in, upload je CV, geef je beschikbaarheid aan, schrijf een motivatie en klaar is kees! Je sollicitatie komt nu binnen bij ons uitzendbureau op Schiphol.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Schiphol

Als Schiphol jouw volgende werklocatie is, dan zijn wij er om je hierbij te helpen. Wat we ook kunnen doen is kijken of er nabij Schiphol passende banen voor je zijn, als je hiervoor openstaat. Misschien kun je dan wel van start in Amsterdam zelf, Rozenburg of Hoofddorp. Laat het ons weten! Voor je het weet heb je een nieuwe baan gevonden via ons uitzendbureau op Amsterdam Schiphol. Dat is wel waar we voor gaan natuurlijk. Klaar om de vacaturebank goed door te nemen? Doe je ding op onze Schiphol vacature pagina.

Vacatures in Schiphol

Chauffeur/belader (Rijbewijs C)

Als Catering Chauffeur vervul je een belangrijke rol om de vlucht perfect te laten verlopen. Om dat te bereiken ben jij verantwoordelijk voor; - laden van wagens met vlucht gereed gestelde trolleys en andere transporteenheden. - controleren van de volledigheid van de vracht a.d.h.v. bescheiden; signaleren van tekortkomingen aan leidinggevende. - transporteren van bevoorradingen naar aangegeven vliegtuig(en). - positioneren van wagens bij het vliegtuig en op hoogte brengen van de laadbak. - afleveren van bevoorradingen en plaatsen op de vereiste posities in het vliegtuig. - assisteren bij productie- of magazijnwerkzaamheden. Kom bij het dynamische team werken op Schiphol! Wij geloven in werken met plezier en investeren in onze medewerkers. Als Chauffeur/belader met rijbewijs C speel jij een belangrijke rol in ons logistieke proces. Je komt terecht in een hecht, divers en enthousiast team waar samenwerken centraal staat. Jij kan ons team versterken! Klaar om je bij ons aan te sluiten? Ontdek nu waarom Timing Uitzendbureau de perfecte werkplek voor jou is. We wachten op je! <iframe src="https://player.vimeo.com/video/589419306?h=ac3c93376f" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> <p><a href="https://vimeo.com/589419306">Kom werken bij Gate Gourmet als Chauffeur</a> from <a href="https://vimeo.com/timinguitzendteam">Timing Uitzendteam</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

SOLLICITEER
Bekijk
Schiphol
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Cateringmedewerker KLM Catering Services

Altijd al cateringwerk willen doen? Tover jij graag een lach op iemands gezicht? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Als cateringmedewerker bij KLM Catering Services zorg jij dat passagiers voldoende eten en drinken aan boord hebben. Daarnaast zorg je ook voor andere benodigdheden, zoals kranten, magazines en hoofdtelefoons. Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor onder andere: • Voorbereidingen treffen voor de kok in de keuken; • Maaltijden voorbereiden en klaarmaken; • Opdekken van dienbladen; • Trolley’s aanvullen; • Voorraden bijhouden; • Zorgen voor de afwas van alle terug gekomen vliegtuigbeladingen; Je kunt al zonder VGB screening aan het werk bij KLM Catering Services, dus je kunt direct starten met een vast rooster! Meer weten? Bel ons op 088-5063043!

Luchthaven schiphol
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Catering employee KLM Catering Services

Do you want to work at Schiphol? Do you like getting smiles on peoples faces? Both yes? Great! We want you at KLM Catering Services! Together with your colleagues, you ensure a reliable and safe delivery of everything passengers need on board. Think of headphones, food, drinks and newspapers. So thanks to you, the passengers have everything they need. There’s the smile, because of your work! The work at KLM Catering Services knows the following varied tasks: • Keeping track of stocks • Take back of drinks • Taking care of the dishes of all returned aircraft loads • Repackaging from large packages to small packages • Covering trays • Prepare for the cook in the kitchen • Preparing meals You can already start at KLM Catering Services without a VGB Screening, this means you can start asap! Same wages and allowances apply. Do you want to know more? Call us at 088-5063043!

Image
SOLLICITEER
Luchthaven schiphol
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Operationeel Control Planner

Als Operational Control Planner houd je je bezig met de uitvoering van de productie- en materiaalplanning en dit alles binnen 48 tot 6 uur voor vertrek. Je draagt zorg voor een gestroomlijnde productie waarna je de besturing van de vluchten overdraagt aan de Operational Control Supervisors. Wat ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor het monitoren en het continue bijstellen van een zorgvuldig voorbereid besturingsplan. Je reageert alert op verstoringen in de KLM-vluchtuitvoering, de aanleveringen van grondstoffen en equipment of afwijkingen tijdens de productie. Je vertaalt de impact hiervan naar de interne KCS-processen en zet proactief acties uit. Je zorgt hierbij voor tijdige en correcte communicatie naar zowel de interne als de externe klant. De functie is onderverdeeld in twee onderdelen: • Productie Planning: je zorgt voor een planning van de productieopdrachten die nodig zijn voor de levering van klantorders, op basis van een aangeleverde forecast, klantwens, beschikbaarheid en productiebehoefte tegen een zo efficiënt mogelijk kostenniveau. • Grondstoffen- en equipmentplanning: je zorgt voor het op tijd en op de juiste manier beschikbaar stellen van grondstoffen en equipment voor de productie. Is er iets niet op voorraad dan zet jij alternatieven in. Uiteraard volgens de geldende afspraken en richtlijnen en je houdt hierbij rekening met de voedselveiligheid.

Image
SOLLICITEER
Schiphol
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Teamleider logistiek

Ben jij klaar om de leiding te nemen in een dynamische logistieke omgeving? Bij KLM Catering Services (KCS) zijn we op zoek naar een gedreven Teamleider Operations (Shiftleader) om ons team te versterken. Als onmisbare schakel zorg jij ervoor dat onze KLM-vliegtuigen op tijd en efficiënt worden bevoorraad. Kom aan boord van ons enthousiaste team en help mee om onze passagiers een onvergetelijke ervaring te bieden!

Image
SOLLICITEER
Schiphol
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

HEB JE NOG VRAGEN?

Timing Uitzendteam B.V.
Evert v.d. Beekstraat 1-71 (The Base A), 1118 CL Schiphol
088-5063043

Image