Uitzendbureau Timing in Schiphol

Image
Ga naar alle vacatures Schiphol

Werken in het centrum van Schiphol

Wist je dat we bij Timing een uitzendbureau op Schiphol hebben? We zijn gevestigd in The Base A op het Schiphol Central Business District. Ideaal als je er altijd al van gedroomd hebt om te werken op één van de grootste en belangrijkste luchthavens van Europa. Op Schiphol kun je top winkelen, heerlijk eten en zelfs cultuur opsnuiven. Bagage-, platform- of cateringmedewerker, het kan allemaal. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière bij KLM, Asito of KLM Catering Services? Kom dan vooral even langs bij de Evert v.d. Beekstraat óf start je zoektocht online via onze vacaturebank. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Maar wat je ook kiest, ons uitzendbureau in Schiphol staat voor je klaar.

 

Vind jouw droombaan in Amsterdam Schiphol

Van de tofste logistieke vacatures op Schiphol tot te gekke productie vacatures op Schiphol, als er vacatures zijn dan hebben wij ze. Hoe je hier achter komt? Heel simpel, scroll door onze vacaturebank en je komt ze vanzelf tegen. Voor iedereen die specifieker te werk wil gaan kun je gebruik maken van de handige filter. Geef aan dat je in Amsterdam wilt werken, voor hoeveel uren, welk dienstverband, je kunt zelfs vermelden over welke persoonlijke eigenschappen je bezit. De vacatures op Schiphol die het beste bij je passen komen vanzelf tevoorschijn. Wil je echt niks missen? Schrijf je dan in om dagelijks, wekelijks of maandelijks interessante vacatures per e-mail te ontvangen. Zo maken we het je bij ons uitzendbureau op Amsterdam Schiphol lekker makkelijk!

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Schiphol

Solliciteren is net zo eenvoudig als vacatures zoeken. Je kiest dé job waar je het meest enthousiast over bent. Druk op ‘solliciteer direct’ en log in (of maak een account aan als je die nog niet hebt). De volgende stap is het invullen van je persoonlijke gegevens en contactgegevens. Gelukt? Dan wordt nog even gekeken of je echt een match bent aan de hand van enkele ja/nee vragen. Vul je opleiding in, upload je CV, geef je beschikbaarheid aan, schrijf een motivatie en klaar is kees! Je sollicitatie komt nu binnen bij ons uitzendbureau op Schiphol.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Schiphol

Als Schiphol jouw volgende werklocatie is, dan zijn wij er om je hierbij te helpen. Wat we ook kunnen doen is kijken of er nabij Schiphol passende banen voor je zijn, als je hiervoor openstaat. Misschien kun je dan wel van start in Amsterdam zelf, Rozenburg of Hoofddorp. Laat het ons weten! Voor je het weet heb je een nieuwe baan gevonden via ons uitzendbureau op Amsterdam Schiphol. Dat is wel waar we voor gaan natuurlijk. Klaar om de vacaturebank goed door te nemen? Doe je ding op onze Schiphol vacature pagina.

Vacatures in Schiphol

Operationeel Control Planner

Als Operational Control Planner houd je je bezig met de uitvoering van de productie- en materiaalplanning en dit alles binnen 48 tot 6 uur voor vertrek. Je draagt zorg voor een gestroomlijnde productie waarna je de besturing van de vluchten overdraagt aan de Operational Control Supervisors. Wat ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor het monitoren en het continue bijstellen van een zorgvuldig voorbereid besturingsplan. Je reageert alert op verstoringen in de KLM-vluchtuitvoering, de aanleveringen van grondstoffen en equipment of afwijkingen tijdens de productie. Je vertaalt de impact hiervan naar de interne KCS-processen en zet proactief acties uit. Je zorgt hierbij voor tijdige en correcte communicatie naar zowel de interne als de externe klant. De functie is onderverdeeld in twee onderdelen: • Productie Planning: je zorgt voor een planning van de productieopdrachten die nodig zijn voor de levering van klantorders, op basis van een aangeleverde forecast, klantwens, beschikbaarheid en productiebehoefte tegen een zo efficiënt mogelijk kostenniveau. • Grondstoffen- en equipmentplanning: je zorgt voor het op tijd en op de juiste manier beschikbaar stellen van grondstoffen en equipment voor de productie. Is er iets niet op voorraad dan zet jij alternatieven in. Uiteraard volgens de geldende afspraken en richtlijnen en je houdt hierbij rekening met de voedselveiligheid.

SOLLICITEER
Bekijk
Schiphol
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Teamleider logistiek

Ben jij klaar om de leiding te nemen in een dynamische logistieke omgeving? Bij KLM Catering Services (KCS) zijn we op zoek naar een gedreven Teamleider Operations (Shiftleader) om ons team te versterken. Als onmisbare schakel zorg jij ervoor dat onze KLM-vliegtuigen op tijd en efficiënt worden bevoorraad. Kom aan boord van ons enthousiaste team en help mee om onze passagiers een onvergetelijke ervaring te bieden!

Image
SOLLICITEER
Schiphol
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Teamleider Operations

Bij KLM Catering Services zorgen we 7 dagen per week voor alles wat passagiers aan boord nodig hebben. Van maaltijden en drankjes tot non-food producten. Als Shiftleader ben jij een onmisbare schakel in de complete bevoorrading van de KLM-vliegtuigen. Je werkt samen met jouw collega's om ervoor te zorgen dat alle goederen, van de hoogste kwaliteit, op tijd worden afgeleverd. Kom jij ons team versterken? Wat ga je doen? Als Shiftleader is één ding zeker, je krijgt een uitdagende en afwisselende baan. Met jouw team zorg jij ervoor dat dat de vliegtuigen op tijd en op de juiste manier worden bevoorraad. En jouw team, waar je samen met je collega Shiftleader en nog 4 flow-coördinatoren leiding aan geeft, bestaat uit 50 tot 60 collega’s. Jij ziet erop toe dat alles vlekkeloos verloopt. Hierbij is het belangrijk dat jij jouw collega’s weet te coachen, te begeleiden tijdens het werk en ze stimuleert om het beste uit zichzelf te halen. “Wat gaat er goed en wat kan er beter?”, is de vraag die jij jezelf continu stelt. Zijn er zaken die beter kunnen dan ben jij degen die met verbetervoorstellen komt. Je werkt nauw samen met de flow-coördinatoren die tijdens de dienst de productiemedewerkers functioneel aansturen. Een flow-coördinator praat jou bij over de voortgang en geeft knelpunten aan en heeft jou soms ook nodig om zaken te escaleren, die jij vervolgens oppakt. Samen met je collega Shiftleader zorg je voor een goede voorbereiding en overdracht voor de volgende dienst(en). Kortom echt een afwisselende baan waarbij jij met je hands-on mentaliteit, logistiek inzicht en empathisch vermogen vorm aan mag geven. En verder: • Voer je plannings- en beoordelingsgesprekken; • Ben je verantwoordelijk voor het ziekteverzuim van jouw afdeling; • Zorg je voor goede werkomstandigheden en een goede werksfeer

Image
SOLLICITEER
Schiphol
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Account Specialist

Als Account Specialist kun jij het verschil maken, vandaag, morgen, maar ook daarna. Dát is wat je gaat doen als Intercedent bij Timing. In deze dynamische functie ben jij een relatiebeheerder, recruiter en flexcoach ineen! Je zal terecht komen in ons Inhouse team Midden-West. Jij zal verantwoordelijk zijn voor DHL in Amsterdam, hier hebben wij een kantoor waar je drie tot vijf dagen in de week zal werken. Andere dagen zit je op Schiphol voor verbinding met andere teams en klanten. Bij DHL is geen dag hetzelfde, we schakelen veel met de Supervisors van DHL en onze flexcollega's, wij willen zo lang mogelijk laten werken en uiteindelijk op contract bij DHL: Missie geslaagd!. Andere dagen maak je presentaties en bespreken we deze met HR. Onze flexkrachten kunnen altijd bij jou terecht voor al hun vragen m.b.t. salaris, uren, scholing of gewoon om een praatje te maken. Jij hebt lef en weet écht wat er moet gebeuren om onze vacatures zo goed en efficiënt mogelijk in te vullen. Je hebt een duidelijke visie en gaat vol enthousiasme aan de slag. Jouw taken in het kort: - Werven van nieuwe flexkrachten; - Vacatures schrijven en online zetten; - Gesprekken voeren met zowel de klant als de flexkracht; - Administratieve taken (salarisadministratie, aanmaken van contracten, flexkrachtbeheer). Wil je meer weten? Dan kun je contact opnemen met Cris Stevens via 0643492803

SOLLICITEER
Amsterdam
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Supply Chain Flow Coordinator

Ben jij een geboren regelaar, een kei in organiseren en klaar voor een uitdagende rol in de dynamische wereld van Supply Chain management, recht in het hart van de logistieke actie op Schiphol? KLM Catering Services is op zoek naar een enthousiaste en proactieve Supply Chain Flow Coördinator die ons team komt versterken! Wat ga je doen? Als onze Supply Chain Flow Coördinator ben je de spil van onze operationele bedrijfsvoering. Je zorgt ervoor dat alle cruciale informatie vlekkeloos in ons ERP-systeem belandt, waarmee je de efficiëntie en effectiviteit van onze operaties maximaliseert. Daarnaast coördineer je de werkzaamheden van de afdeling Customer Services & Data, waarbij je de voortgang bewaakt, en indien nodig, de planning bijstelt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de interne en externe klanten voor wijzigingen in product en proces. Jouw werkzaamheden zijn divers en uitdagend: • Je beheert en optimaliseert de werkzaamheden binnen Customer Services & Data; • Je communiceert over wijzigingen in de besturing van het operationele proces (bijv. wijzigingen in artikelen, producten, processen en beladingsgegevens) aan de Medewerkers Customer Services & Data en relevante partijen binnen en buiten KCS; • Je signaleert fouten/problemen in ingevoerde data en aangeleverde informatie en doet op basis hiervan voorstellen voor structurele oplossingen; • Je ontwerpt efficiënte en effectieve instrumenten die door Customer Services & Data gebruikt worden om de kwaliteit van dataverwerking te controleren en te verbeteren; • Je zorgt er voor dat de data op tijd wordt verwerkt en je zorgt voor een goede voorbereiding en controle van alle relevante informatie; • Je bewaakt de voortgang van wijzigingen in onze operationele processen en treedt op als superuser van ons ERP-systeem; • Je doet voorstellen als er wijzigingen in de modellering van het ERP-systeem moeten worden gedaan; • Je draagt bij aan het ontwerp van efficiënte tools en trainingen voor verbeterde dataverwerking en ERP-gebruik; • Je speelt een cruciale rol in veranderings- en verbeteringsprojecten.

Image
SOLLICITEER
Schiphol
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

HEB JE NOG VRAGEN?

Timing Uitzendteam B.V.
Evert v.d. Beekstraat 1-71 (The Base A), 1118 CL Schiphol
088-5063043

Image