Uitzendbureau Timing in Groningen

Image
Ga naar alle vacatures Groningen

Werken in het centrum van Groningen

Binnenkort start jij met jouw nieuwe baan in de jongste stad van ons land. Het levendige Groningen, gelegen in een provincie met prachtige natuur. Een studentenstad met de Martinitoren, het Groninger Museum, het Hanze Huis en de Hofjesroute. De mensen werken hard, zijn zelfstandig en hebben een echte ondernemingsgeest met startups en scale-ups. Voor al deze nieuwe en gevestigde bedrijven zoekt ons uitzendbureau in Groningen, enthousiaste professionals! Ben jij er klaar voor om met plezier te werken in het hoge noorden? Dan kunnen wij van Timing je helpen, die Grunnse droombaan ligt binnen handbereik.

 

Vind jouw droombaan in Groningen

Studenten, parttimers én fulltimers in Groningen zijn allemaal welkom bij Timing! Dus ben je van plan om te gaan werken via een uitzendbureau in Groningen, dan zit je bij Timing goed! Wij helpen je in de zoektocht naar een goede baan, tijdelijke functie of parttime job. Met de filter op onze vacaturebank kun je heel specifiek zoeken naar de baan die jij op het oog hebt. Zoek je een toffe techniek vacature in Groningen voor 40 uur in de week? Vink dit allemaal aan bij de filter en de vacatures die hierop aansluiten verschijnen vanzelf. Daarna is het aan jou om er één uit te kiezen! Wij controleren aan de hand van een drietal vragen of de baan bij je past, en als dit het geval is, kun je het sollicitatieproces starten! Geen match? Niks om je druk over te maken, er zijn meer dan genoeg andere vacatures voor je – geloof ons maar.

Uitzendbureau Timing is erg kundig op het gebied van het zoeken naar werk. We ondersteunen jou online in de zoektocht naar een passende functie. Je gaat alleen solliciteren op de baan, als die exact past bij jou. Waar wacht je nog op?

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Groningen

Ons Timing uitzendbureau in Groningen heeft het meest actuele aanbod van vacatures, dus vraag ernaar bij onze medewerkers! Je kunt altijd online contact met ons opnemen of even binnenlopen als je toevallig in de buurt bent. Studenten of scholieren worden bij ons dagelijks gezocht: we hebben een ruim aanbod van leuke tijdelijke functies waaronder postbezorgers, schoonmakers of beladers. Onze medewerkers helpen je aan het werk in de volgende branches: administratieproductielogistiekschoonmaakzorgcallcenterwinkelcommercie en horeca.

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Groningen

Houd jij ook zo van de Groningse mentaliteit en wil je werken in of nabij de stad? Natuurlijk kan dat want het hoge noorden bestaat uit meer provincies dan alleen Groningen. Bij ons uitzendbureau in Groningen hebben we dus niet alleen banen in de stad zelf, ook vacatures in Assen, Roden of Veendam behoren tot je mogelijkheden. Laat ons weten wat je zoekt of ga zelf op zoek in de vacaturebank en laat van je horen.

Vacatures in Groningen

Tijdelijk dienstverband Logistiek Centrum Eemspoort UMCG

Onze organisatie is op zoek naar een aantal Logistiek Medewerkers die ons team wil komen versterken tussen april en oktober. Bij het Logistiek Centrum Eemspoort zorg je, samen met een enthousiast team en leidinggevenden, ervoor dat het UMCG en Martini ziekenhuis bevoorraad worden. Tijdens jouw werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het op tijd verzamelen van bestellingen. Je ontvangt de bestelling via een handterminal en legt de goederen volgens de richtlijnen in een krat. En je controleert de goederen op houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Tot slot zorg je ervoor dat de klanten de bestelde goederen op tijd en zoals gewenst ontvangen. Er word om verschillende periodes gevraagd: - Tussen 22 april en eind september - Tussen 13 mei en eind september - Tussen 21 mei en eind september Het is een vereiste dat je deze hele periode fulltime beschikbaar bent zonder geplande vakantie.

SOLLICITEER
Bekijk
Groningen
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Schoonmaakmedewerker

Sta jij stevig in je schoenen, heb je meerdere jaren schoonmaakervaring en zorg jij er altijd voor dat de omgeving er op-en-top uitziet? Voor Asito zijn wij opzoek naar een verantwoordelijke en gemotiveerde schoonmaker. Je gaat aan het werk in een Forensisch Psychiatrisch Centrum. Een mooie functie met veel uitdaging. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder. In de functie als schoonmaakmedewerker houd jij je bezig met het schoonmaken van kantoorruimtes, gangen, kantines, de sanitaire voorzieningen en je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de verblijven van de patiënten. De werkdagen zijn van maandag tot vrijdag waarbij de werktijden zijn van 16.00 - 19.00 uur (totaal 15 uur per week!)

SOLLICITEER
Groningen
9 - 16 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Logistiek medewerker

Ben jij een logistieke topper en vind je het leuk om orders te picken?! Dan ben je aan het goede adres. Wij zijn opzoek naar een logistiek medewerker voor in een 2-ploegendienst voor 24 uur per week. Je werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: - het picken van orders d.m.v. een voicesysteem; - inkomende goederen op de juiste manier verwerken; - orders op de juiste wijze stapelen in containers; - zorgdragen voor een schone werkplek en magazijn.

SOLLICITEER
Groningen
17 - 24 uur
Tijdelijk dienstverband

Orderpicker

Ben jij die enthousiaste parttime orderpicker en vind je het niet erg om 's nachts te werken?! Dan is dit wellicht een leuke functie voor jou! We zijn opzoek naar een orderpicker die 1 nachtdienst per week kan draaien. De werkzaamheden zijn als volgt: - Inkomende goederen verwerken en toevoegen aan klaarstaande orders; - Orders controleren, afwijkingen signaleren en problemen oplossen; - Orders verzamelen en klaarzetten voor transport; - Kratten stapelen en klaarzetten voor transport; - Overige voorbereidende werkzaamheden voor het transport van de volgende dag.

SOLLICITEER
Groningen
1 - 8 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Operator

Houd jij van de geur van koffie en wil je meewerken aan het mooie proces van het maken van authentieke koffie? Dan is dit je kans! Voor deze opdrachtgever in Groningen zijn we namelijk op zoek naar een proces operator! Hoe ziet je dag er ongeveer uit? Je houdt de productielijn scherp in de gaten, lost mogelijke problemen op en bedient zelfstandig het proces. Belangrijk is dat je flexibel bent ingesteld aangezien er wordt gerouleerd tussen de 2- en 3 ploegendienst. De werktijden in de 2-ploegendienst zijn van 06.00 - 14.30 / 14.30 - 23.30 (toeslag van 112%) en in de 3-ploegendienst zijn de werktijden 06.00 - 14.00 / 14.00 - 23.00 / 23.00 - 06.00 (toeslag van 120%) Je gebruikt je technische kennis om de machines zo optimaal mogelijk te laten draaien en denkt mee met de ontwikkeling en verbetering van het proces. Ook zorg je voor een stuk administratie: producten bestellen en het bij- en afboeken van voorraden. Het hierin belangrijk om volgens de richtlijnen van HACCP te werken, hygiëne (en kwaliteit) staan hier namelijk hoog in het vaandel. Binnen het bedrijf heerst een fijne werksfeer en je komt terecht in een klein & hecht team.

SOLLICITEER
Groningen
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Groningen
Lübeckweg 2 (Het Kwadraat)
9723 HE Groningen
088 506 39 20

 

Image