Uitzendbureau Timing in Den Haag

Image
Ga naar alle vacatures Den Haag

Werken in het centrum van Den Haag

Als we Het Binnenhof zeggen, dan weet je al over welke stad het gaat. ‘s-Gravenhage, of zoals we het nu liever noemen: Den Haag. Het politieke hart van Nederland. De hofstad, bekend van het Mauritshuis, paleizen Noordeinde en Huis ten Bosch, Madurodam en Kijkduin. Werken in Den Haag betekent werken in een internationale, veelzijdige en levendige stad waar jij met al je ambities terecht kan. Je zit bij ons Timing uitzendbureau in Den Haag helemaal goed als je op zoek bent naar een Haagse topbaan.

 

Vind jouw droombaan in Den Haag​

Zelf zoeken naar een fulltime baan, tijdelijk werk of een parttime functie behoort vanaf nu tot het verleden. Daar heb je ons uitzendbureau in Den Haag voor. Bij Timing verzamelen we de beste vacatures via onze opdrachtgevers en plaatsen deze op de online vacaturebank.  Hier kun jij vervolgens breed zoeken op de plaats, of je zoekopdracht specificeren met onze filters. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld al weet dat je een callcenter vacature in Den Haag zoekt. Maar je kunt ook filteren op hoeveel uur je wilt werken en in welk dienstverband! Zodra je iets moois hebt gevonden en je door de korte check heen komt (schrik niet, dit zijn maar 3 ja/nee vragen om te achterhalen of de baan bij je past), is het aan jou om je enthousiaste sollicitatie naar ons te sturen!

Wij gaan met je sollicitatie aan de slag zodra hij bij ons binnenkomt. En lukt het niet? Dan gaan we gewoon door totdat we jouw droombaan in Den Haag hebben gevonden. Want failure is not an option voor ons bij Timing. Die droombaan gaat er komen!

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Den Haag

Bekijk het actuele aanbod van vacatures: er zit zeker passend werk voor je bij. Ook studenten, scholieren of parttimers worden bij ons regelmatig gezocht. We helpen je aan het werk in de volgende branches: productiecallcentercommerciehorecawinkellogistiekschoonmaakzorg en administratie. Wat dit betekent? Dat je kan starten als servicemonteur, verkoopmedewerker, customer service medewerker, teamleider, chauffeur en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De beste manier om erachter te komen wat wij allemaal bieden, is door zelf actief alle mooie vacatures op onze vacaturebank door te nemen. Zit er iets voor je tussen? Reageren maar!

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Den Haag

Werken via een uitzendbureau in de omgeving van Den Haag kan eenvoudig via Uitzendbureau Timing! We hebben namelijk ook vacatures in Zoetermeer, Delft en Katwijk. Hoe geweldig Den Haag ook is, het is zonde om jezelf te beperken als dat niet nodig is. Verandering doet een mens goed, en er zijn genoeg andere mogelijkheden. En je kunt jezelf altijd geruststellen met het volgende feit: wij helpen jou maar al te graag in de moeilijke zoektocht naar een leuke functie!

Vacatures in Den Haag

Veldinterviewer voor het CBS in Den Haag

Altijd al willen weten hoe anderen leven, wonen en werken? Ben je nieuwsgierig? Vind je het leuk om even in het leven van een ander te kijken en aan de hand van vaste vragen huis aan huis vragen te stellen over het leven in Nederland? Dat kan als enquêteur bij het CBS. Hoe ga je te werk? Je krijgt elke maand een lijst met adressen die je gaat bezoeken. Deze adressen liggen verspreid over je eigen werkgebied. Je bent vrij om zelf je planning voor de bezoeken te maken. Zo maak je de meest efficiënte rij route. Je werkt overdag, maar ook in de avonduren of het weekend. Dat hangt af van de afspraken. Al met al maak je flink wat kilometers. Omdat de afspraken niet altijd op elkaar aansluiten kun je dit werk ook ideaal combineren met een andere job of studie.

SOLLICITEER
Bekijk
's-gravenhage
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Chauffeur Afvalinzameling

Zoek je een zinvolle baan en wil je tegelijkertijd bijdragen aan het milieu? Ga aan de slag als Chauffeur Afvalinzameling bij Milieu Service Nederland! Je dagen starten vanuit je eigen huis met een kop koffie en vervolgens ga je op pad met je eigen vrachtwagen. Deze zelfstandige functie geeft je de verantwoordelijkheid van een veilige, ordelijke en nette afvalinzameling en zo draag je bij aan een schoner Nederland!

SOLLICITEER
's-gravenhage
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

BBL opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

👋Ben jij gepassioneerd om een veilige en stimulerende omgeving te creëren voor kinderen in de kinderopvang? Zoek je naar een dynamische en educatieve baan waarin je tegelijkertijd kunt werken en leren? Heb je een passie voor het begeleiden van kinderen en wil je groeien naar een gediplomeerde pedagogisch medewerker? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!🌈 Wij bieden een unieke kans voor enthousiaste werkzoekende die willen starten met de BBL-opleiding voor niveau 3 tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang. Ons programma is gericht op het aantrekken van getalenteerde mensen en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om snel en effectief een erkend diploma te behalen. Op deze manier kun je bijdragen aan het waarborgen van een optimale ontwikkeling voor kinderen, terwijl je zelf groeit in je pedagogische vaardigheden en kennis. Bovendien biedt deze opleiding een solide basis en opent het deuren voor verdere groei, inclusief de mogelijkheid om door te stromen naar een MBO 4-opleiding als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.🚀 De opleiding start doorlopend, de eerst volgende opleiding start in mei en er zijn nog maar een paar plaatsen!

SOLLICITEER
's-gravenhage
17 - 24 uur
Vast dienstverband

Juridisch Adviseur

Beleef een interessante werkdag als Medewerker Juridisch Advies bij de Consumentenbond in Den Haag! Bij ons werk je 24-40 uur in een fijne, georganiseerde omgeving. Samen met jouw hardwerkende collega's geef je betrouwbaar juridisch advies aan de consument. In jouw rol als Juridisch Adviseur zal je de vraagstukken op het gebied van onder andere consumentenrecht, publicaties en campagnes en financiële producten beantwoorden. Uiteraard doe jij dit op de juiste manier en handel jij dit volgens de vastgestelde kpi’s af via de telefoon, e-mail en post. Je registreert de klantsignalen en gegevens in de daarvoor bestemde systemen en je denkt proactief mee aan het verbeteren van de processen en tools. De behoefte van onze klant is het krijgen van een persoonlijk relevant advies. Jij maakt het verschil in een divers en gezellig team. Een werkdag als Medewerker Juridisch Advies bij ons begint fris en vol energie. Jij duikt in relevante consumentenkwesties, zoekt juridische uitspraken op, beantwoordt vragen en formuleert heldere adviezen. Jij bent de rots in de branding voor consumenten in een wirwar van regels en rechten. Ben jij klaar om aan de slag te gaan in deze uitdagende rol? Dan willen wij je ontmoeten! Pak deze unieke kans en solliciteer nu voor de functie Medewerker Juridisch Advies. Samen maken we het verschil.

Image
SOLLICITEER
's-gravenhage
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Administratief medewerker

Taken We leiden niet alleen studenten op maar ook docenten. Daar zijn we trots op! Als Administratief Specialist voor de Opleidingsschool draag je hieraan bij. Je verzorgt mailing en documenten die je controleert op taalgebruik, spelling en lay-out, verstrekt informatie over procedures (en bent hierbij contactpersoon voor internen en externen), je notuleert bij overleggen, beheert agenda’s en plant afspraken in. Je vaste locatie is het het Leeghwaterplein in Den Haag en je woont vergaderingen bij op onze andere locaties in Delft en Den Haag, allemaal heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf je werkplek: - kun je meters maken. Je gaat volle kracht vooruit en werkt snel en efficiënt, je ziet waar het werk ligt; - bewaak je de voortgang en doorlooptijd van de vragen en meldingen en communiceert hierover met de klant; - voer je zelfstandig administratieve gegevens in, en maak je (management)rapportages; - signaleer je knelpunten en doe je verbetervoorstellen voor het administratieve proces en procedures.

SOLLICITEER
's-gravenhage
9 - 16 uur
Tijdelijk dienstverband

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Den Haag
Joseph Ledelstraat 90 (AOC Hobbit)
2518 KM Den Haag 
088 506 30 49

Openingstijden

ma - vr 08:30 - 17:30
Image