Uitzendbureau Timing in Den Haag

Image
Ga naar alle vacatures Den Haag

Werken in het centrum van Den Haag

Als we Het Binnenhof zeggen, dan weet je al over welke stad het gaat. ‘s-Gravenhage, of zoals we het nu liever noemen: Den Haag. Het politieke hart van Nederland. De hofstad, bekend van het Mauritshuis, paleizen Noordeinde en Huis ten Bosch, Madurodam en Kijkduin. Werken in Den Haag betekent werken in een internationale, veelzijdige en levendige stad waar jij met al je ambities terecht kan. Je zit bij ons Timing uitzendbureau in Den Haag helemaal goed als je op zoek bent naar een Haagse topbaan.

 

Vind jouw droombaan in Den Haag​

Zelf zoeken naar een fulltime baan, tijdelijk werk of een parttime functie behoort vanaf nu tot het verleden. Daar heb je ons uitzendbureau in Den Haag voor. Bij Timing verzamelen we de beste vacatures via onze opdrachtgevers en plaatsen deze op de online vacaturebank.  Hier kun jij vervolgens breed zoeken op de plaats, of je zoekopdracht specificeren met onze filters. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld al weet dat je een callcenter vacature in Den Haag zoekt. Maar je kunt ook filteren op hoeveel uur je wilt werken en in welk dienstverband! Zodra je iets moois hebt gevonden en je door de korte check heen komt (schrik niet, dit zijn maar 3 ja/nee vragen om te achterhalen of de baan bij je past), is het aan jou om je enthousiaste sollicitatie naar ons te sturen!

Wij gaan met je sollicitatie aan de slag zodra hij bij ons binnenkomt. En lukt het niet? Dan gaan we gewoon door totdat we jouw droombaan in Den Haag hebben gevonden. Want failure is not an option voor ons bij Timing. Die droombaan gaat er komen!

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Den Haag

Bekijk het actuele aanbod van vacatures: er zit zeker passend werk voor je bij. Ook studenten, scholieren of parttimers worden bij ons regelmatig gezocht. We helpen je aan het werk in de volgende branches: productiecallcentercommerciehorecawinkellogistiekschoonmaakzorg en administratie. Wat dit betekent? Dat je kan starten als servicemonteur, verkoopmedewerker, customer service medewerker, teamleider, chauffeur en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De beste manier om erachter te komen wat wij allemaal bieden, is door zelf actief alle mooie vacatures op onze vacaturebank door te nemen. Zit er iets voor je tussen? Reageren maar!

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Den Haag

Werken via een uitzendbureau in de omgeving van Den Haag kan eenvoudig via Uitzendbureau Timing! We hebben namelijk ook vacatures in Zoetermeer, Delft en Katwijk. Hoe geweldig Den Haag ook is, het is zonde om jezelf te beperken als dat niet nodig is. Verandering doet een mens goed, en er zijn genoeg andere mogelijkheden. En je kunt jezelf altijd geruststellen met het volgende feit: wij helpen jou maar al te graag in de moeilijke zoektocht naar een leuke functie!

Vacatures in Den Haag

Veldinterviewer voor het CBS in Den Haag

Altijd al willen weten hoe anderen leven, wonen en werken? Ben je nieuwsgierig? Vind je het leuk om even in het leven van een ander te kijken en aan de hand van vaste vragen huis aan huis vragen te stellen over het leven in Nederland? Dat kan als enquêteur bij het CBS. Hoe ga je te werk? Je krijgt elke maand een lijst met adressen die je gaat bezoeken. Deze adressen liggen verspreid over je eigen werkgebied. Je bent vrij om zelf je planning voor de bezoeken te maken. Zo maak je de meest efficiënte rij route. Je werkt overdag, maar ook in de avonduren of het weekend. Dat hangt af van de afspraken. Al met al maak je flink wat kilometers. Omdat de afspraken niet altijd op elkaar aansluiten kun je dit werk ook ideaal combineren met een andere job of studie.

SOLLICITEER
Bekijk
's-gravenhage
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Secretaresse

Een werkdag bij ons is nooit hetzelfde. Je ondersteunt jouw team in diverse administratieve en organisatorische taken, je beheert de agenda's, bereidt vergaderingen voor en bent het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe relaties. Je houdt van het aanpakken van uitdagende taken in een levendige en inspirerende omgeving, waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

SOLLICITEER
's-gravenhage
17 - 24 uur
Tijdelijk dienstverband

Brievenbussen checker den Haag

Ben jij op zoek naar een flexibele baan waar je lekker in beweging bent én tegelijkertijd geld kan verdienen? Solliciteer dan nu voor brievenbussen checker in den Haag! We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste brievenbussen checker die graag op pad gaat. Het tijdelijke project loopt tot 1 april! Benieuwd hoe jouw werkdag eruit zal gaan zien? Lees dan snel verder.. Begin je dag met een kleine pitstop bij een van de straatnaamborden in de wijk, jouw startsein voor een dag vol beweging en frisse lucht! De starttijd? Die kies je zelf! Je controleert vervolgens alle brievenbussen in jouw wijk op een JA/JA sticker en noteert dit in de app. Klaar met de straat? Dan maak je nog een selfie bij de straatnaam als afsluiting en kun je door naar je volgende straat! Spreekt deze actieve werkdag jou aan? Solliciteer dan nu! Deze functie bied je de kans om op je eigen tempo te werken, in de frisse lucht en volop met beweging! Waar wacht je nog op?

SOLLICITEER
's-gravenhage
17 - 24 uur
Tijdelijk dienstverband

Bijbaan kinderopvang

Ben jij die energieke, creatieve student die naast een HBO-/WO studie wil werken als Pedagogisch Medewerker in Utrecht? Met je frisse blik en sterke communicatieve vaardigheden draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen. Als pedagogisch medewerker organiseer je leerzame, uitdagende activiteiten, creëer je een veilige omgeving en zorg je voor enthousiaste gezichten. Je stimuleert de kinderen, observeert hun ontwikkeling en werkt nauw samen met ouders en collega's. Daarnaast krijg je ook nog: • Gratis koffie en thee • Reiskostenvergoeding • Vergoeding van onkosten zoals VOG en inschrijving in het Personenregister Kinderopvang. Klaar om de held van deze kinderen en hun ouders te worden? We kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Solliciteer vandaag nog!

SOLLICITEER
's-gravenhage
9 - 16 uur
Vast dienstverband

Medewerker Dienstverlening bij de Consumentenbond

Omdat jij supernieuwsgierig bent en oprecht geïnteresseerd wil je graag weten waarom de klant zijn lidmaatschap wil opzeggen. Door goed te luisteren en vragen te stellen achterhaal jij wat destijds de motivatie was om een lidmaatschap aan te gaan. In hoeverre heeft de klant gevonden in het lidmaatschap dat hij destijds zocht? Is de behoefte inmiddels veranderd? Kan de Consumentenbond nog helpen bij de invulling van deze behoeften? Zo ja, lukt het jou om het lidmaatschap te behouden? Wanneer iemand jou belt die nog geen lid is achterhaal je kort de behoefte en bied je een passende (betaalde of onbetaalde) dienst van de Consumentenbond aan. Tijdens ons jaarlijkse zorgseizoen (medio november tot en met medio februari) beantwoord je vragen over de zorgververzekeringen, die onze Zorgvergelijker adviseert aan de klant en je geeft advies waar de klant op moet letten. Je beantwoordt vragen van klanten over de Zorgvergelijker en helpt ze wanneer ze bijvoorbeeld problemen ervaren met het gebruik van deze vergelijker Zo werken wij De Consumentenbond heeft een platte organisatiestructuur. We werken zelf organiserend, met holacratische principes. Dit betekent dat we geen functieprofielen hebben, maar flexibele rollen die op dat moment nodig zijn. Daardoor is onze organisatie wendbaar en actiegericht. Elke rol heeft een eigen doel en eigen verantwoordelijkheden. Je kunt meerdere rollen tegelijk op je nemen en meerdere collega's kunnen dezelfde rol vervullen.

Image
SOLLICITEER
's-gravenhage
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Den Haag
Joseph Ledelstraat 90 (AOC Hobbit)
2518 KM Den Haag 
088 506 30 49

Openingstijden

ma - vr 08:30 - 17:30
Image