Uitzendbureau Timing in Zwolle

Image
Ga naar alle vacatures zwolle

Werken in het centrum van Zwolle

Op een paar minuten lopen van station Zwolle, vind je ons uitzendbureau Timing in Zwolle. Gevestigd in een mooi pand aan de Westerlaan, helpen we onze flexkrachten aan een nieuwe job in de heerlijke Hanzestad Zwolle. De oude binnenstad heeft van alles te zien, doen en beleven. De stad is gezellig, gastvrij en als je hier eenmaal gevestigd bent wil je nooit meer weg. Wij kunnen het weten, maar ervaar het vooral zelf. Wil je verhuizen naar Zwolle en hier een toffe nieuwe baan vinden? Of woon je hier al en ben je op zoek naar iets anders? Dan zijn wij het uitzendbureau in Zwolle voor jou.

 

Vind jouw droombaan in Zwolle

Meer dan onze online vacaturebank heb je niet nodig om een nieuwe baan te vinden. Alle vacatures waarop je kunt solliciteren hebben we toegevoegd. Met behulp van de filters kom je er snel genoeg achter welke banen echt bij je passen. Wees daarom vooral specifiek. Je kunt het natuurlijk altijd laten bij het invullen van je branche. Daar kom je al een eind mee. We hebben genoeg logistieke vacatures in Zwolle of commerciële vacatures in Zwolle. Maar je kunt ook laten weten naar welke werktijden je voorkeur uitgaat, het dienstverband en wat je persoonlijke eigenschappen zijn. De persoonlijke eigenschappen vertellen ons wie je bent en hoe goed je past bij de baan waarop je solliciteert. Hoe beter je past bij de baan, hoe groter de kans dat je wordt aangenomen. Maak gebruik van alle beschikbare filters en de beste vacatures van ons uitzendbureau in Zwolle komen vanzelf tevoorschijn.

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Zwolle

Solliciteren is eenvoudig. Via de pagina vacatures in Zwolle bekijk je het aanbod. Bij interesse klik je op solliciteren, je logt in of maakt een account aan, beantwoordt een paar korte vragen, upload de benodigde bestanden en dat is het. Meer hoef je niet te doen, de rest is aan ons. Dat wil zeggen, ons uitzendbureau in Zwolle stuurt alles door naar de werkgever en zodra wij nieuws hebben hoor jij het ook. Of je nu werk zoekt in de techniek, logistiek of productie als starter of senior, wij helpen je verder. Kortom, reageer snel en zet de boel in werking!

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Zwolle

Wat nou als je in Zwolle woont, maar hier niet wilt werken? Of je woont in één van de nabijgelegen plaatsen? Solliciteren via ons uitzendbureau in Zwolle betekent natuurlijk niet dat je alleen maar in deze stad je slag kunt slaan. Nee, we hebben ook vacatures voor je in Wezep, Kampen en Heino. We zijn er voor iedereen, want iedereen verdient werk!

Vacatures in Zwolle

Strijker/Strijkster

In deze functie ben je werkzaam in de fotostudio van deze organisatie. Je bent hier verantwoordelijk voor het strijken van kleding en accessoires t.b.v. de productfoto’s die op de website van het bedrijf komen te staan. Je bent nauwkeurig en weet hoe je kleding moet strijken zodat kleding op de juiste manier op een torso gestyled kan worden door een stylist. Jouw werkzaamheden zijn onder andere: - Het in- en uitscannen en labelen van alle kleding, schoenen en accessoires; - Artikelen sorteren voor een efficiënt mogelijk proces; - Nauw samenwerken met stylisten, coördinatoren en de rest van het team; - Zorgen dat de kledingstukken professioneel gestreken zijn zodat de stylist snel en mooi kan stylen; - Bewaken dat de artikelen weer op de juiste plek retour komen. Je komt te werken in een enthousiast team met een goede mix van jong en oud!

SOLLICITEER
Bekijk
Zwolle
9 - 16 uur
Tijdelijk dienstverband

Locatiemedewerker

Krijg jij energie van bijdragen een een groene toekomst? Lees dan snel verder! 🍀 Als locatiemedewerker kantoorpanden bij Ecosmart houd jij je bezig met het onderhouden van het recycle proces in een kantoorpand in Zwolle! Wil jij jouw steentje bijdragen aan het realiseren van een duurzamere wereld en meer leren over het scheiden van afval? Jij krijgt energie van een opgeruimde omgeving en afwisselend werk. Je zorgt graag voor tevreden klanten en zet graag een stap extra om de klant nóg tevredener te maken. Je zorgt er voor dat afval-inzamelplaatsen op tijd worden geleegd zodat deze er weer netjes uitzien voor de gebruikers. Middels een betaalde interne training beschik jij over de kennis om de gebruikers en de klant te adviseren en ben je een aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen. 🧤 Er zijn verschillende speciale recyclebakken waarin afval wordt gescheiden, en jij bent verantwoordelijk voor de onderhoud van deze. 💡 Daarnaast is het belangrijk dat je de mensen in het pand bewust maakt van het recycle proces om het afval te verminderen. 💚 Met een groen hart werk jij aan de toekomst bij Ecosmart!

SOLLICITEER
Zwolle
1 - 8 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Administratief medewerk(st)er Ondersteunend

Ben jij flexibel- en parttime beschikbaar? Lees dan gauw verder! Voor onze klant in Zwolle zijn wij op zoek naar een administratief medewerker die tijdelijk kan ondersteunen. Onze opdrachtgever is een archiefinstelling waarbij steeds meer digitaal zal worden. We zijn op zoek naar iemand die tijdelijk kan ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Wij zoeken iemand die flexibel beschikbaar is voor ongeveer 18 uur per week. Het is belangrijk dat jij nauwkeurig, en zelfstandig aan het werk kunt. Werktijden zijn zelf in te delen van maandag t/m donderdag.

SOLLICITEER
Zwolle
17 - 24 uur
Tijdelijk dienstverband

Klantenservice medewerker bij het Kadaster

Wij zoeken een Klantcontact medewerker voor het Kadaster in Zwolle. Als eerste aanspreekpunt op de klantenservice bij het Kadaster, draag jij de zorg voor een foutloze en heldere afhandeling van vragen en bestellingen. Neem jij graag de rol van adviseur op je zodat klanten de juiste producten kunnen bestellen? En heb jij ervaring in telefonische dienstverlening? Dan nodigen wij jou uit om verder te lezen. Jouw werkdag op het klantcontactcenter begint natuurlijk met een verse kop koffie of thee, waarna je klaarstaat om klantvragen te beantwoorden in de eerste lijn. Deze vragen hebben betrekking op informatie over woningen, gebouwen en percelen. Je krijgt bijvoorbeeld een woningeigenaar, een aannemer of een koper van een woning aan de lijn. De vragen die je krijgt lopen uiteen van "wat is mijn perceelnummer?" tot “welke erfdienstbaarheden zijn in mijn eigendomsakte vastgelegd” en “hoe loopt de grens met mijn buurman”. Alle vragen en bestellingen hebben in ieder geval in hoofdzaak te maken met eigendomsrechten. Met een vriendelijke glimlach en een positieve instelling adviseer je deze klanten en je handelt hun bestellingen zelfstandig af. Jij kunt het verschil maken door jouw vermogen om de vraag achter de vraag te achterhalen en door klanten op de juiste manier te adviseren. Mocht jij geen antwoord kunnen geven op de gestelde vraag dan zet je de vraag door naar de Specialist in de tweede lijn. Je verwerkt de contacten altijd in een daarvoor bedoelde applicatie (SAP-CRM). Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken als Klantcontact medewerker bij het Kadaster in Zwolle? Neem dan de sprong en solliciteer nu. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

SOLLICITEER
Zwolle
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Medewerker klantenservice bij het Kadaster

Deins jij niet terug voor een functie waarin klantcontact, administratie en afwisselende taken aan de orde van de dag zijn? Kom bij ons werken als Medewerker klantcontact Grens en Meting bij het Kadaster in Zwolle! Als Medewerker klantcontact start je jouw werkdag op deze afdeling met het openen van de email box. Daar tref je jouw werkvoorraad van aanvragen die via de website van het Kadaster binnengekomen zijn. Dit kunnen aanvragen zijn die uiteenlopen van een splitsing van een perceel tot een aanvraag van het opnieuw bepalen van een erfgrens. Je leest de aanvraag aandachtig door en stelt naar aanleiding van de aanvraag een offerte op. Is de aanvraag je niet helemaal duidelijk, dan neem je telefonisch contact op met de aanvrager om de aanvraag alsnog helder te krijgen. De opgestelde offerte verzend je vervolgens naar de aanvrager. Zodra je een akkoord op de offerte hebt ontvangen, draag je zorg voor de opdracht bon voorzien van correcte informatie en de werkopdracht voor de landmeter. Deze opdracht verwerk je in de CRM-applicatie. Tussendoor neem je ook nog klantvragen in behandeling die binnen komen via de e-mail of de chat en voor je het weet, kijk je al naar de volgende uitdaging. Ook als het gaat om jouw eigen ontwikkeling, want daarvoor krijg je hier ruimschoots de kans door middel van doorgroei naar een specialisten functie! Ben je enthousiast geworden en zie je jezelf al werken als Klantcontact medewerker bij het Kadaster in Zwolle? Neem dan de sprong en solliciteer nu. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

SOLLICITEER
Zwolle
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Zwolle
Westerlaan 89
8011 CA
088 506 3035

Image