Deze digitale innovaties vergroten de tijd voor persoonlijk contact

In ónze wereld draait alles om persoonlijk contact. Met onze digitale innovaties creëren we daarvoor alle ruimte.
Zo bouwen we langdurige relaties op met Iris, Abdu, Inge, Sjaak, Faya en alle 10.000 anderen die dagelijks het verschil maken bij onze klanten.

Image

Inspelen op behoeften

De reis die flexkrachten en klanten doormaken is ons startpunt. Vanuit daar verkennen we steeds nieuwe gebieden, op zoek naar ideeën en toepassingen die inspelen op een behoefte. Technologie helpt om te versnellen, of werk uit handen te nemen, zodat er meer tijd ontstaat voor een persoonlijke relatie tussen ons, onze flexkrachten en onze klanten. 

Zo doen wij dat onder andere in de flexkrachtreis: 

 • In de oriëntatiefase zetten we o.a. een AI-vacaturetekstgenerator in.  
  Om onze vacatureteksten nog verder te optimaliseren, hebben wij een vacaturetekstgenerator ontwikkeld op basis van ChatGPT. Met de vacaturegenerator kunnen intercedenten op basis van een korte vragenlijst een aansprekende vacaturetekst genereren. Vacatureteksten hebben daardoor de juiste toon, correct taalgebruik én zijn SEO geoptimaliseerd voor zoekmachines. De generator versnelt het proces van schrijven en verhoogt bovendien het aantal sollicitanten. Resultaat: 35% meer conversie op vacatures en een tijdsbesparing van 25% vergeleken met het zelf schrijven van vacatureteksten.
   
 • Ter voorbereiding op hun eerste werkdag hebben flexkrachten een persoonlijke onboarding via de Timing app. Onze app heeft een aparte Onboarding module. Daarmee geven we startende flexkrachten toegang tot alle informatie die ze nodig hebben voor hun eerste werkdag. 
  DHL Parcel is een van de klanten die hiervan gebruik maakt en waarvoor we dit hebben ingericht. Ter voorbereiding op hun eerste werkdag kunnen flexkrachten vooraf alvast lezen over de veiligheid op de werkvloer, de inrichting van het distributiecentrum, wie hen ontvangt, waar ze zich kunnen melden en hoe hun eerste dag er ongeveer uitziet. Daarmee verhogen we het opkomstpercentage en verlagen we de uitstroom – met maar liefst 54%!  
  Lees hier meer artikelen over onboarding: 
  Nieuw! Onboarding in de Timing app
  De kracht van een warm welkom
  6 tips voor een succesvol (flex)medewerker onboarding programma

 • Skillzilla is onze oplossing voor krapte op de arbeidsmarkt. We zijn ervan overtuigd dat skillbased werken de toekomst heeft. Skillzilla is onze software oplossing die helpt om het volledig potentieel van een organisatie te benutten en razendsnel te reageren op veranderingen. Het maakt inzichtelijk wie welke talenten heeft, op basis van een CV, diploma's én interesses. Zo krijgen we een heel breed beeld van iemands competenties. Op basis van die competenties kunnen we flexkrachten in hun kracht zetten, en doorontwikkelen waar nog meer potentieel zit. Er zijn al een aantal klanten die naar volle tevredenheid van Skillzilla gebruik maken. Ondertussen ontwikkelen we de software nog verder door. 
  Lees hier meer over Skillzilla en skillbased werken:
  Van een traditionele arbeidsmarkt naar een skill-based arbeidsmarkt
  De oplossing voor krapte op de arbeidsmarkt: investeer in werving én behoud
  Verloop aanpakken met skillbased werken
   


Voor procesoptimalisatie hebben we Robot Joeri ontwikkeld

Joeri is onze digitale assistent. Hij is gemaakt op basis van RPA-technologie (robotgestuurde procesautomatisering). Deze technologie maakt het mogelijk om handmatige processen te automatiseren en daarmee foutgevoelig handwerk voor onze medewerkers te verminderen. Joeri ondersteunt ons op dit moment bij het digitaal ondertekenen van formulieren, maar de use-cases zijn eindeloos. Daarom ontwikkelen we hard door, om saai en foutgevoelig werk voor onze medewerkers te verminderen. 

Wilmer Stegink, product Owner van Timing.nl: “We richten ons niet alleen op het voldoen aan de huidige behoeften van de markt, maar zijn ook actief bezig met het creëren van strategieën die toekomstbestendig zijn. Dankzij deze aanpak evolueert en verbetert Timing continu, waardoor we altijd een stap voor blijven op de concurrentie. Met passie en commitment werken we continu aan innovatie. We bouwen samen aan oplossingen die niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst van grote waarde zullen zijn. En dat doen we met heel veel plezier.” 

Image