De top 5 zomerbanen van Timing

Image

De zomerperiode zit er aan te komen. Jouw agenda staat vast al bomvol met leuke activiteiten. Wat extra geld op je bankrekening kan dan waarschijnlijk ook geen kwaad. Timing heeft de leukste zomerbanen voor je op een rijtje gezet. Wil je bij grote (inter)nationale bedrijven ervaring opdoen en zo tegelijkertijd je zomer financieren? Solliciteer dan snel. Bovendien maak je zo ook kans op festivaltickets en super leuke andere prijzen! 

Wil je weten wat Timing allemaal te bieden heeft aan werk? We hebben hier alvast een aantal leuke zomerjobs en bedrijven waar je voor kunt werken onder elkaar gezet.

1. Productiemedewerker

Zit het rustig op een stoel zitten niet in jouw aard? Houd je van aanpakken en in teamverband werken, dan is een baan als productiemedewerker geschikt voor jou. Het is meteen de ideale manier om een kijkje achter de schermen te krijgen bij grote (logistieke) bedrijven die zowel nationaal als internationaal succesvol zijn. Een paar bekende voorbeelden van bedrijven die op zoek zijn naar versterking in de zomer zijn Keuhne+Nagel, KLM, Forbo, Rentex en Johma. Kijk hier voor de vacatures van productiemedewerker.

2. Winkelmedewerker

De ANWB is in het hele land op zoek naar winkelmedewerkers. Je start de dag met een kop koffie met collega’s en maakt de winkel helemaal op orde. Vervolgens help je klanten met de voorbereiding op hun reis. Naast de reisgids, zorg je ervoor dat ze ook het veiligheidshesje en het benodigde autovignet op zak hebben. De klanten gaan zo met het juiste advies naar huis en jij met een goed gevoel en een berg inspiratie voor een eigen mooie vakantie!

3. Callcentermedewerker

Ben je behulpzaam ingesteld? Houd je van verkopen, problemen van anderen oplossen en mensen helpen? Houd je bovendien enorm van praten en bellen? Dan ben jij de callcentermedewerker waar Webhelp naar op zoek is. Webhelp zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties goed contact kunnen opbouwen en onderhouden met hun klanten. Dit doet Webhelp voor een scala aan bekende en minder bekende bedrijven. Voor uitgeverijen die graag in contact zijn met hun abonnees, zorgverzekeraars die hun klanten van informatie voorzien of klanten van een audicienketen die een afspraak moeten inplannen.

4. Chauffeur of Belader

Afval bestaat niet! Van bruikbare producten en grondstoffen, zoals gerecycled papier, metaal, plastic, glas, houtsnippers, compost, energie, brandstof en andere materialen krijgen van Renewi een nieuwe vorm van leven. Ben jij je ook bewust bezig met het milieu en lijkt het je leuk om aan het begin van een recycleproces te staan? Renewi zoekt extra chauffeurs en beladers voor de zomermaanden.

5. Magazijnmedewerker

Hanos is een groothandel en levert onder meer producten aan horecabedrijven. Bleckmann en Wehkamp zijn twee hele grote namen in retailland. Bleckmann is marktleider op het gebied van logistieke dienstverlening in de fashion en lifestyle industrie. En Wehkamp is het grootste online warenhuis van Nederland.

Vind je het interessant om te zien hoe deze bedrijven er 24 uur per dag voor zorgen dat bestellingen op de juiste plekken in Nederland terecht komen? Als magazijnmedewerker zul je als een van de eersten de nieuwste producten voorbij zien komen. Tevens ben je een belangrijke spil in het logistieke proces. Het is wel fysiek en zwaar werk dus kom maar op met die spierballen!

Waar wacht je nog op? Solliciteer nu en maak kans op festivalkaarten en andere leuke prijzen. Wil je meer informatie over hoe je de prijzen kunt winnen? Lees het hier!