Forbo Flooring vacatures

Forbo-11.jpg

Wil jij werken bij Forbo Flooring?

Productiemedewerker Forbo

In de functie als productiemedewerker zorg je ervoor dat het hele fabricageproces op rolletjes loopt. Meewerken aan allerlei productieprocessen op verschillende ...

 • Combined Shape Copy 12 Assendelft
 • Combined Shape Copy 13 38 uur
 • Rectangle Tijdelijk dienstverband
 • Waarom werken bij Forbo Flooring?

  • Je kunt op verschillende afdelingen worden ingezet
  • Per afdeling ontvang je ploegentoeslag
  • Je kunt je heftruck certificatie behalen
  • Met het openbaar vervoer goed te bereiken
β€œEr heerst bij Forbo een goede sfeer. Het is een sociaal bedrijf dat goed met hun personeel omgaat en dat is merkbaar binnen Forbo. De werkzaamheden zijn afwisselend en je hebt het gevoel dat je word gewaardeerd. Kortom, erg leuk bedrijf om voor te werken.β€œ
Forbo-86-min.jpg

Vacatures bij Forbo Flooring

Forbo Flooring ontwikkelt, produceert en verkoopt linoleum vloerbedekking, bulletin board en materialen voor (kantoor) meubilair. Dit doen zij voor de projecten- en de consumentenmarkt. Jij zorgt dus voor een mooie (werk-)omgeving! En dat is best een hele klus. Daarom zijn er altijd vacatures bij Forbo Flooring. Op zoek naar een Forbo Flooring vacture? Lees dan snel verder!

Β 

De leukste Forbo Flooring banen bij Timing

Forbo vindt dat de werknemers zorgen voor het succes van het bedrijf. En daar sluiten wij ons bij Timing natuurlijk helemaal bij aan! Daarom bieden we vanuit Timing dus Forbo Flooring banen. Ben jij gedreven en heb je een passie voor vloeren? Dan zoeken we jou! Pak die job bij Forbo Flooring!

Β 

Forbo Flooring vacatures in Nederland

Linoleum van Forbo Flooring wordt verkocht aan meer dan 40 landen. In Nederland bevinden zich linoleum productielocaties. En daar ga jij aan de slag als je een geschikte Forbo Flooring vacature vindt! De fabriek is zowel ISO 9001 als 14001 gecertificeerd. Met een marktaandeel van 65% is Forbo de wereldleider in linoleum. Een grote speler dus! In Nederland zijn er vacatures bij Forbo Flooring inΒ Coevorden, maar ook vacatures bij Forbo Flooring Assendelft en vacatures bij Forbo Flooring Wormerveer. Altijd een job bij Forbo Flooring in de buurt dus!

Β 

Bij Forbo Flooring werken?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Kom dan werken bij Forbo Flooring! Je bent welkom als onder andere magazijnmedewerker, techneut, operator of logistiek medewerker. Zit er nu niet de juiste vacature bij? Download dan de Timing App om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures, of stel een Jobmail in. Zo mis jij niets van de nieuwste vacatures!

"Een super mooi bedrijf om voor te werken. Je leert veel omdat ze je zelfstandig laten werken en je je eigen verantwoordelijkheid moet nemen."

Arnaud Captijn, Productiemedewerker/magazijnmedeweker