Wil jij werken bij Bleckmann ?

Alle vacatures voor Bleckmann

Kom jij ook werken bij Bleckmann?

Vacatures bij Bleckmann

Bekijk snel jouw favoriete Bleckmann banen en solliciteer direct. Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics is Europees marktleider op het gebied van vrachtvervoer, opslag en distributie. Dit wil zeggen dat Bleckmann de logistieke planning, opslag en verzending van allerlei goederen verzorgt. Bleckmann heeft dus vacatures die hierbij aansluiten. Over de hele wereld!​

Bekijk de Bleckmann vacatures in jouw regio

De leukste Bleckmann banen bij Timing

Je kunt altijd via Timing aan de slag! Er zijn via Timing banen als Magazijnmedewerker, Heftruck- of reachtruckchauffeur, Orderpicker, Inpakmedewerker, Supervisor en nog veel meer! Naast kleding richt Bleckmann zich op producten zoals accessoires en speelgoed. Het kan zo zijn dat jij de nieuwste mode en trends ziet, voordat het in de winkels ligt! Pak die job bij Bleckmann dus!

Bleckmann vacatures in Nederland

Bleckmann heeft momenteel 5 verschillende locaties in Nederland. Zo zijn er Bleckmann vacatures in Amsterdam, Bleckmann vacatures in Oldenzaal, en Bleckmann vacatures in Venlo. Daarnaast zijn er ook locaties in Bergen op Zoom, Enschede en Almelo. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Parttime en fulltime functies, maar ook banen voor in het weekend of in de vakanties. Reageer dus snel op één van de vacatures!

Bij Bleckmann werken?

Als je gaat werken bij Bleckmann, krijg je via Timing gratis toegang tot meer dan 100 online trainingen en cursussen. Van trainingen voor EHBO tot Teamwork, van Microsoft Office tot het ontwikkelen van jouw talent. Tijdens die baan bij Bleckmann, kun je dus ook verder leren!

De nieuwste Bleckmann vacatures direct in jouw mail?
Meld je dan aan voor de Timing Jobmail of download de Timing App

Wie zijn jouw collega's? 

Leuke collega's zijn natuurlijk onmisbaar! Uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek blijkt dat medewerkers collega's en sfeer als positief beoordelen. Word jij de nieuwste collega bij Bleckmann? 

Solliciteer direct

"Het is leuk om er met je collega’s voor te zorgen dat de doelstellingen dagelijks behaald worden!"

John Thijssen, Warehouse Employee

"Werken bij Bleckmann is 8 uur sporten en ook nog geld verdienen."

Marleen Tijdhof, Warehouse Employee