Wil jij werken bij HANOS?

Alle vacatures voor HANOS

Bij de Hanos werken?

Waarom werken bij de HANOS?

HANOS is een internationale groothandel met zeventien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Vanuit deze vestigingen is de opdrachtgever een totaalgroothandel voor de horeca, grootverbruikers en bedrijvenmarkt door het leveren van een compleet assortiment food, non-food en versproducten.

HANOS vacatures in Nederland

Zie jij die baan bij HANOS wel zitten? HANOS heeft banen in heel Nederland. Reageer snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App of meld je aan voor de Timing Jobmail

Bij de HANOS werken?

De zelfbedieningsgroothandels worden beleverd vanuit de centrale distributiecentra die gehuisvest zijn in Apeldoorn. In Apeldoorn staan drie zeer moderne centrale distributiecentra met een vloeroppervlak van ca. 100.000 m² van waaruit snel en adequaat de vestigingen en klanten beleverd worden.

 

Het is geweldig om te werken bij de HANOS. Zeker tijdens de kerstperiode. Het is dan zo druk dat je voldaan naar huis gaat!

Medewerker van HANOS