Werken bij Concentrix

Concentrix is één van de grootste aanbieders op het gebied van klantcontactafhandeling. Zij zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties goed contact kunnen opbouwen en onderhouden met hun klanten. Kortom: daar is genoeg werk te doen! En niet alleen aan de telefoon, maar ook als webaremedewerker. Dit kan vanuit contactcenters, maar ook bij opdrachtgevers op locatie en vanuit je eigen huis!

Image

Wil jij werken bij Concentrix?

Klantenservice medewerker VGZ ( thuiswerken mogelijk)

Ben jij de enthousiaste klantenservice medewerker VGZ die wij zoeken? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan de zorgsector? 🌟Dan is dit jouw kans! Wij hebben een uitdagende functie waarin je klanten helpt met uiteenlopende vragen over betalingen, verzekeringspakketten, vergoedingen en nog veel meer. Wat ga je doen? In deze klantgerichte functie word je gebeld door klanten met diverse vragen. Van praktische vragen over de online-omgeving van VGZ tot complexe vragen over verzekeringspakketten en vergoedingen. Jouw rol is om de klant op een persoonlijke en professionele manier te voorzien van een juist en volledig antwoord. Maar je bent meer dan alleen een vraagbaak. Je bent ook een luisterend oor voor de klanten die hun verhaal graag even kwijt willen. Je denkt mee met de klant, bent alert op mogelijke oplossingen en zorgt ervoor dat de klant altijd met een goed gevoel ophangt, zelfs als het antwoord niet is wat ze hadden gehoopt. 📞

SOLLICITEER
Bekijk
Arnhem
25 - 32 uur
Thuiswerk

Klantenservicemedewerker in Rotterdam

Zet jij graag een extra stapje om klanten blij te maken? Ben jij een ster in oplossingen bedenken? Dan nodigen wij je uit om deel uit te maken van ons team bij project KPN Save! Je kunt direct starten als Save Desk Medewerker waar je het verschil maakt voor onze klanten. Hier is jouw kans om elke dag impact te maken, vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Je speelt een sleutelrol in het behouden van onze gewaardeerde klanten, door met ze in gesprek te gaan en te zorgen dat ze super tevreden blijven. Hiervoor krijg je uiteraard een aantrekkelijke vergoeding, en wordt je deel van ons gezellige team!

SOLLICITEER
Rotterdam
25 - 32 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Medewerker alarmlijn ING bank

Wij zoeken: echte nachtdieren! Heb je affiniteit met de financiële wereld en ben je klaar voor een uitdaging buiten reguliere kantooruren? Wil je jouw CV versterken met een gerenommeerde werkgever en ben je bereid om als nachtbraker aan de slag te gaan? Lees dan verder! Als medewerker van de alarmlijn bij de ING Bank sta je juist buiten kantoortijdens, dus alleen's avonds, 's nachts en in het weekend klaar voor particuliere klanten in noodgevallen met betrekking tot hun bankzaken. Op de alarmlijn kom je in contact met klanten die te maken hebben met urgente financiële risico's, zoals fraude, phishing, diefstal en misbruik van betaalgegevens. Deze noodsituaties kunnen op elk moment optreden en vereisen een nachtbraker die snel en doeltreffend kan handelen. Jouw rol is cruciaal, waarbij je met empathie de zorgen van de klant wegneemt en met expertise inschat welk financieel risico zij daadwerkelijk lopen. Je zorgt ervoor dat het probleem snel en adequaat wordt opgelost, zelfs als de rest van de wereld slaapt. Voordat je deze uitdagende rol kunt vervullen, volg je de bedrijfsmodule van de ING om te voldoen aan wettelijke eisen en essentiële financiële kennis op te doen. Na het behalen van de module begin je met een online training vanuit huis, gevolgd door een inwerkperiode van 3 weken, afgestemd op jouw beschikbaarheid. Als jij de nachtbraker bent die wij zoeken, en je hebt interesse of nog vragen, neem dan contact op via 088-5063038, [email protected] of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-34633218. We hebben verschillende startdata dit jaar en kijken graag samen met jou wat het beste past.

SOLLICITEER
Arnhem
17 - 24 uur
Thuiswerk

MEET & GREET Klantcontact medewerker

Ben jij klaar om de klantcontactwereld te ontdekken? Dit is je kans! Solliciteer snel of stuur ons een berichtje via [email protected], bel naar 088 5063038 of What's-app naar 0634633218. We kijken er naar uit om van je te horen!

SOLLICITEER
Arnhem
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Over Concentrix

Concentrix is wereldwijd één van de grootste spelers op het gebied van klantenservice. Waarin ze zich onderscheiden van andere callcenters en dienstverleners? Hun wens is om ervaringen te creëren die harten raken en markten in beweging brengt. Ervaringen die verder gaan dan WOW. Bij Concentrix combineren ze menselijk talent met kunstmatige intelligentie. Zo creëren ze game-changing customer journeys die merken helpen groeien, overal ter wereld en in de toekomst. Concentrix staat achter de schermen van de merken waar jij elke dag op vertrouwt. Dus de kans is groot dat jullie elkaar al hebben ontmoet!

Waarom jij gaat houden van deze werkgever

Concentrix streeft naar gelijke arbeidskansen voor alle kandidaten en een werkomgeving zonder discriminatie en intimidatie. Al onze wervingsactiviteiten zijn gericht op zakelijke behoeften, functievereisten en persoonlijke kwalificaties, zonder rekening te houden met genderidentiteit, leeftijd, religie, etniciteit, gezins- of ouderschapsstatus of enige andere classificatie die wordt beschermd door de geldende nationale wetgeving.

Wil je zien hoe het werken bij Concentrix er echt uitziet? Check dan de film hieronder waarbij je de medewerkers in actie ziet! Sidenote: dit is nog een film van Webhelp, zij zijn in 2023 overgenomen door Concentrix, maar het geeft je nog een goed beeld van het werk.

Werken bij Concentrix betekent

  • Eindeloze flexibiliteit: werken wanneer jij wil;
  • Werken op kantoor en in jouw eigen home-office;
  • Ruimte om door te groeien in een wereldwijde organisatie.

 

De leukste Concentrix banen 

Concentrix is één van de grootste aanbieders op het gebied van klantcontactafhandeling. Zij zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties goed contact kunnen opbouwen en onderhouden met hun klanten. Er zijn altijd vacatures bij Concentrix, want het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen week door! Concentrix heeft niet alleen vacatures aan de telefoon, maar ook als webcare medewerker. Dit kan vanuit contactcenters, maar ook bij opdrachtgevers op locatie en vanuit je eigen huis!

 

Dus, kom je werken bij Concentrix?

Leuk! Ze kijken er ontzettend naar uit om jou te verwelkomen. Je ontvangt een welkomstpakket, een uitgebreide training om goed voorbereid van start te gaan en natuurlijk de allerleukste collega’s! Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel op één van de vacatures!