Kadaster vacatures

Image

Wil je werken bij het Kadaster?

Waarom werken bij het Kadaster?

  • Diversiteit en inclusiviteit, het Kadaster biedt ruimte voor iedereen;
  • Een goede balans tussen werk en privé staat centraal;
  • Je maakt hier maatschappelijke impact;
  • Je draagt dagelijks bij aan rechtszekerheid, in Nederland en daarbuiten;
  • Het Kadaster laat zich inspireren door de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding;
  • Mogelijkheid voor hybride werken;
  • De kantoren zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Wat voor werk ga je doen bij het Kadaster?

Zet jezelf op de kaart en start een carrière bij het Kadaster! Werk samen aan uitdagende, maatschappelijke vraagstukken. Met de nieuwste technologieën en een schat aan data over vastgoed en ruimte.

Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland en de daarmee samenhangende rechten, zoals eigendom en hypotheek. De gegevens van het Kadaster bieden houvast bij het onderzoeken van maatschappelijke vraagstukken. Of het nou gaat om de beste route voor een nieuwe snelweg, actuele ontwikkelingen op de woningmarkt of het in beeld brengen van leegstand. Het Kadaster is regelmatig op zoek naar, Klant Contact medewerkers, Management assistentes, Werkvoorbereiders en Ondersteuners voor het Primair Proces voor de afdeling Rechtszekerheid.

Wat doet het Kadaster?

Waar loopt de grens tussen jouw tuin en die van je buurman? En welk vastgoed is van wie? Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. Boven de grond registreert het Kadaster gegevens van woningen, schepen, luchtvaartuigen, percelen en wegen. Onder de grond doen ze dat voor netwerken van kabels en leidingen. Internationaal helpen zij ook landen om registraties op te zetten. Een goede landregistratie is een voorwaarde voor economische groei.

Verder dragen ze dagelijks bij aan rechtszekerheid, in Nederland en daarbuiten. Ze worden geïnspireerd door de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. De SDG’s zijn zeventien doelen welke zijn opgesteld met als doel om van de wereld een betere plek te maken in 2030.

 

Image