Consumentenbond

Image
Ga naar alle vacatures Consumentenbond

Wil jij werken bij de Consumentenbond

Juridisch Adviseur

Beleef een interessante werkdag als Medewerker Juridisch Advies bij de Consumentenbond in Den Haag! Bij ons werk je 24-40 uur in een fijne, georganiseerde omgeving. Samen met jouw hardwerkende collega's geef je betrouwbaar juridisch advies aan de consument. In jouw rol als Juridisch Adviseur zal je de vraagstukken op het gebied van onder andere consumentenrecht, publicaties en campagnes en financiële producten beantwoorden. Uiteraard doe jij dit op de juiste manier en handel jij dit volgens de vastgestelde kpi’s af via de telefoon, e-mail en post. Je registreert de klantsignalen en gegevens in de daarvoor bestemde systemen en je denkt proactief mee aan het verbeteren van de processen en tools. De behoefte van onze klant is het krijgen van een persoonlijk relevant advies. Jij maakt het verschil in een divers en gezellig team. Een werkdag als Medewerker Juridisch Advies bij ons begint fris en vol energie. Jij duikt in relevante consumentenkwesties, zoekt juridische uitspraken op, beantwoordt vragen en formuleert heldere adviezen. Jij bent de rots in de branding voor consumenten in een wirwar van regels en rechten. Ben jij klaar om aan de slag te gaan in deze uitdagende rol? Dan willen wij je ontmoeten! Pak deze unieke kans en solliciteer nu voor de functie Medewerker Juridisch Advies. Samen maken we het verschil.

SOLLICITEER
Bekijk
's-gravenhage
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij de Consumentenbond?

  • Je werkt in zelf organiserende teams waarbij je veel ruimte krijgt voor nieuwe ideeën en eigen invulling

  • Er zijn zowel full- als parttime mogelijkheden

  • Een prettige werksfeer in een gezellig team

  • Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Kortom, kom werken bij de Consumentenbond, een organisatie die echt impact maakt

"Variatie en afwisseling in het werk en het helpen van de mensen geeft een kick. De collega's en de sfeer die er is bij de Consumentenbond is ontzettend fijn."

Gary
Image

Vacatures bij de Consumentenbond

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Kortom, de Consumentenbond is er van en voor consumenten. Samen zorgen zij dat consumenten vinden wat ze zoeken en tegelijkertijd krijgen waar ze recht op hebben. Op deze manier maken ze markten eerlijk en veilig. Dit alles wordt gedaan zonder winstoogmerk. De belangrijkste waarden bij de Consumentenbond zijn: onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en openheid. 

Banen bij de Consumentenbond

Wil je een job bij de Consumentenbond? Dat kan! We hebben volop banen bij de Consumentenbond. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag. 

Bij de Consumentenbond werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij de Consumentenbond? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

"“Werken bij de Consumentenbond is ontzettend leerzaam. Na 3 jaar leer ik nog steeds nieuwe zaken over het consumentenrecht waar ik mijn leven lang profijt van heb.”"

Flexkracht bij de Consumentenbond
Image

Woohoo! Er is weer volop werk