Consumentenbond

Image
Ga naar alle vacatures Consumentenbond

Wil jij werken bij de Consumentenbond

Medewerker Dienstverlening bij de Consumentenbond

Omdat jij supernieuwsgierig bent en oprecht geïnteresseerd wil je graag weten waarom de klant zijn lidmaatschap wil opzeggen. Door goed te luisteren en vragen te stellen achterhaal jij wat destijds de motivatie was om een lidmaatschap aan te gaan. In hoeverre heeft de klant gevonden in het lidmaatschap dat hij destijds zocht? Is de behoefte inmiddels veranderd? Kan de Consumentenbond nog helpen bij de invulling van deze behoeften? Zo ja, lukt het jou om het lidmaatschap te behouden? Wanneer iemand jou belt die nog geen lid is achterhaal je kort de behoefte en bied je een passende (betaalde of onbetaalde) dienst van de Consumentenbond aan. Tijdens ons jaarlijkse zorgseizoen (medio november tot en met medio februari) beantwoord je vragen over de zorgververzekeringen, die onze Zorgvergelijker adviseert aan de klant en je geeft advies waar de klant op moet letten. Je beantwoordt vragen van klanten over de Zorgvergelijker en helpt ze wanneer ze bijvoorbeeld problemen ervaren met het gebruik van deze vergelijker Zo werken wij De Consumentenbond heeft een platte organisatiestructuur. We werken zelf organiserend, met holacratische principes. Dit betekent dat we geen functieprofielen hebben, maar flexibele rollen die op dat moment nodig zijn. Daardoor is onze organisatie wendbaar en actiegericht. Elke rol heeft een eigen doel en eigen verantwoordelijkheden. Je kunt meerdere rollen tegelijk op je nemen en meerdere collega's kunnen dezelfde rol vervullen.

SOLLICITEER
Bekijk
's-gravenhage
33 - 40+ uur
Vast dienstverband

Waarom werken bij de Consumentenbond?

  • Je werkt in zelf organiserende teams waarbij je veel ruimte krijgt voor nieuwe ideeën en eigen invulling

  • Er zijn zowel full- als parttime mogelijkheden

  • Een prettige werksfeer in een gezellig team

  • Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer

  • Kortom, kom werken bij de Consumentenbond, een organisatie die echt impact maakt

"Variatie en afwisseling in het werk en het helpen van de mensen geeft een kick. De collega's en de sfeer die er is bij de Consumentenbond is ontzettend fijn."

Gary
Image

Vacatures bij de Consumentenbond

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Kortom, de Consumentenbond is er van en voor consumenten. Samen zorgen zij dat consumenten vinden wat ze zoeken en tegelijkertijd krijgen waar ze recht op hebben. Op deze manier maken ze markten eerlijk en veilig. Dit alles wordt gedaan zonder winstoogmerk. De belangrijkste waarden bij de Consumentenbond zijn: onafhankelijkheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en openheid. 

Banen bij de Consumentenbond

Wil je een job bij de Consumentenbond? Dat kan! We hebben volop banen bij de Consumentenbond. Je komt te werken in een hecht team met gezellige collega's. Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag. 

Bij de Consumentenbond werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij de Consumentenbond? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Houd dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

"“Werken bij de Consumentenbond is ontzettend leerzaam. Na 3 jaar leer ik nog steeds nieuwe zaken over het consumentenrecht waar ik mijn leven lang profijt van heb.”"

Flexkracht bij de Consumentenbond
Image

Woohoo! Er is weer volop werk