klaar_voor_morgen_flexkrachten.jpg

Hoe kan ik me inschrijven?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct als je een passende vacature ziet. Met jouw sollicitatie schrijf je je meteen bij ons in. We stellen voorafgaand aan de sollicitatie een aantal vragen om te kijken of je voldoet aan de belangrijkste functie-eisen. Als uit deze antwoorden blijkt dat je voldoende aansluit op het functieprofiel kun je doorgaan met solliciteren! Wie weet bellen we je binnenkort om op gesprek te komen bij een van onze opdrachtgevers.

Andere vragen over inschrijven?

Kijk hieronder of je een antwoord kunt vinden die je verder helpt. Nog niet gevonden? Ga dan naar de pagina Veelgestelde vragen.

Ik krijg de melding 'Inschrijven lukt niet'
Er zijn verschillende redenen waardoor het inschrijven niet direct lukt. Als je gegevens al bekend bij ons zijn, krijg je de melding 'Jouw gegevens zijn al bekend'. 

Hoe maak ik een account aan?
Je maakt een account aan door op deze link te klikken. Je kunt ook tijdens het solliciteren een account aanmaken.

Wat kan ik met een account?
Het is niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen met dit account.  
Op het moment dat je met dit account solliciteert op een vacature, schrijf jij je bij ons in. Als je bij ons ingeschreven staat, dan is het ook mogelijk om je gegevens te wijzigen in Mijn Timing. Heb je meer vragen over jouw account? Lees de veelgestelde vragen over 'Mijn Timing'.

Ik krijg de melding dat mijn gegevens al bekend zijn, wat nu?
Aan de hand van jouw e-mailadres, voornaam, achternaam, geboortedatum en adresgegevens controleren we of je al ingeschreven staat bij Timing. Als je de melding krijgt dat je gegevens al bekend zijn, sta je bij ons in het systeem en kun je inloggen en solliciteren met jouw profiel. Je e-mailadres is jouw gebruikersnaam. Klopt jouw e-mail adres niet meer? Neem contact op met de dichtstbijzijnde Timing locatie.