Hoe kan ik me inschrijven?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct als je een passende vacatures ziet. Met jouw sollicitatie schrijf je je meteen bij ons in. We stellen voorafgaand aan de sollicitatie een aantal vragen om te kijken of je voldoet aan de belangrijkste functie-eisen. Als uit deze antwoorden blijkt dat je voldoende aansluit op het functieprofiel kun je doorgaan met solliciteren! Wie weet bellen we je binnenkort om op gesprek te komen bij een van onze opdrachtgevers.

Mocht er geen passende baan voor je tussen staan, dan kun je ook een Jobmail aanmaken. Dan krijg je alle nieuwe vacatures direct in je mailbox. 

Vragen over inschrijven

Inschrijven lukt niet.
Er zijn verschillende redenen waardoor het inschrijven niet direct lukt. Als je gegevens al bekend bij ons zijn, krijg je de melding 'Jouw gegevens zijn al bekend'.

Hoe maak ik een account aan?
Je maakt een account aan door op deze link te klikken. Je kunt ook tijdens het solliciteren een account aanmaken.

Wat kan ik met een account?
Met een account kun je je Jobmail aanmaken en jouw favoriete vacatures selecteren. Het is niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen met dit account.  
Op het moment dat je met dit account solliciteert op een vacature, schrijf jij je bij ons in. Als je bij ons ingeschreven staat, dan is het ook mogelijk om je gegevens te wijzigen in Mijn Timing. Heb je meer vragen over jouw account? Lees de veelgestelde vragen over 'Mijn Timing'.

Ik krijg de melding dat mijn gegevens al bekend zijn.
Aan de hand van jouw e-mailadres, voornaam, achternaam, geboortedatum en adresgegevens controleren we of je al ingeschreven staat bij Timing. Als je de melding krijgt dat je gegevens al bekend zijn, sta je bij ons in het systeem en kun je inloggen en solliciteren met jouw profiel. Je e-mailadres is jouw gebruikersnaam. Klopt jouw e-mail adres niet meer? Neem contact op met de dichtstbijzijnde Timing locatie.

Vragen over Jobmail

Hoe kan ik een Jobmail aanmaken en beheren?
Je kunt een Jobmail aanmaken als je nog geen passende baan hebt kunnen vinden. Als jij een Jobmail aanmaakt, krijg je een handig overzicht toegestuurd van alle vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel. Je kunt zelf kiezen of je deze mail dagelijks, wekelijks of maandelijks wilt ontvangen. Ga hiervoor naar het vacatureoverzicht. In de linkerkolom zie je verschillende zoekcriteria waarmee je een zoekprofiel kunt maken. Zodra je er een zoekcriteria aanvinkt, krijg je bovenaan de pagina een melding of je van dit zoekprofiel een Jobmail aan wilt maken.  

Hoe kan ik een Jobmail aanpassen?

Je kunt je Jobmail aanpassen door in te loggen in Mijn Timing en in het linkermenu op 'Jobmail te klikken'. Op deze pagina zie jij welke Jobmail je hebt ingesteld op basis van het door jou gekozen zoekfilters. Wil je dit zoekfilter wijzigen? Klik op 'wijzig'. De site stuurt je door naar de algemene vacaturepagina, waar je de gewenste zoekfilters kunt aanvinken. Vervolgens klik je op 'zoek'. Bovenaan de pagina verschijnt een melding met de vraag of je je Jobmail wilt wijzigen. Als je hierop hebt geklikt, is je Jobmail aangepast met de nieuwe zoekfilters. 

Hoe kan ik een Jobmail verwijderen? 

Je kunt je Jobmail verwijderen door in te loggen in Mijn Timing en in het linkermenu op 'Jobmail' te klikken. Op deze pagina zie jij welke Jobmail je hebt ingesteld op basis van het door jou gekozen zoekfilters. Je kunt maximaal 3 Jobmails aanmaken. Als jij je Jobmail wilt verwijderen, klik je op de knop 'verwijderen'. Deze knop vind je onder de Jobmail die je graag wilt verwijderen. Na het verwijderen, ontvang je de verwijderde Jobmail niet meer in je mail. Als je meer dan één Jobmails hebt ingesteld, ontvang je de overige Jobmails nog wel in je mail.