Waarom Timing?

Image

Nummer 3 van Nederland

Al meer dan 25 jaar is Timing Uitzendbureau dé HR specialist in uitvoerend werk. Wij zorgen voor de werving en selectie van een groot aantal mooie opdrachtgevers. Dit doet Timing inmiddels met maar liefst 900 medewerkers. Een deel van onze mensen werkt op het hoofdkantoor in Apeldoorn. Het merendeel is werkzaam op één van de regionale kantoren of zit Inhouse bij grote opdrachtgevers. En dit jaar werd bekend dat wij tot de top 3 van Nederlandse uitzendbureaus behoren. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op!

Alles draait om perspectief bieden

Iedereen wil graag zo veel en zo lang mogelijk zekerheid. Of het nu de zekerheid van brood op de plank is, of de zekerheid dat de productie op volle kracht door kan draaien. Daarom doen we er alles aan om aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen die lang(er) plezier van elkaar kunnen hebben. Want die aanpakkers zijn de ruggengraat van onze economie. Zij zorgen ervoor dat echt werk goed wordt uitgevoerd. En daar zijn we trots op.

Oplossingsgericht en no-nonsense

Alles en iedereen binnen onze organisatie is er op gericht om opdrachtgevers en flexkrachten zo goed en snel mogelijk te helpen. We bedenken slimme oplossingen voor alles wat het regelen van tijdelijk werk stressvol maakt. Doorlopend ontwikkelen en verbeteren we onze (persoonlijke en digitale) dienstverlening. Nuchterheid en ondernemerschap zijn de pijlers van onze organisatiecultuur. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland.

Door het ontwikkelen en inzetten van slimme innovaties zijn we adviseur én regisseur van uw totale flexibele personeelsbehoefte. Op die manier bieden we u alle ruimte om succesvol te groeien. Al sinds 1994 zijn we specialist in uitvoerend werk. Met meer dan 600 gemotiveerde medewerkers en een landelijk netwerk van locaties behoren we tot de top 3 van uitzendorganisaties. En dat is mede dankzij onze veelzijdige dienstverlening: uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, EU Services en Incompany Services. Zo hebben we altijd een passende, flexibele oplossing voor u.  

Image

Lees meer over Timing