Inschrijven

Image

Hoe kan ik me inschrijven?

Er zijn twee manieren van online inschrijven mogelijk op onze website.
1. Klik de ‘Inschrijven’ button aan en schrijf je in.
2. Bekijk de vacatures en klik de ‘Solliciteer direct’ button aan als je een vacature ziet die jou aanspreekt. Met jouw sollicitatie schrijf je je meteen bij ons in. Op basis van je online sollicitatie kijken we of je past bij de belangrijkste functie-eisen. Als die goed aansluiten op wat wij zoeken dan volgt een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Kom je er niet uit? Neem contact op met de dichtstbijzijnde Timing locatie.

Ik krijg de melding 'Inschrijven lukt niet'
Er zijn verschillende redenen waardoor het inschrijven niet direct lukt. Als je gegevens al bekend bij ons zijn, krijg je de melding 'Jouw gegevens zijn al bekend'. Kom je er niet uit? Neem contact op met de dichtstbijzijnde Timing locatie.

Hoe maak ik een account aan?
Je maakt een account aan door je in te schrijven. Dat kan door op deze link of door boven in op 'inschrijven' te klikken. Tijdens je eerste sollicitatie maak je automatisch een account aanmaken.

Wat kan ik met een account?
Het is niet mogelijk om je e-mailadres te wijzigen met dit account.  
Op het moment dat je met dit account solliciteert op een vacature, schrijf jij je bij ons in. Als je bij ons ingeschreven staat, dan is het ook mogelijk om je gegevens te wijzigen in ‘Mijn Timing’. Heb je meer vragen over jouw account? Lees de veel gestelde vragen over 'Mijn Timing'.

Ik krijg de melding dat mijn gegevens al bekend zijn, wat nu?
Aan de hand van jouw e-mailadres, voornaam, achternaam, geboortedatum en adresgegevens controleren we of je al ingeschreven staat bij Timing. Als je de melding krijgt dat je gegevens al bekend zijn, sta je bij ons in het systeem en kun je inloggen en solliciteren met jouw profiel. Je e-mailadres is jouw gebruikersnaam. Klopt jouw e-mailadres niet meer? Neem contact op met de dichtstbijzijnde Timing locatie, zodat wij dit voor jou kunnen wijzigen.