RPC Promens vacatures

RPC Promens header van inperson.nl.png

Wil jij werken bij RPC Promens?

nieuw!

Heftruck/reachtruckchauffeur

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het inslaan en uitslaan van goederen. Dit doe je met gebruikmaking van een barcodescanner en een heftruck/reachtruck. ...

  • Combined Shape Copy 12 Zevenaar
  • Combined Shape Copy 13 40 uur
  • Rectangle Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij RPC Promens?

  • Werk voor langere tijd met kans op een contract bij RPC Promens
  • Gevarieerde baan
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Prettige werksfeer met leuke collega's

Vacatures bij RPC Promens

RPC Promens is รฉรฉn van 's-werelds grootste producenten van kunststof producten. Wereldwijd worden er producten gefabriceerd voor een groot aantal sectoren. In Nederland vindt de productie onder meer plaats bij RPC Promens in Zevenaar.ย Hier worden door spuitgietmachines onderdelen gemaakt voor de grootste automerken ter wereld, zoals Volvo en Scania. Wil jij werken voor deze topwerkgever? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

ย 

De leuksteย RPC Promens banen bij Timing

Naast het mooie salaris, werk je bijย RPC Promens in een professioneel en gezond bedrijf. Maar ze blijven groeien en daarom zijn er regelmatig vacatures bij RPC Promens! RPC Promensย blijft groeien en daarom zijn er regelmatig vacatures. Ga bijvoorbeeld aan de slag als toolsetter-of engineer, productiemedewerker of heftruckchauffeur. En doe je het goed, dan heb je zo een vast dienstverband in je zak!

ย 

Bij RPC Promensย werken?

Na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden over het werken bij RPC Promens Reageer dan snel op รฉรฉn van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via deย Timing App.

Smurfit Kappa is een internationale aanbieder van verpakkingen op papierbasis die actief is in 35 landen.

Original_Kolding_Corrugator-73.jpg