Appen.png

Download onze app!

Vernieuwde Timing App

Een baan zoeken is niet altijd makkelijk. Want waar begin je? En hoe vind je een baan die goed bij je past? Door gebruik te maken van slimme technologie maken wij werk en alles eromheen steeds makkelijker en vooral slimmer. Zodat jij nog sneller de baan vindt die je zoekt!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? In de Timing app kun je met een handige zoekmodule snel zoeken in onze openstaande vacatures en ze bewaren als favoriet. Ook stel je er heel gemakkelijk een notificatie in, zodat je elke dag een melding krijgt als er interessante vacatures voor je zijn. Heb je de ideale baan gevonden en geen tijd te verliezen? Solliciteer dan direct op jouw vacature. 

Zodra je aan het werk bent kun je de Timing app gebruiken om jouw werkdag ideaal te laten verlopen! Je beheert je planning, hebt inzicht in je loonstroken en kunt extra geld verdienen door het meedoen aan challenges of het beantwoorden van de kennistesten.

Ben jij al via Timing aan het werk? Dan is de Timing App ook de plek waar je snel en makkelijk inzicht hebt in je loonstroken en reserveringen. Ook kun je wat extra salaris verdienen door de app actief te gebruiken. Meedoen aan challenges, meedoen aan kennistesten, de App aanraden aan een vriend...het levert je allemaal extra Bonustijd op, die wij vervolgens aan jou uitbetalen. Genoeg redenen dus om de Timing App te downloaden!  

Meer weten over de app? Download hier de handleiding.