Kennis en inspiratie

Er verandert te veel om stil te staan. Vandaag de dag overwinnen de bedrijven die zich het beste kunnen aanpassen. En voor aanpassingsvermogen is flexibiliteit nodig. Daarom zijn we voortdurend bezig met slimme oplossingen en de nieuwste technieken om alles rond uitvoerend werk makkelijker, sneller en vooral slimmer te organiseren. Niet alleen in het vinden van de juiste mensen, maar ook in de dagelijkse praktijk. Slimme planningstools, flexibel communiceren en snel inspringen op veranderingen. Zo maken we nu en in de toekomst het verschil. Laat maar komen die 24/7 economie en nieuwe generaties medewerkers!

Image

Ga naar:

Alles draait om perspectief bieden

Iedereen wil graag zo veel en zo lang mogelijk zekerheid. Of het nu de zekerheid van brood op de plank is, of de zekerheid dat de productie op volle kracht door kan draaien. Daarom doen we er alles aan om aanpakkers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen die lang(er) plezier van elkaar kunnen hebben. Want die aanpakkers zijn de ruggengraat van onze economie. Zij zorgen ervoor dat echt werk goed wordt uitgevoerd. En daar zijn we trots op.

Oplossingsgericht en no-nonsense

Alles en iedereen binnen onze organisatie is er op gericht om opdrachtgevers en flexkrachten zo goed en snel mogelijk te helpen. We bedenken slimme oplossingen voor alles wat het regelen van tijdelijk werk stressvol maakt. Doorlopend ontwikkelen en verbeteren we onze (persoonlijke en digitale) dienstverlening. Nuchterheid en ondernemerschap zijn de pijlers van onze organisatiecultuur. Wij zijn onderdeel van het Franse familiebedrijf PROMAN. Met meer dan 900 gemotiveerde medewerkers realiseren we elk jaar groei en behoren we tot de top 3 grootste uitzendorganisaties van Nederland.