Verzuim en re-integratie

We helpen u graag

Image

Verzuim en re-integratie via Timing

U herkent het vast. Een werknemer die niet meer binnen uw bedrijf aan de slag kan, bijvoorbeeld door ziekte of vanwege een reorganisatie. Wij ondersteunen u en begeleiden uw medewerkers zodat zij weer actief gericht zijn op de toekomst. Wat de verandering in uw personeelsbestand ook inhoudt.

Via het Jobcenter zorgen we dat uw medewerkers een betere aansluiting krijgen op de arbeidsmarkt. Dat doen we door middel van verzuimadvies, outplacement, activatie tweede spoor (re-integratie) en loopbaanontwikkeling. Alles gericht op een goede door- en uitstroom van uw werknemers.

"Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn het halve werk. Goed gemotiveerde medewerkers zijn onmisbaar voor een bedrijf, voelen zich verbonden met een organisatie en gaan met plezier naar hun werk."

Aanpak verzuimbegeleiding

Samen met uw medewerker brengen we het arbeidsprofiel in kaart en vergelijken dat met de arbeidsmarkt in de directe omgeving. Is er geen match? Dan zorgen wij voor aansluiting. In een goed gesprek bepalen we de intensiteit en duur van het traject. Onze specialisten brengen medewerkers in beweging. We kennen de markt als geen ander en door gebruik te maken van ons grote netwerk begeleiden we medewerkers succesvol naar passend werk.

 

Uw voordeel van verzuimbegeleiding

  • Brengt mensen in beweging
  • Specialisten op elk vakgebied
  • Groot netwerk
  • Pragmatische, heldere aanpak
  • Altijd resultaat
  • Scherpe prijs


Verzuim- of re-integratieadvies op maat?