De leukste banen in Noord-Holland

Image

We hebben banen door heel Nederland, dus ook in de provincie Noord–Holland. Klik op de button hierboven om het totaaloverzicht te zien van alle vacatures binnen deze regio.

In de Randstad zijn er echt meer dan genoeg vacatures om uit te kiezen. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat je grote steden als Amsterdam en Haarlem in deze provincie kunt vinden. En dat geldt ook voor de andere steden en plaatsen in de bruisende provincie Noord-Holland.

Zo kun je aan de slag bij HelloFresh, KLM Catering Services, Hanos, PostNL, Asito Schoonmaak en nog veel meer mooie klanten.

Banen in de buurt:

Veldinterviewer voor het CBS in Amsterdam Centraal

Altijd al willen weten hoe anderen leven, wonen en werken? Ben je nieuwsgierig? Vind je het leuk om even in het leven van een ander te kijken en aan de hand van vaste vragen huis aan huis vragen te stellen over het leven in Nederland? Dat kan als enquêteur bij het CBS. Hoe ga je te werk? Je krijgt elke maand een lijst met adressen die je gaat bezoeken. Deze adressen liggen verspreid over je eigen werkgebied. Je bent vrij om zelf je planning voor de bezoeken te maken. Zo maak je de meest efficiënte rij route. Je werkt overdag, maar ook in de avonduren of het weekend. Dat hangt af van de afspraken. Al met al maak je flink wat kilometers. Omdat de afspraken niet altijd op elkaar aansluiten kun je dit werk ook ideaal combineren met een andere job of studie.

SOLLICITEER
Bekijk
Amsterdam
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Pedagogisch Medewerker BSO

Grijp je kans! Wordt Pedagogisch Medewerker in de levendige buurt, de Jordaan in Amsterdam! Welkom enthousiaste, creatieve vrienden, klaar om een onmisbare rol te spelen in de levens van kinderen. Jouw passie en kunde leveren juist die stimulerende omgeving waarin kinderen zich het best ontwikkelen. Kom bij ons team en maak het verschil!

SOLLICITEER
Amsterdam
9 - 16 uur
Vast dienstverband

Pedagogisch medewerker

Ben jij die energieke, vernieuwende topper klaar om aan de slag te gaan als Pedagogisch Medewerker in Amsterdam? Met jouw sterke communicatieve skills en inventieve blik draag je bij aan de groei en ontwikkeling van de kinderen. Van het organiseren van leerzame activiteiten tot het bouwen van een veilige omgeving, jij zorgt voor stralende, blije kinderen. Jouw aanmoediging en aandacht voor hun ontwikkeling, evenals nauwe samenwerking met ouders en collega's zijn de sleutel tot jouw succes. Geniet terwijl je dit doet van: - Onbeperkt koffie en thee; - Reiskostenvergoeding; - Vergoeding van noodzakelijke kosten zoals een VOG en inschrijving in het Personenregister Kinderopvang. Ben jij klaar om een held te zijn voor deze kinderen en hun ouders? We kunnen niet wachten om jou aan boord te hebben. Solliciteer vandaag nog!

SOLLICITEER
Amsterdam
9 - 16 uur
Vast dienstverband

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

🌈 Kom het verschil maken in Amsterdam Oud-West als Pedagogisch Medewerker! 🚀 Ben jij die dynamische en creatieve Pedagogisch Medewerker die gereed staat om een positieve invloed te hebben op de ontwikkeling van kinderen? In Amsterdam ligt een uitdagende positie op je te wachten. Met je passie voor het vak en je talent om boeiende en educatieve activiteiten te organiseren, bied je kinderen een veilige en stimulerende omgeving. Jouw toewijding is essentieel om onvergetelijke momenten te creëren en hun groei te ondersteunen. Word jij de nieuwe teamgenoot die zowel kinderen als ouders gelukkig maakt? Je avontuur begint hier!

SOLLICITEER
Amsterdam
9 - 16 uur
Vast dienstverband

Pedagogisch Medewerker BSO

Kickstart een belonende carrière als Pedagogisch Medewerker BSO bij ons in het hart van Amsterdam. Hier zul je de kans krijgen om een verschil te maken in het leven van kinderen, voor 16 spannende uren per week! Jouw werkdag als Pedagogisch Medewerker BSO begint met een stralende glimlach tijdens het verwelkomen van de kinderen. Dit is waar we samen een wereld van plezier, leren en creatieve activiteiten betreden. Je helpt ze in hun unieke ontwikkelingsreis, elk stapje begeleidt door jouw bekwame handen. Klaar om een positief verschil te maken? Meld je dan nu aan!

SOLLICITEER
Amsterdam
9 - 16 uur
Vast dienstverband

Wist je bijvoorbeeld dat:

  • De Zaanstreek het oudste industriegebied van Nederland gevestigd is binnen deze provincie.
  • De grootste luchthaven van Nederland en de op twee na grootste luchthaven van Europa, Amsterdam Airport Schiphol, zich bevindt in Noord-Holland.
  • Er vette festivals plaatsvinden in de provincie zoals: Awakenings, Amsterdam Dance Event, Mysteryland en Kwaku.
  • Ajax Amsterdam, AZ Alkmaar en Volendam schitteren als Noord-Hollandse clubs in de Eredivisie.

En er is nog zoveel meer moois te beleven in Noord-Holland!

Zie jij jezelf al werken in deze prachtige provincie en ben je benieuwd welke bedrijven in deze regio op zoek zijn naar versterking? Scroll dan naar beneden voor het overzicht.

Opleiding volgen tot operator?

Bedrijven staan te springen om operators, medewerkers die zorgen dat het productieproces op rolletjes loopt. Mocht je hier interesse in hebben, leiden we je graag op, helemaal doorbetaald uiteraard. Neem contact op met de Timing vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie.

Bedrijven in je buurt