PostNL vacatures

Image
Ga naar alle vacatures PostNL vacatures

Wil jij werken bij PostNL?

Planbalie Medewerker

Als medewerker Planbalie ben je een belangrijke schakel in ons distributieproces. Je voert verschillende administratieve, logistieke en operationele werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan: 📦 Registreren van inkomende en uitgaande pakketten 🚚 Organiseren van het laden en lossen van rolcontainers en pallets 🧰 Klaarzetten van hulpmiddelen voor de pakketbezorgers 🧹 Handhaven van orde op de werkvloer 🗣 Aanspreken en aansturen van runners/hozers en de pakkettenbezorgers voor een correcte uitvoering van taken, onder toezicht van een Procesmanager

SOLLICITEER
Bekijk
Amsterdam-duivendrecht
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Logistiek medewerker PostNL

Waar ga je werken? PostNL Als grootste leverancier van pakketten en poststukken in Nederland, is PostNL inmiddels een begrip geworden. Als sorteermedewerker bij PostNL draag je bij aan de missie van vlotte en nauwkeurige postverwerking. De teamspirit is hoog, gesterkt door een prettige werksfeer. Jij kunt dit team versterken met jouw inzet. Dus, waar wacht je nog op? Maak van elke werkdag een succesverhaal bij Timing Uitzendbureau. Jouw nieuwe avontuur start hier!

Image
SOLLICITEER
Dordrecht
25 - 32 uur
Tijdelijk dienstverband

Logistics Employee PostNL

Zoek jij een dynamische baan in de logistiek? Kom het team van PostNL in Amsterdam-Duivendrecht versterken! Wij zetten ons elke dag in om mensen dichter bij elkaar te brengen. Als logistiek medewerker draag jij bij aan deze missie. Je komt in een toegewijd team van professionals waar altijd een goede sfeer hangt. Dus wil jij werken bij een bedrijf waar hard werken en plezier hand in hand gaan? Sluit je dan aan bij PostNL, want waarom ergens anders werken als het bij ons ook kan? Vragen? Dan mag je mailen naar ✉ [email protected] of bellen op 📞 088-5063067

Image
SOLLICITEER
Amsterdam-duivendrecht
17 - 24 uur
Vakantiewerk

Postbezorger regio Vught

Is de buitenlucht jouw favoriete werkplek en ben jij graag in beweging? Ga dan aan de slag als Postbezorger bij PostNL in het gezellige Vught! Voor 12 tot 24 uur per week word jij de vriendelijkste verschijning in de straten van deze stad. Als postbezorger haal je de post op bij het depot. Hierna stap je op je fiets en met jouw stralende aanwezigheid bezorg je niet alleen de post, maar ook een glimlach bij de inwoners van Vught. Elke straat, elk huis is bekend terrein voor jou! Ben jij klaar om je werkdag te vullen met frisse lucht, beweging en de dankbaarheid van de inwoners? Stap dan op die fiets en bezorg jezelf deze geweldige job! Solliciteer nu bij PostNL en maak een verschil in jouw buurt!

SOLLICITEER
Vught
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Klantenservice Medewerker PostNL

🗣️ Ben Jij de Communicatieve Ster die Wij Zoeken bij PostNL in Breda? 🗣️ Ben jij de kletskampioen die altijd een oplossing weet te vinden en heb je een commerciële blik? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als Klantenservice Medewerker bij PostNL ben jij het aanspreekpunt voor klanten en sta je hen bij van A tot Z met vragen, klachten en meer. Jouw veelzijdigheid en analytische vaardigheden zullen hier goed van pas komen. Met jouw flair voor service en sales maak je elke interactie met de klant een succes.

Image
SOLLICITEER
Breda
25 - 32 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij PostNL?

  • Informele werksfeer
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Grootste leverancier van pakketten en poststukken in Nederland
  • Reiskosten, zodra je meer dan 6km van het werk af woont

Vacatures bij PostNL

Als grootste leverancier van pakketten en poststukken in Nederland, is  PostNL inmiddels een begrip geworden. Als medewerker van PostNL lever je een belangrijke bijdrage aan hun missie. De verantwoordelijkheid is groot. PostNL ondersteunt miljoenen klanten in hun dagelijkse leven met producten en diensten die hun leven makkelijker maken. Iedere collega is hierbij belangrijk. Eigenlijk is iedereen bij PostNL de sterkste schakel. Elke medewerker levert zijn bijdrage. Waar je je ook bevindt in de organisatie. Die bijdrage is altijd een wisselwerking. Op elk niveau. Je brengt iets mee voor de klanten: vindingrijkheid, creativiteit, daadkracht, service met een glimlach of iets anders moois. En wat PostNL jou brengt? Alle vrijheid om jezelf te zijn en je talenten en ideeën verder te ontwikkelen.

 

Bij PostNL werken?

Na het lezen van dit verhaal over PostNL enthousiast geworden over het werken bij PostNL? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij PostNL! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk