Werken bij Asito

Image
Ga naar alle vacatures Werken bij Asito

Wil jij werken bij Asito?

Allround schoonmaakmedewerker

Je gaat als allround medewerker aan de slag op verschillende locaties in Breda. Je krijgt vanaf het werk een auto waarmee je heel de dag op pad gaat langs verschillende opdrachtgevers! Kortom, zit schoonmaken in je bloed en ben je graag op pad en bezig? Dan is deze functie zeker iets voor jou!

SOLLICITEER
Bekijk
Breda
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Voordame -/ heer schoonmaak

Je gaat aan de slag op een middelbare school in Breda. Hierbij ben je verantwoordelijk voor je schoonmaak van het pand met meerdere collega's! Als voorvrouw-/man ben je onder andere verantwoordelijk voor de planning, uitvoering, veiligheid en het behoud van overzicht. Daarnaast zit hier ook aansturing van collega's bij!

SOLLICITEER
Breda
17 - 24 uur
Tijdelijk dienstverband

Schoonmaakmedewerker

Ben jij iemand die trots is op een schoon en netjes resultaat? Heb jij ervaring in schoonmaken en houd je van uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor de Van Mesdag Kliniek in Groningen zoeken wij een schoonmaker. Je zorgt ervoor dat alles schoon is, van de patiëntenverblijven tot de isoleercellen.

SOLLICITEER
Groningen
9 - 16 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Administratief medewerker

Het handmatig verwerken van uren volgens de ASR methode, facturatie verwerking, maken en bijhouden van planningen, aanmaken en afsluiten van serviceordernummers en oplossingen van fouten is een kleine greep uit jouw dagelijkse takenpakket. In deze rol ga jij jouw collega's ondersteunen met administratieve werkzaamheden. Pik je de taken en systemen snel op? Dan worden jou nieuwe taken aangeleerd. Kortom een functie met een breed takenpakket, diverse verantwoordelijkheden én waarin je veel kunt leren! Ook heb jij de ambitie om uiteindelijk het team aan te sturen waar nodig. Ben jij de administratieve duizendpoot die wij zoeken?! Solliciteer direct! [email protected] / 0885063045

SOLLICITEER
Eindhoven
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Schoonmaakmedewerker vakantiepark Vijlen

Start jouw dag met de frisse geur van schone vakantiehuisjes op een bruisend vakantiepark in het prachtige Vijlen. Wij bieden je een baan als Schoonmaakmedewerker bij Asito. Stel je voor, je begint je dag met een warme kop koffie en een blije groet van je collega's. Samen met het team zorg je ervoor dat het vakantiepark er piekfijn uitziet. Of het nu gaat om het afstoffen van meubels of het soppen van vloeren, jij draait je hand er niet voor om.

SOLLICITEER
Vijlen
17 - 24 uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Asito?

  • Werken op veel verschillende locaties in Nederland
  • Leuke betrokken collega's
  • Werken op verschillende uren en dagen in de week
  • Schoonmaken is een vak, daar kun jij aan bijdragen!

Vacatures bij Asito

Asito heeft landelijk meer dan 13.000 medewerkers. En ze breiden nog steeds uit. Er zijn dus altijd vacatures bij Asito! Dagelijks zorgen medewerkers van Asito onder andere voor schone vliegtuigen van een aantal grote luchtvaartmaatschappijen op Schiphol. Daarnaast zijn er Asito vacatures om schoon te gaan maken bij bedrijven. Dit betekent dat ongeveer 200 medewerkers zich elke dag inzetten om alles binnen de tijd op kwalitatief hoog niveau schoon te maken.

 

De leukste Asito banen bij Timing

Werken bij Asito is elke dag eigenlijk een wereldreis. Tijdens jouw baan bij Asito ontmoet je collega's uit 34 landen. Hoe mooi is dat? En daarin zijn de medewerkers van Asito erg belangrijk. Uitzendkrachten van Timing spelen hierin ook een belangrijke rol. Niet voor niets is meer dan 60% van de medewerkers van Asito ooit begonnen als uitzendkracht! Jouw baan bij Asito kan dus een opstapje zijn naar een contract bij de opdrachtgever! In de werkverdeling wordt ook geen onderscheid gemaakt. Wederzijds respect is waar het bij jouw job bij Asito om draait.

 

Asito vacatures in Nederland

Er zijn altijd Asito vacatures bij jou in de buurt. Door heel Nederland moet natuurlijk worden schoongemaakt! Er zijn bijvoorbeeld vacatures bij Asito Schiphol, maar ook Asito vacatures in Rotterdam en Asito vacatures in Amsterdam. Zoek je dus schoonmaakwerk? Dan ben je bij Asito in jouw buurt altijd aan het goede adres!

 

Bij Asito werken?

Wil jij een steentje bijdragen aan het schoonhouden Nederland? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.

Image

Woohoo! Er is weer volop werk