1920x1280 hersenen_creativiteit.jpg

Inspiratie en kennis opdoen

Wij zijn ervan overtuigd dat kennis pas echt waardevol is als je het deelt. Wanneer je samenwerkt en gebruik maakt van elkaars expertise, word je als organisatie sterker. Daarom is er Beleef! een online inspiratieplatform over HR met cijfers, trends, ontwikkelingen in uw branche, blogs van vakgenoten en nog veel meer. Op Beleef! komen klanten, gastbloggers en Timing bij elkaar om kennis te delen en inspiratie op te doen. We hopen u hier veelvuldig tegen te komen. Nu al een kijkje nemen?

Social media

Blijf via onze social media kanalen op de hoogte van actuele ontwikkelingen, nieuws, campagnes en praat mee over onze dienstverlening. Of meld u aan voor onze nieuwsbrief #Innographic, waarin we u eens per 2 maanden u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen.

[email protected]: 

Slimme ideeën van Timing medewerkers 

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste nieuwe ideeën niet ontstaan vanuit een speciale afdeling, maar van de mensen in de praktijk, die andere manieren zien waarop ze hun dagelijkse werk kunnen uitvoeren. Daarom dagen we onze eigen medewerkers uit om slimme ideeën te bedenken en deze vervolgens in praktijk te brengen. Alle ruwe inspiraties, voorstellen en ideeën verzamelen we op ons platform [email protected] Hierop kunnen medewerkers feedback geven en worden innovaties getoetst op haalbaarheid.

“De beste ideeën ontstaan niet vanuit een speciale afdeling, maar van de mensen in de praktijk.“
diensten_uitzenden.jpg