Voor werkgevers

Neem direct contact op
Bjorn Roeloffzen Headerfoto Website Opdrachtgevers

De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment. Dat is waar we voor u voor gaan. Met 25.000 flexkrachten in ons bestand, zijn we één van de grootste uitzendbureaus van Nederland. En kunnen we u verzekeren dat we ook uw vacatures goed en snel vervullen. 

Hoe we dat doen? Met kennis van de landelijke- en lokale markt, de inzet van slimme tools een no-nonsens cultuur en een betrokken, oplossingsgerichte aanpak. Hier lees je meer over Timing

Genoeg over ons. We zijn nieuwsgierig naar u, uw organisatie en uw personeelsvraagstukken. Kennismaken?

Onze diensten:

Preview ROVA 25

Uitzenden

Onze uitzenddienstverlening levert u flexibiliteit, een kostenbesparing, meer gemak en minder risico's op. Samen komen we verder. We hebben elkaar nodig om die topper bij u uit de buurt te vinden.

Naar uitzenden Path 2
Joice Asbroek Website Inhouse Services

Inhouse services

Met onze Inhouse Services komen we letterlijk naar u toe. Met een vaste intercedent in huis profiteert van een optimaal partnership. We zijn een verlengstuk van uw organisatie en ontzorgen u volledig.

Naar Inhouse Services Path 2
Wesbite Tccs

Timing Contact Center Services (TCCS)

Met TCCS bieden we u optimale ondersteuning door een uitbreiding op de uitzenddienstverlening. Door volledige overname van uw werkgeverslasten, behoudt u uw flexibiliteit en heeft u geen werkgeversrisico's.

Naar Contact Center Services Path 2
Preview Bleckmann 8520 Aangepast

Detacheren

Op zoek naar personele power voor een bepaalde periode? Met Detachering combineert u de voordelen van flexibele arbeid met de zekerheid van een vaste bezetting tijdens een afgesproken contractperiode.

Naar detacheren Path 2
Preview Timmerij

Werving & selectie

Laat ons voor u op zoek gaan naar kandidaten terwijl u aan het ondernemen bent. Via ons uitgebreide netwerk van gemotiveerde kandidaten, vinden wij naast flexibele- ook vaste medewerkers voor u.

Naar werving & selectie Path 2
Preview Bleckmann 8381 Aangepast

EU-Services

Timing werft ook over de grens voor u. Dankzij ons netwerk van vestigingen in binnen- én buitenland, kunnen aan uw totale wervingsvraagstuk voldoen. We bieden complete ontzorging: van het werven tot aan het huisvesten.

Naar EU-Services Path 2

HR-oplossingen

Microsoftteams Image (30)

Opleiden

Bij Timing bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden aan die helpen om uw medewerkers te kwalificeren voor huidige of nieuwe werkzaamheden. Dit borgt de continuïteit van uw organisatie.

Opleiden Path 2
Microsoftteams Image (31)

Verzuim en re-integratie

Een langdurig zieke medewerker of een naderend afscheid vanwege reorganisatie? We kunnen u ook helpen met verzuim en re-integratie. In ons Jobcenter is alles gericht op een goede door- en uitstroom van uw werknemers.

Verzuim en re-integratie Path 2
Microsoftteams Image (32)

Stagebemiddeling

Op zoek naar ondersteuning voor een bepaalde periode? In samenwerking met de grootste stagebank van Nederland, bemiddelt Timing ook stagiaires voor u. Mét een financieel voordeel, win-win!

Stagebemiddeling Path 2
Microsoftteams Image (33)

Vacatureplaatsing

Wilt u uw vacatures vervullen en online nieuwe medewerkers werven? Dat kan! Met vacatureplaatsing van Timing bespaart u tijd en geld. We zorgen voor een goede tekst, plaatsing en kunnen ook de selectie op ons nemen.

Vacatureplaatsing Path 2
Microsoftteams Image (34)

E-diensten

Timing voorziet niet alleen in uw totale personeelsbehoefte, maar biedt ook veel handige online diensten. Dankzij onze innovatieve tools heeft u 24/7 realtime inzicht in uw gegevens en realiseren we kostenbesparing.

E-diensten Path 2
Microsoftteams Image (35)

Sociaal ondernemen

Het inzetten van flexkrachten vanuit verschillende doelgroepen geeft je als werkgever de kans om invulling te geven aan het MVO-beleid en te voldoen aan SROI-verplichtingen. Hier ondersteunen we u graag bij.

Timing als partner in sociaal ondernemen Path 2