Uitzendbureau Timing in Delfzijl

Image
Ga naar alle vacatures Delfzijl

Werken in het centrum van Delfzijl

Ons uitzendbureau in Delfzijl ligt aan Eemskanaal Noordzijde. Delfzijl is een geweldige locatie, al zeggen we het zelf. In deze vestingstad kun je naar hartelust shoppen in het winkelgebied, genieten van overheerlijke vis bij de verschillende restaurants en natuurlijk, naar de dijk, het strand, de haven … Delfzijl is perfect voor iedere waterliefhebber. Woon je in Groningen en kun je niet wachten om in of nabij Delfzijl te werken? Dan ben je op de juiste online locatie beland. Veel flexwerkers gingen je voor en werken nu met plezier via ons uitzendbureau. Word jij ons volgende succesverhaal? Dat is wel waar we samen met jou voor gaan!

 

Vind jouw droombaan in Delfzijl

De online vacaturebank is dé plek om je volgende droombaan te vinden. De baan waar je iedere dag met plezier naar toe gaat, de baan waar je energie uithaalt, de baan waar je niet meer weg wilt. Hoe we van jouw toekomstige droombaan werkelijkheid gaan maken. Door onze gezamenlijke inzet! Het begint allemaal bij jou en onze vacaturebank. Gebruik de filters om te ontdekken welke vacatures op je lijf zijn geschreven. Van het je werktijden tot je dienstverband én persoonlijk eigenschappen. Hoe meer je invult en hoe preciezer je bent, hoe specifiek de vacatures die we je laten zien.

Is je oog gevallen op één van de schoonmaak vacatures in Delfzijl? Of heb je dé productie vacature in Delfzijl gevonden? Voordat je kunt reageren zijn er nog een paar vragen die je moet beantwoorden. Daarna is het tijd om je motivatie en CV te uploaden en zo wordt je sollicitatie doorgezet naar ons uitzendbureau in Delfzijl. Nu zijn wij aan de beurt. Als je de perfecte match bent met de functie en het bedrijf, zetten we alles op alles om je aan die baan te helpen. Dat is de Timing belofte.

 

Solliciteren via ons uitzendbureau in Delfzijl

Het is tijd om er werk van te maken! Je zit al op de goede website, nu nog even naar de juiste pagina. Op onze vacatures in Delfzijl pagina vind je alle vacatures die ons uitzendbureau in Delfzijl voor je in de aanbieding heeft. Of je nu een student bent op zoek naar een vaste bijbaan, een starter op de arbeidsmarkt of een doorgewinterde veteraan, bij ons zit je goed. Kortom, zoek je werk in de logistiek, productie, schoonmaak of één van de andere geweldige branches waarin we actief zijn? Laat van je horen!

 

Gegarandeerd een nieuwe baan in omgeving Delfzijl

De garantie op een nieuwe baan durven we je vol overtuiging te geven. We gaan voor niets minder dan het beste, of dat nu is in Delfzijl of daarbuiten. Want als het niet lukt in Delfzijl kijken we gewoon iets verder. We bieden namelijk ook mooie vacatures aan in nabijgelegen plaatsen als SiddeburenOverschildSlochteren en Froombosch.

Vacatures in Delfzijl

Technisch Medewerker

Je komt te werken op de Technische afdeling, waarbij je verschillende machines ontwikkelt en/of repareert. Onze opdrachtgever maakt en repareert hun eigen machines. Als Technische Dienst Medewerker zal je gaan meewerken in het technische team, waarbij je veelal zal gaan sleutelen aan de machines. Hierbij wordt er ook gewerkt met een 3D printer.

SOLLICITEER
Bekijk
Farmsum
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Operator

Je komt te werken op een specifieke afdeling van het productiebedrijf. Hierbij zal je eerst ingewerkt worden om met machines te werken en aan de slag te kunnen gaan. Om vervolgens volledig zelfstandig te kunnen opereren en productiewerk te verrichten.

SOLLICITEER
Farmsum
33 - 40+ uur
Tijdelijk dienstverband

Lasser bij Hoza

Oog voor detail? Word lasser bij Hoza! Bij Hoza wordt veel gelast, voor de rolcontainers. Op de lasafdeling werken robots, maar jij bent verantwoordelijk voor het controleren en corrigeren van eventuele fouten. Het is cruciaal dat je bedreven bent in fijnmazig lassen, met name MIG / MAG-lassen van kleine onderdelen. Als robotlasser ben je bekwaam en vaardig in het fijnmatig uitvoeren van taken. Als je ook in je vrije tijd graag last, is dat een pluspunt! Er is geen behoefte aan formele certificering, maar ervaring is essentieel. We verwachten dat je fulltime beschikbaar bent voor werk in twee ploegen, en dat je fysiek in staat bent om de hele dag staand werk te doen en te tillen. Het liefst woon je in de buurt van Scheemda of heb je je eigen vervoer. Tijdens het sollicitatiegesprek voer je een proeflas uit.

SOLLICITEER
Scheemda
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Productiemedewerker montage Hoza

Heb jij 2 rechter handen? Word productiemedewerker in de montage afdeling bij Hoza! Als montagemedewerker bij Hoza ben je bezig met het in elkaar zetten van rolcontainers. Dit is voornamelijk aan één van de productielijnen, samen met andere collega's. De taken zijn verdeeld en hierdoor heeft elke collega zijn eigen taak. Zo zet de één de zijkanten erin, monteert de ander de wieltjes en werk je samen naar een eindresultaat. Echte teamwork! Het is belangrijk dat je een beetje van aanpakken weet en handig bent. Voor jou is de boormachine niet onbekend!

SOLLICITEER
Scheemda
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Medewerker binnenkomst goederen bij Topbrands

Met jouw oog voor detail en gevoel voor structuur, ben jij dé controle freak die elke binnenkomende zending nauwkeurig controleert. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en registreren van binnenkomende goederen. Je speelt een essentiële rol in het waarborgen van een efficiënt en nauwkeurig logistiek proces! De functie is in de ochtenddienst van 06:00 tot 14:45. Taken en verantwoordelijkheden: - Ontvangen van binnenkomende goederen, zoals leveringen van leveranciers. - Controleren van de ontvangen goederen op juistheid en kwaliteit. - Registreren van de goederen in het systeem - Uitvoeren van kwaliteitscontroles en nemen van passende acties bij afwijkingen. - Organiseren van de opslag van goederen in het magazijn. - Naleven van veiligheidsvoorschriften en procedures met betrekking tot goederenontvangst. - Rapporteren van eventuele afwijkingen, vertragingen of urgente verzoeken.

SOLLICITEER
Kolham
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Heb je nog vragen?

Timing Uitzendbureau Delfzijl
Eemskanaal Noordzijde 1
9934 RD Delfzijl
088 506 39 20

 

 

Image