Vitens vacatures

Image
Ga naar alle vacatures Vitens vacatures

Wil je werken bij Vitens?

HR-medewerker bij Vitens

Ben jij die doortastende collega die ons HR Service Center komt versterken als eerste aanspreekpunt voor het lijnmanagement en medewerkers over HR onderwerpen, processen en systemen? Dan zoeken we jou! In deze functie ben je het eerste en tweede aanspreekpunt voor het lijnmanagement en medewerkers aangaande HR onderwerpen, processen en systemen. Je bent verantwoordelijk voor zowel front- als back office werkzaamheden. Het HR Service Center bestaat uit 15 collega’s en is onderdeel van de afdeling HR van Vitens. We zijn volop in ontwikkeling met een ambitieuze roadmap binnen de afdeling HR en Vitens breed. Zowel qua team (professionalisering en verbreding van taken) als ook individueel (passend bij jouw rol) speelt deze ontwikkeling een belangrijke rol.

SOLLICITEER
Bekijk
Zwolle
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Wie is de klant?

Bij waterbedrijf Vitens werken dagelijks zo’n 1.400 collega’s aan schoon drinkwater van topkwaliteit voor 5,7 miljoen klanten. Niet alleen voor vandaag en morgen, maar ook voor generaties na ons. Dit doen zij in de provincies Friesland, Overijssel, Flevoland, Zuid-Holland en Gelderland, maar ook voor meer dan tientallen miljoenen mensen in landen waar veilig drinkwater niet vanzelfsprekend is. Samen één doel: schoon en betaalbaar water voor iedereen.

Voel jij aan je water dat jij dé perfecte match bent voor Vitens? Lees dan snel verder!

  • Goed salaris;
  • Fijne werktijden tussen 08.00 – 17.00 uur, weekenden vrij;
  • Gecombineerd thuis/kantoor werken;
  • Goede opleiding, d.m.v. buddy’s in combinatie met e-learning en training on the job;
  • Doorgroei mogelijkheden;
  • Harmonieuze sfeer;
  • Menselijk aspect staat hoog in het vaandel!

"Ze kijken naar je individuele kracht en wat ze voor jou kunnen betekenen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen voor Vitens."

Carolien