Power-Packer

Image
Ga naar alle vacatures Power-Packer

Wil jij werken bij Power-Packer?

Onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur ben je een belangrijk onderdeel van het Lean verbeterteam en ben je in staat om het uitgebreide machinepark te onderhouden en te verbeteren volgens onze kwaliteits- en veiligheidsstandaard. Als onderhoudsmonteur maak je deel uit van een team met 3 andere storings-/onderhoudsmonteurs, één dagdienst monteur en één technisch magazijnmedewerker. In deze rol rapporteer je aan de Coördinator Tooling & Maintenance

SOLLICITEER
Bekijk
Oldenzaal
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Power-Packer?

  • Werken met een weekplanning en altijd 40 uur per week
  • Bij goed functioneren bieden wij werk voor langere tijd en garantie-uren
  • Ruimte voor doorgroeimogelijkheden en het volgen van opleidingen/cursussen
  • Werken in een informele en familiare sfeer, waarbij plezier in het werk belangrijk is
  • Bij overwerken standaard een maaltijdvergoeding

"Power-Packer ziet potentie in personeel, ik kreeg de mogelijkheid om certificaten te behalen. Hierdoor ben ik breder inzetbaar en kan ik afwisselende taken uitvoeren. Ik werk met veel plezier bij Power-Packer."

Bjorn
Image

Wie is Power-Packer?

Power-Packer bestaat al meer dan 50 jaar en is gevestigd in Oldenzaal. Zij maken aandrijfsystemen voor cabriodaken van personenauto’s en cabinekantelsystemen (denk aan pompen en cilinders als onderdelen) voor vrachtwagens.

Dit is echter niet alles, Power-Packer doet méér, de motion control systems dienen feilloos te functioneren, hier staat veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Naast hard werken, leuke collega’s heerst er een informele en familiare werksfeer.

 

Wil je bij Power-Packer werken?

Jij bent natuurlijk helemaal enthousiast geworden over het werken bij Power-Packer. Wat moet je nu doen? Heel simpel reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Op dit moment geen openstaande vacatures? Stuur gerust een open sollicitatie naar [email protected]. Houd daarnaast de vacatures op de website of in de Timing App  in de gaten.