Power-Packer

Image
Ga naar alle vacatures Power-Packer

Wil jij werken bij Power-Packer?

Productiemedewerker Spuiterij

Als Productiemedewerker Spuiterij help je ons met innovatieve, klantgerichte oplossingen te leveren. Hier speel je een belangrijke rol in onze missie om wereldleider te zijn in bewegingscontrolesystemen. Je werkt samen met je collega's aan het spuiten en verven van hydraulische onderdelen. Je sluit je aan bij een hardwerkend en toegewijd team in een ondersteunende en positieve werkomgeving. Met jou erbij, worden we nog sterker! Waar wacht je nog op? Bij Power-Packer, maak je niet alleen deel uit van een team, maar ook van een visie.

SOLLICITEER
Bekijk
Oldenzaal
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Logistiek medewerker

Psst, niet verder vertellen, maar dit is de leukste werkplek in deze regio! In deze functie ga jij ervoor zorgen dat onze klanten blij worden gemaakt met hun nieuwe aanwinsten. Welke taken heb je als logistiek medewerker? - Het sorteren van de binnenkomende goederen - Het plaatsen van het product in de daarvoor bestemde bakken. Het is de bedoeling dat de producten dagelijks in top staat bij de klant aankomen. Hier speelt logistiek een belangrijke rol! Spreekt logistiek werk bij Power-Packer in Oldenzaal jou aan? Klik direct op de solliciteer button! Dan nodigen wij jou graag uit op de locatie waar wij Inhouse zitten. Hier kan je nadat je aan het werk bent gegaan ook altijd terecht met al je vragen! Uit de reviews van onze medewerkers blijkt dat Power-Packer gewaardeerd wordt om de volgende redenen: - Vrijheid in je werk - Gezellige collega’s - Afwisselende tijden (zo hou je veel vrije tijd over) - Je wordt net zo behandeld als de vaste medewerkers en maakt echt onderdeel uit van het team. In het volgende filmpje is een impressie weergegeven van werken bij Power-Packer. Om dit filmpje te bekijken zal de URL-link gekopieerd moeten worden om vervolgens geplakt te worden de zoekbalk van je browser. Link: https://vimeo.com/364808176/c7e3ed5a23

Image
SOLLICITEER
Oldenzaal
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur ben je een belangrijk onderdeel van het Lean verbeterteam en ben je in staat om het uitgebreide machinepark te onderhouden en te verbeteren volgens onze kwaliteits- en veiligheidsstandaard. Als onderhoudsmonteur maak je deel uit van een team met 3 andere storings-/onderhoudsmonteurs, één dagdienst monteur en één technisch magazijnmedewerker. In deze rol rapporteer je aan de Coördinator Tooling & Maintenance

Image
SOLLICITEER
Oldenzaal
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Waarom werken bij Power-Packer?

  • Werken met een weekplanning en altijd 40 uur per week
  • Bij goed functioneren bieden wij werk voor langere tijd en garantie-uren
  • Ruimte voor doorgroeimogelijkheden en het volgen van opleidingen/cursussen
  • Werken in een informele en familiare sfeer, waarbij plezier in het werk belangrijk is
  • Bij overwerken standaard een maaltijdvergoeding

"Power-Packer ziet potentie in personeel, ik kreeg de mogelijkheid om certificaten te behalen. Hierdoor ben ik breder inzetbaar en kan ik afwisselende taken uitvoeren. Ik werk met veel plezier bij Power-Packer."

Bjorn
Image

Wie is Power-Packer?

Power-Packer bestaat al meer dan 50 jaar en is gevestigd in Oldenzaal. Zij maken aandrijfsystemen voor cabriodaken van personenauto’s en cabinekantelsystemen (denk aan pompen en cilinders als onderdelen) voor vrachtwagens.

Dit is echter niet alles, Power-Packer doet méér, de motion control systems dienen feilloos te functioneren, hier staat veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Naast hard werken, leuke collega’s heerst er een informele en familiare werksfeer.

 

Wil je bij Power-Packer werken?

Jij bent natuurlijk helemaal enthousiast geworden over het werken bij Power-Packer. Wat moet je nu doen? Heel simpel reageer dan snel op één van de openstaande vacatures! Op dit moment geen openstaande vacatures? Stuur gerust een open sollicitatie naar [email protected]. Houd daarnaast de vacatures op de website of in de Timing App  in de gaten.