Hoza Logistic Solutions

Image

Wil je werken bij Hoza?

Montagemedewerker

Heb jij technisch inzicht en twee rechter handen? Word productiemedewerker op de montage afdeling bij Hoza! Als montagemedewerker bij Hoza ben je verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van rolcontainers. Je werkt voornamelijk aan een van de productielijnen, waar je samen met collega's zorgt voor een efficiënt productieproces. De taken zijn goed verdeeld: de ene collega monteert de zijkanten, de andere bevestigt de wieltjes, zo werk je gezamenlijk naar een perfect eindresultaat. Echt teamwork! We zoeken iemand die van aanpakken weet en handig is met gereedschap. Voor jou is een boormachine geen enkel probleem!

SOLLICITEER
Bekijk
Scheemda
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Inkoper

Klaar om een nieuwe stap te zetten in je carrière? Op zoek naar een baan waar je je passie voor inkopen kunt combineren met elke dag iets nieuws leren? Je zoektocht eindigt hier bij Hoza Logistic Solutions in Scheemda! Wij hebben een fantastische kans voor jou op fulltime basis (40 uur per week) als onze nieuwe Inkoper. Samen met onze manager werk je aan het inkopen van verschillende producten, voer je spannende prijsonderhandelingen en bouw je aan onmisbare relaties met onze leveranciers. Bovendien krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in onze dagelijkse operaties. Klinkt dit goed? Kom dan ons sterk team versterken!

SOLLICITEER
Scheemda
33 - 40+ uur
Tijdelijk met zicht op vast

Wil jij werken bij Hoza?

Hoza staat al 80 jaar bekend om haar rolcontainers, roll-ins, dollies en andere logistieke oplossingen voor de interne en externe logistiek. Zij leveren hoogwaardige rolcontainers voor iedere branche. Doordat Hoza focust op het gehele logistieke proces kunnen zij oplossingen op maat bieden. Met behulp van hun moderne machinepark in Scheemda zijn zij in staat om hoogwaardig producten te maken en te leveren.

Waarom werken bij Hoza?

•    Een prettige werkomgeving waarin samenwerken centraal staat.
•    Een goede sfeer in een groeiende organisatie.
•    Je komt te werken in een zeer georganiseerd en overzichtelijk bedrijf, alles is er goed voor je geregeld.
•    Doorgroeimogelijkheden
•    Ruimte voor eigen inbreng
•    Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

Kom werken bij Hoza

Bij Timing zijn we trots om banen bij Hoza aan te bieden! Hoza is een hard groeiende onderneming waarbij dagelijks 80 enthousiaste medewerkers werken aan de mooie opdrachten en projecten. Binnen Hoza is de cultuur te beschrijven als hands-on, professioneel, open en vooral trots! Het belangrijkste is dat je plezier hebt in je werk en dat je iedere dag leert. Je werkt in verschillende leuke teams, in verschillende leeftijden zodat iedereen van elkaar kan leren. Hoza is een dynamisch bedrijf waardoor geen dag hetzelfde is. Hoza is een platte organisatie met een open cultuur en staan open voor een ieder zijn of haar inbreng. Doorgroeimogelijkheden zijn er genoeg, net als opleidingsmogelijkheden.

Ontdek de leukste banen bij Hoza

Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat gespecialiseerd is in logistieke oplossingen? Binnen Hoza hebben ze verschillende vacatures beschikbaar. Ga aan de slag als lasser, logisitiek medewerkers of product engineer. 

Bij Hoza werken?

Na het lezen van dit verhaal over Hoza enthousiast geworden over het werken bij Hoza? Reageer dan snel op één van de openstaande vacatures bij Hoza! Zijn er nu geen vacatures? Hou dan de vacatures in de gaten via de Timing App.