Zo stoer! Elisa is vuilnisvrouw en rijdt op de vrachtwagen

Image

Met haar blonde haar en knalroze nagellak is Elisa Teuben een opvallende verschijning. Ze rijdt al een paar jaar op de vrachtwagen bij onze opdrachtgever Area en leegt in haar eentje grote afvalcontainers. Elisa is een echte aanpakker die zich goed staande houdt in een zogeheten mannenwereld.

Elisa is nog maar 21 jaar en heeft misschien niet het meest logische pad gekozen qua studies.
Maar één ding is zeker, ze doet nu wel werk waar ze heel veel plezier in heeft. Dit vinden we bij Timing natuurlijk ook een belangrijke factor bij het vinden van de juiste job. Want plezier in je werk staat voorop!

Elisa heeft een mbo-opleiding afgerond voor onderwijsassistent en wilde in eerste instantie aan de slag gaan als docente Engels. Maar al vrij snel merkte dat ze dat zij hierin haar ei niet kwijt kon.
De hele dag op één en dezelfde plek zitten…dit wilde ze helemaal niet! Geïnspireerd door haar vader, die internationaal vrachtwagenchauffeur is, volgde Elisa dan ook de chauffeursopleiding aan het Drenthe College. Heel even sloeg nog een beetje de twijfel toe: wilde zij wel door heel Europa reizen? Dan was ze namelijk dagenlang van huis en dit wilde ze liever niet, omdat ook haar sociale leven voor haar ook belangrijk was.

Via Timing kwam Elisa toen terecht bij afvalbedrijf Area in Emmen. En dit lijkt de ideale match voor haar! Ze werkt hier sinds 2017 met ontzettend veel plezier. Ze is constant op pad, ze houdt van aanpakken en ze heeft heel veel lol in het rijden op de vrachtwagen. En voor het legen van de grote afvalcontainers die in woonwijken of bijvoorbeeld bij winkelcentra staan draait ze ook haar hand ook niet om. Een heel stoer gezicht want ze is vooralsnog de enige vrouw bij Area!

Zo’n bijzondere verschijning op zo’n grote vrachtwagen blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Dagblad van het Noorden volgde Elisa daarom een dagje. Wil je weten hoe haar dag eruit ziet? Lees hier dan verder. Wil je meer weten over werken via Timing en hoe wij jou kunnen helpen aan die leuke baan die bij jou past bij? Neem dan snel contact met ons op!

Image