Werken in het buitenland?

Image

Werken in vakantiesfeer

  • Land: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Spanje of Zwitserland
  • Functie: Solo Camping Host
  • Soort werk: Seizoensbaan
  • Periode: april tot en met oktober

Iedereen de tijd van zijn leven! 
Het vak als camping host is bij uitstek een job die je moet ervaren. Wij zijn op zoek naar camping hosts die altijd vrolijk en goed gezind zijn, mouwen opstropen, fysiek in goede conditie zijn en een aangeboren wil hebben om mensen te helpen. Of in onze termen: iedereen de tijd van zijn leven bezorgen! 

We nemen je mee in een dag als camping host

20 check-outs voor jou en je collega’s vandaag, een drukke ochtend. Gelukkig had je gisteren de tijden van de check-outs al doorgekregen van de gasten. Hierdoor is de planning uitstekend geregeld en verwacht je geen problemen. Proactief werken, dat zien we graag van onze hosts! 

Vandaag zal ook de familie van Dijk uitchecken. Zij zijn jou nog steeds dankbaar dat je hun kon verplaatsen naar een centraler gelegen mobile home. Dichter bij het zwembad en faciliteiten van de animatie voor de kids. Die 10 op Tripadvisor heb je in de pocket! Klaar staan voor je gasten, dat typeert jou. Bij de check-out spreek je de hoop uit dat zij volgend jaar zullen terugkeren. Topper!

Tijd voor de schoonmaak. Jij bent verantwoordelijk om de accommodaties te preparen voor de nieuwe gasten. Dat wil zeggen dat alles aangevuld en in de juiste hoeveelheid aanwezig dient te zijn. Bovendien moet het schoon zijn voor de nieuwe gasten die later zullen arriveren vandaag.     

Je maakt een controleronde. Je besluit te voet te gaan in plaats van op de fiets. Zo kunnen jouw gasten je echt aanklampen voor een gesprek. Dan heb je gelijk een contactmoment voor een praatje om die hoge gasttevredenheid te garanderen waar Vacansoleil zo bekend om staat!

Vandaag zijn er 15 check-ins. Je kent je doelgroep en past je informatie daar op aan. Voor vandaag zijn er 3 families met kinderen die arriveren op de camping. Voor de kids heb  je een animatieprogramma en kleurplaten klaargelegd. Voor alle gasten die later zullen inchecken heb je een informatiemap samengesteld over de lokale bezienswaardigheden en restaurantjes waar geen massa's toeristen op af komen. Die informatiemap heb je zelf samengesteld en is gebaseerd op eigen ervaringendat werkt het best!

Aan het eind van een productieve dag loop je voldaan naar jouw leefaccommodatie. Opeens rinkelt de noodtelefoon. De gasten die je zojuist hebt ingecheckt bellen je op. De gast excuseert zich voor het storen in jouw vrije tijd. Natuurlijk sta jij altijd klaar voor je gasten en snelt naar de tent. Wat blijkt: een stop gesprongen. Gelukkig heb jij tijdens de training geleerd hoe dit te verhelpen en nu kan je dit perfect in de praktijk brengen. Je hebt gelijk een moment waarin jij een klacht kan omtoveren tot een happy guest. Win-win situatie! 

Wat kun je verwachten: 

💰 Salaris: Afhankelijk van leeftijd & ervaring

🏠 Accommodatie: Regelen wij voor je: Een bungalowtent of mobile home (eventueel met anderen te delen).

🏖️ Vrije dagen: 1,5 dag per week ben je vrij om te genieten van de omgeving en lokale restaurantjes te testen!

📖 Training: Een digitale training zodat jij startklaar bent voor een topseizoen! 

💡 Een springplank naar een carrière in de recreatiesector, kennis van het vak en nieuwe vrienden!

 

Wat heb je nodig:

Talen: Je spreekt minimaal Nederlands en Engels. Hoe meer talen hoe beter!

Persoonlijkheid: Wanneer jij iedereen betovert met een stralende glimlach en gasten de tijd van hun leven bezorgt. Geen 9-5 mentaliteit, maar flexibele werkinstelling. Geen dag is hetzelfde. Doorzettingsvermogen: jij gaat altijd voor de maximale gasttevredenheid.

Beschikbaarheid: April 2022 tot en met oktober 2022 (bereid om gehele periode in het buitenland te verblijven)

Opleiding: Geen minimale opleiding vereist

"Een unieke ervaring, die je zeker niet wil missen. Je leert veel nieuwe mensen kennen en elke dag bezorg je die mensen een glimlach op hun gezicht. Werken in het buitenland heb ik echt als prachtig avontuur ervaren, ik kan het iedereen aanraden."

Bart
Image

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op één van de 550 topcampings van Vacansoleil, allemaal gelegen op toplocaties. Hier gaan niet alleen de vakantiegangers de tijd van hun leven hebben, maar jij ook!

Je gasten zijn op vakantie, dus in topstemming. Dat maakt jouw werkdagen ook gelijk prettig. Samen met een enthousiast team draag jij bij aan een unieke ervaring voor onze gasten én jezelf.

 

Werken en genieten tegelijk

Samen met je collega's ben je voor langere tijd van huis, dat creëert een band. Je zal niet de eerste zijn die vrienden voor het leven overhoudt aan deze unieke werkervaring. En wat dacht je van samen solliciteren met een vriend of vriendin? Leuk! Tussen het werken door is er genoeg tijd om er op uit te gaan. Ontdek wat de omgeving allemaal voor je in petto heeft aan activiteiten, restaurants en stranden.

Waar wacht je dus nog op!! Solliciteer direct en wie weet zien wij jou deze zomer terug op één van de Vacansoleil topcampings.