Wat is uitvoerend werk nu precies?

Image

Timing zet zich al 25 jaar in voor alle aanpakkers van Nederland. Deze aanpakkers houden Nederland draaiende. Het zijn de mensen die voor het uitvoerende werk zorgen. Maar wat is dit eigenlijk, uitvoerend werk? Lees snel verder!

Eigenlijk is het heel simpel: uitvoerend werk is al het werk dat onze 24-uurs economie draaiende houdt. Denk hierbij aan mensen die in het magazijn jouw bestelling in orde maken, de mensen die jouw pakketje op tijd bezorgen en de mensen die werken aan de productie van bijvoorbeeld jouw nieuwe vloerkleed. Of wat te denken van de mensen die zorgen dat het kantoor weer schoon is aan het begin van jouw nieuwe werkdag. Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van uitvoerend werk. Je staat er misschien niet vaak bij stil, maar we kunnen absoluut niet zonder deze mensen.

Stel je maar eens voor hoe het leven er uit zou zien wanneer deze aanpakkers er niet zijn. Wie zorgt er dan voor dat jouw pakketjes op tijd binnenkomen of dat jij jouw werkdag met een schoon bureau kunt beginnen? Precies. Simpele conclusie? We kunnen niet zonder onze aanpakkers, onze flexkrachten. Want het zijn onze flexkrachten , die Nederland draaiende houden!

Impact van uitvoerend werk is groot

Timing maakt zich hard voor uitvoerend werk en voor de waardering die de flexkrachten hiervoor verdienen. Waarom? Omdat de aanpakkers van Nederland de motor van onze samenleving zijn. Paul Haarhuis,  CCO van Timing, zet zich al 20 jaar in voor onze flexkrachten. “De impact van het werk van onze flexkrachten is groot. Niet alleen op henzelf, maar op ons allemaal. Als zij er niet zijn en hun werk niet doen, staat Nederland stil. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich dat realiseert. Niets is namelijk vanzelfsprekend!” legt Paul uit.

De ontwikkeling en doorgroei van flexkrachten is een belangrijk aandachtspunt bij Timing. “Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor iedereen. Het helpt jezelf verder te ontplooien, geeft je zelfvertrouwen en je vergroot je kansen. Daarom helpen we flexkrachten graag hierin te investeren. Je ziet flexkrachten groeien en daarmee ook hun kansen op de arbeidsmarkt”, sluit Paul af.

Uitvoerend werk is dus te vinden in heel veel verschillende sectoren. Timing heeft zich gespecialiseerd in de uitvoerende taken binnen deze sectoren. Zo hebben wij leuke banen in de administratie, productie, schoonmaak, horeca, zorg, logistiek, commercie of het callcenter. Ben jij ook nieuwsgierig welke kansen we allemaal voor jou in petto hebben? Kijk dan snel verder op onze website.

Wil je meer te weten komen over uitvoerend werk? Neem dan contact op met Timing, we kunnen je helemaal bijpraten over de mogelijkheden en wie weet ga jij binnenkort voor één van onze opdrachtgevers aan de slag!